Досудова вимога від Діджи Фінанс

• Автор теми Автор теми Annushka1986
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 167
  • Перегляди Перегляди 14K
такое нельзя в унитаз , можно унитаз испортить , а они дорогие , соседей подмочить , таким удобно кастер распаливать или самолетик сделать
Так они в суд пошли или кроме писульки больше ничего?

Майже три роки ми разом. Після купи "вимог" почали розумнішати
IMG_20231208_191614_006.webp

Сообщите пожалуйста начали ли они какие-нибудь действия, декабрь на дворе
Доброе утро. Пока нет. Прислали на ел.почту ещё одно предупреждение про то,что уже готовят документы в суд,но дают последний шанс. Это было ещё 30го числа.

Доброе утро. Пока нет. Прислали на ел.почту ещё одно предупреждение про то,что уже готовят документы в суд,но дают последний шанс. Это было ещё 30го числа.
Если будут изменения держите пожалуйста в курсе

Приходило щось типа такого самого + на ел. почту писали та шлють смс. Останній раз в кінці листопада написали, що в мене 4 дні лишилось, бо інакше суд. Хоча я вже сам їх просив йти до суду, бо ці неадекватні хочуть 4 тіла, максимум пропонували 2, але були послані, так як не одній канторі я ще не переплачував і цім не збираюсь.

Сьогодні отримала заказного листа від адвоката Міньковської Анастасії Володимирівни,яка представляє інтереси Діджи Фінанс,з досудовою вимогою. Вимагає сплатити заборгованість до 15.11.23,а інакше суд. Можливості платити в мене немає. Ці кредити були взяті ще в середині 21 року. Весь цей час я знаходжуся в декреті,тож не працюю ніде офіційно. Майно ніяке на мені не числиться. Квартира,в якій проживаю з двома неповнолітніми дітьми,оформлена на мою маму. Які мої подальші дії після отримання цього листа? Чи потрібно вже шукати адвоката для захисту в суді?
20231027_095037.jpg
20231027_165418.jpg
Доброго дня. Таке саме прийшло десь тиждень тому, також незнаю, що робити. Тільки зареєструвалась на форумі, думала звертатись до АК "Закон", але прочитавши відгуки, передувала.

Доброго дня. Таке саме прийшло десь тиждень тому, також незнаю, що робити. Тільки зареєструвалась на форумі, думала звертатись до АК "Закон", але прочитавши відгуки, передувала.
Це ж просто розсилка. Бачите, всім розсилають. Викиньте і забудьте

Доброго дня сьогодні мала розмову з цими притрушиними діджи домовилися про списання одна сума нормальна а друга не зовсім. мені було сказано що якщо я не зроблю оплату то будуть подавати виконавцям на стягненння і сума буде більша в декілька разів. і ще вони(звонілки мають особистих секретарів які розсилають акційні умови на телефон. я кажу присилайте на пошту з усіма печатками буду розглядати. мені повідомили що я повина сказати своє призвіще щоб можна було зайти в систему і секретар могла мені надіслати пропозиції. я кажу то ви новий кредитор і у вас є всі дані а мені кажуть що так не можуть зайти в систему і побачити мої кредити.мені здається якийсь брєд. і ще те що розмова записується і все що я сказала це моя обіцянка перед ними і якщо я того не зроблю то вони прямо подають на стягнення виконавцям, я кужу ще повинен суд присудити а вони що є новий закон міністерства юстиції що млжна напряму подавати і без мене і моєї участі виконавцям. Скажіть це якісь нові закони

вони прямо подають на стягнення виконавцям

я кужу ще повинен суд присудити а вони що є новий закон міністерства юстиції що млжна напряму подавати і без мене і моєї участі виконавцям.
Через суд)

Сьогодні отримала заказного листа від адвоката Міньковської Анастасії Володимирівни,яка представляє інтереси Діджи Фінанс,з досудовою вимогою. Вимагає сплатити заборгованість до 15.11.23,а інакше суд. Можливості платити в мене немає. Ці кредити були взяті ще в середині 21 року. Весь цей час я знаходжуся в декреті,тож не працюю ніде офіційно. Майно ніяке на мені не числиться. Квартира,в якій проживаю з двома неповнолітніми дітьми,оформлена на мою маму. Які мої подальші дії після отримання цього листа? Чи потрібно вже шукати адвоката для захисту в суді?
20231027_095037.webp
20231027_165418.webp
Мне сегодня пришло заказным точно такое письмо, как под копирку. Сумму требует 24350 грн. (тело 7500 Cashberry). А какая у вас сумма в Милоан была?Причем, срок оплаты указан до 30.11.23, а письмо вручено сегодня... Опоздали.

Останнє редагування:
Мне сегодня пришло заказным точно такое письмо, как под копирку. Сумму требует 24350 грн. (тело 7500 Cashberry). А какая у вас сумма в Милоан была?Причем, срок оплаты указан до 30.11.23, а письмо вручено сегодня... Опоздали.
Я не помню уже. Тысяч 20

питання. Надіслали купу макулатури . Якісь скріни свдоцтва адвоката. Ну прям листів 80) що це за івент ?
В дії нічого нема)

питання. Надіслали купу макулатури . Якісь скріни свдоцтва адвоката. Ну прям листів 80) що це за івент ?
В дії нічого нема)
І паперу їм не жалко,він дорогий зараз!у мого сина тільки на електронку пишуть, до нового року була акція, за 1,5 тіла по двум мфо, там кредити з 2020року

То не позовна заява з долатками? Не викидайте поки що
Тоді було б на судовій владі чи дії
Тоді було б на судовій владі чи дії
Але не викидайте, бо можуть там з запізненняи викласти

Останнє редагування:
не факт
реєстрація в суді може бути і після того як сторони отримали свою копію

якщо реально листів 80 - то швидше за все і є позов.
Хм, а може бути пугалка?
Цікаво, а через скільки після позову воно з'являється в суді?

Назад
Угорі