Хоквуд
Форумчанин
- Дописи
- 380
- Реакції
- 266
- Бали
- 1013
Хоквуд не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Сьогодні прийшло сповіщення від них про можливе врегулювання в досудовому порядку , але навіщо ? Для тих хто не знає , ще у 2023 взяв у них кредит ну як і у більшості тут не зміг закрити за пільговий період. Пройшов рік та ці жмури подали на мене в суд , відразу звернувся до форумного адвокату за допомогою , і разом ми склали відзив ! Та ось чекаю на рішення вже як 3 місяця із початку відкриття провадження у справі . Тіло кредиту було 15000 а хочуть 99500 , сумма для врегулювання 55000 ) мені от цікаво чи часто комусь приходили такі пропозиції , та на що вони надіються коли вже задіяний адвокат та складений відзив ?! Що я такий після всіх місяців телефонного терору радісно побіжу платити , бо вони скосили 40000тис ? Абсурд просто , моя думка така "Вони тупо вже бояться після тої кількості програних судів що не зможуть забрати а ні копійку " думаю моє рішення з цього приводу вже зрозуміло ) хотів би почути від форумчан що ви думаєте з цього приводу , та яка була ваша реакція на такі цікаві заходи лояльного врегулювання від кк)