Виталий 777
Форумчанин
- Дописи
- 26
- Реакції
- 24
- Бали
- 278
Виталий 777 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Калинин
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Те саме) Лист не бачила - так як по адресі не живу. Смс прислали про оплату до 31.07. Минулого місяця надіслали смс про оплату до 30.06Прислали вимогу в виде листа и потом смску что требуют оплату до 31 , что делать или это просто пугалка ?
Тоесть ничего такого там не было ?Те саме) Лист не бачила - так як по адресі не живу. Смс прислали про оплату до 31.07. Минулого місяця надіслали смс про оплату до 30.06![]()
Звичайна розсилка (думаю)Тоесть ничего такого там не было ?
8000 это тело и процентыЗвичайна розсилка (думаю)
У вас велике тіло?
І яка просрочка?
теж в травні продали, просрочка 3-3,5 роки цікаво, чи підуть в суд8000 это тело и проценты
3 года я забил на все после войны и забыл уже , им продали насколько понял в мае![]()
Они одни кто отправил мне письмо физическое за 2 годатеж в травні продали, просрочка 3-3,5 роки цікаво, чи підуть в суд![]()
Сьогодні отримала заказного листа від адвоката Міньковської Анастасії Володимирівни,яка представляє інтереси Діджи Фінанс,з досудовою вимогою. Вимагає сплатити заборгованість до 15.11.23,а інакше суд. Можливості платити в мене немає. Ці кредити були взяті ще в середині 21 року. Весь цей час я знаходжуся в декреті,тож не працюю ніде офіційно. Майно ніяке на мені не числиться. Квартира,в якій проживаю з двома неповнолітніми дітьми,оформлена на мою маму. Які мої подальші дії після отримання цього листа? Чи потрібно вже шукати адвоката для захисту в суді?![]()
![]()
[HIDE]Вимога надіслана на підставі підробленого свідоцтва адвоката. В реєстрі адвокатів України немає такого адвоката с таким номером свідоцтва
Це не сайт Ради адвокатів м. Київа, Міньковська отримала свідоцтво адвоката 02.11.2023 р. та внесена до реєстру адвокатів 14.11. 2023 р. Радою адвокатів Київської області, а не міста Києва. Рада адвокатів м. Київа ніколи не видавала свідоцтво Міньковської*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
Це не сайт Ради адвокатів м. Київа, Міньковська отримала свідоцтво адвоката 02.11.2023 р. та внесена до реєстру адвокатів 14.11. 2023 р. Радою адвокатів Київської області, а не міста Києва. Рада адвокатів м. Київа ніколи не видавала свідоцтво Міньковської
Рішення суду, де встановлено, що міньковська не має статуса адвоката за свідоцтвом адвоката, виданого радою адвокатів Київа
Хєрассє... отето поворотЦе не сайт Ради адвокатів м. Київа, Міньковська отримала свідоцтво адвоката 02.11.2023 р. та внесена до реєстру адвокатів 14.11. 2023 р. Радою адвокатів Київської області, а не міста Києва. Рада адвокатів м. Київа ніколи не видавала свідоцтво Міньковської
Рішення суду, де встановлено, що міньковська не має статуса адвоката за свідоцтвом адвоката, виданого радою адвокатів Київа
Конференції адвокатів міста Києва, проведеної на виконання рішень Ради адвокатів України № 153, № 155 від 11.06.2016, ОСОБА_7 висловлено недовіру, відкликано з посади Голови Ради адвокатів міста Києва та обрано нового Голову Ради ОСОБА_8 .
Відповідно до пошукової системи Єдиного реєстру адвокатів України відсутні відомості про адвоката ОСОБА_9 , та згідно із базою даних ЄРАУ остання
в Раді адвокатів міста Києва не обліковується.
Згідно із п. 1 ч. 1ст. 1, ч. 1 ст. 6, ч. 1 ст. 12 Закону України «Про адвокатуру та адвокатську діяльність» адвокат - фізична особа, яка здійснює адвокатську діяльність на підставах та в порядку, що передбачені цим Законом. Адвокатом може бути фізична особа, яка має повну вищу юридичну освіту, володіє державною мовою, має стаж роботи в галузі права не менше двох років, склала кваліфікаційний іспит, пройшла стажування (крім випадків, встановлених цим Законом), склала присягу адвоката України та отримала свідоцтво про право на заняття адвокатською діяльністю. Особі, яка склала присягу адвоката України, радою адвокатів регіону у день складення присяги безоплатно видаються свідоцтво про право на заняття адвокатською діяльністю та посвідчення адвоката України.
З огляду на викладені вище обставини та враховуючи, що позовна заява ПрАТ «Канівбуд»
до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог: ОСОБА_3 , про визнання недійсними договорів, подана його представником адвокатом Міньковською А.В. та нею ж підписана, тоді як свідоцтво про право на заняття адвокатською діяльністю було виданого на підставі рішення Ради адвокатів міста Києва від 09.08.2018 № 17, за підписом голови Ради адвокатів міста Києва - Рафальською І.В., тоді як 08.10.2016 конференцією адвокатів міста Києва достроково відкликано з посади Голови адвокатів міста Києва адвоката Рафальську І.В., а тому суд вважає, що на час звернення до суду із вищевказаною позовною заявою у представника ПрАТ «Канівбуд» відсутні повноваження представника третьої особи, що заявляє самостійні вимоги на предмет спору та підпису від його імені позовної заяви.
Єдиний державний реєстр судових рішень
reyestr.court.gov.ua
Якщо Міньковська подала позов до суду на підставі підробленого свідоцтва адвоката, то потрібно надати суду клопотання про закриття провадження.
В Харкові вже кримінальни провадження відкрито по цим фактамХєрассє... отето поворот![]()
Можно скасувати усі рішення за чотири роки, що виграла Міньковська. Це три фінансові компанії, дидж фінанс, УКРФІНСТАНДАРТ, Довіра та гарантіяВ Харкові вже кримінальни провадження відкрито по цим фактам
Якщо є питання, можу відповісти, в мене з ними своі рахунки. Про все розповімо
Не виграли (Думаю виграєте) видно, вони просто ще не вспіли передати дані в ел. суд(
С кем работали?Не виграли (
І апеляцію подавали. Все мимо
Тарас из форума.С кем работали?