ОльгаАдлер
✩ Premium ✩
- Дописи
- 1235
- Реакції
- 547
- Бали
- 3855
ОльгаАдлер не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Д-дизайнСтильно. Красиво. Креативно
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Д-дизайнСтильно. Красиво. Креативно
П-профессиАнальныйД-дизайн
Мощьно. Залишається єдине - спалити все і навіть село, шоб їм не дісталосьОто вам смішки, а тут про сурйозні речі пишуть.
Піду витягувати речі, в які не влажу і в холодильник загляну. Але нутеллу не віддам
![]()
![]()
![]()
Я не можу, ще хаваю, а потім покурити, тут посидіти. Я падумаю об єтом завтраМощьно. Залишається єдине - спалити все і навіть село, шоб їм не дісталось![]()
Завтра можна прокинутись без майна і речей, а от за нутеллку - борітеся і поборемо. Ви їм відпішіться, що ви їх чекаєте, там пил витерти з шафи, телевізора і рушниці))))Я не можу, ще хаваю, а потім покурити, тут посидіти. Я падумаю об єтом завтра
О, точно, тєлєк є старий, бо не дивлюсь вже років 100 і інше назбирала, щоб набрати "вивозимо хлам" або сміття, а тут навіть гроші не потрібно платити. Витрати нічого не буду, бо маю паскудний характерЗавтра можна прокинутись без майна і речей, а от за нутеллку - борітеся і поборемо. Ви їм відпішіться, що ви їх чекаєте, там пил витерти з шафи, телевізора і рушниці))))
І взагалі, ДЕ СТ.190, Я ПИТАЮ???О, точно, тєлєк є старий, бо не дивлюсь вже років 100 і інше назбирала, щоб набрати "вивозимо хлам" або сміття, а тут навіть гроші не потрібно платити. Витрати нічого не буду, бо маю паскудний характер
Спокойная организация. Вы им напишите в вайбер, с ними можно договариваться. Если есть возможность тело + не большой процент за 3 раза, очень хорошо идут на лояльность.Підскажіть комусь приходила досудова вимога від Діджи Фінанс , і що вона означає?
У меня у них кредит по Шгроши. 12000 грн разбили на 3 месяца. Никто меня не доставал.все в рамках закона..Спокойная организация. Вы им напишите в вайбер, с ними можно договариваться. Если есть возможность тело + не большой процент за 3 раза, очень хорошо идут на лояльность.
Упокойная)Спокойная организация. Вы им напишите в вайбер, с ними можно договариваться. Если есть возможность тело + не большой процент за 3 раза, очень хорошо идут на лояльность.
Сергей лично меня они не беспокоили. Я сам их набрал , пообщались и все решили. Вот самая плохая у меня это компания Эйс. По решению суда никак не хотят закрыть свой кредит в убки))) хотя уже все мне выплатили и подача иска и правовая помощь адвоката ...Упокойная)
По чем нынче гидазепам для народа?
Сергей?Сергей лично меня они не беспокоили. Я сам их набрал , пообщались и все решили. Вот самая плохая у меня это компания Эйс. По решению суда никак не хотят закрыть свой кредит в убки))) хотя уже все мне выплатили и подача иска и правовая помощь адвоката ...
Нет когда то я обращался к Вам. Но это было очень очень давно. По укр кредит финанс)))Сергей?
А откуда знаете? В аватаре этого нет)
Ну, ладно. Наверное - угадали.