Досудова вимога Діджи Фінанс

• Автор теми Автор теми Тт925
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 72
  • Перегляди Перегляди 5K
Ото вам смішки, а тут про сурйозні речі пишуть.

Піду витягувати речі, в які не влажу і в холодильник загляну. Але нутеллу не віддам
Screenshot_20240120-192920.png
Screenshot_20240120-193113.png
Screenshot_20240120-192847.png
Мощьно. Залишається єдине - спалити все і навіть село, шоб їм не дісталось🤣🤣🤣

Я не можу, ще хаваю, а потім покурити, тут посидіти. Я падумаю об єтом завтра
Завтра можна прокинутись без майна і речей, а от за нутеллку - борітеся і поборемо. Ви їм відпішіться, що ви їх чекаєте, там пил витерти з шафи, телевізора і рушниці))))

Завтра можна прокинутись без майна і речей, а от за нутеллку - борітеся і поборемо. Ви їм відпішіться, що ви їх чекаєте, там пил витерти з шафи, телевізора і рушниці))))
О, точно, тєлєк є старий, бо не дивлюсь вже років 100 і інше назбирала, щоб набрати "вивозимо хлам" або сміття, а тут навіть гроші не потрібно платити. Витрати нічого не буду, бо маю паскудний характер
О, точно, тєлєк є старий, бо не дивлюсь вже років 100 і інше назбирала, щоб набрати "вивозимо хлам" або сміття, а тут навіть гроші не потрібно платити. Витрати нічого не буду, бо маю паскудний характер
І взагалі, ДЕ СТ.190, Я ПИТАЮ???
Понабирали по оголошенням в газеті, а ті взагалі Законів не знають!!!

Позорище!!!!
Screenshot_20240120-200210.webp
Screenshot_20240120-200223.webp
Screenshot_20240120-200338.webp
Screenshot_20240120-200346.webp

Останнє редагування:
Доброго дня. Прийшло смс що по адресі реєстрації відправлено досудову адвокатську вимогу. І оце щось не можу зрозуміти це вони будуть в суд подавати чи просто пустишка. Бо місцю реєстрації ми не мешкаємо. Це має прийти заказним листом а якщо просто лист то тоді це типу залякування
Кредит від 2019 року. В минулому році також якась вимога приходила але не пам'ятаю яка саме

Останнє редагування модератором:
Підскажіть комусь приходила досудова вимога від Діджи Фінанс , і що вона означає?
Спокойная организация. Вы им напишите в вайбер, с ними можно договариваться. Если есть возможность тело + не большой процент за 3 раза, очень хорошо идут на лояльность.

Спокойная организация. Вы им напишите в вайбер, с ними можно договариваться. Если есть возможность тело + не большой процент за 3 раза, очень хорошо идут на лояльность.
У меня у них кредит по Шгроши. 12000 грн разбили на 3 месяца. Никто меня не доставал.все в рамках закона..

Останнє редагування:
Упокойная)
По чем нынче гидазепам для народа?

Упокойная)
По чем нынче гидазепам для народа?
Сергей лично меня они не беспокоили. Я сам их набрал , пообщались и все решили. Вот самая плохая у меня это компания Эйс. По решению суда никак не хотят закрыть свой кредит в убки))) хотя уже все мне выплатили и подача иска и правовая помощь адвоката ...

Сергей лично меня они не беспокоили. Я сам их набрал , пообщались и все решили. Вот самая плохая у меня это компания Эйс. По решению суда никак не хотят закрыть свой кредит в убки))) хотя уже все мне выплатили и подача иска и правовая помощь адвоката ...
Сергей? 😁
А откуда знаете? В аватаре этого нет)
Ну, ладно. Наверное - угадали.

Комусь в цьому році від них приходили смс про вп, судову вимогу. Кучу смс пару тижнів, і про арешт майна і про відкриття вп і багато іншого. В мене кредит 19 року. З 23 року мовчали нічого не писали и та не дзвонили. Комусь відкривали вп або подавали в суд по кредитам від МФО?
Домовитись з ними раніше намагалась, так як уже закричала в них. Після 23 року якісь неадекватні суми, більше тіла кредите в 5-10 разів. Краще б вони вже продали комусь
Буду вдячна за відповіді, як у кого з ними справи

Назад
Угорі