Рамхат
Форумчанин
- Дописи
- 107
- Реакції
- 67
- Бали
- 193
Рамхат не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго Вам дня, колеги по нещастю та шановні юристи.
На пошті лежить заказний лист від Дорошкевич.
Забірать чи ні?
Ця "нехороша" людина на стільки я зрозумів пише ВН, чого я боюся.
Будь ласка надайте мені тексти та адресатів куди і що писати на Дорошкевич в разі вчинення нею ВН!?
Винен багато та всім мікрообдирам котрі були півтора роки тому, іще і парі банкам.
Рік тому попавши в скруту на всіх забив.
Писали, звонили, як і всім. Зараз лежить два заказних листа, один від колекторів другий від Дорошкевич.
Зараз працюю офіційно, вся зарплата на карту і вся офіційна.
Зараз я б і радий потихеньку розгрібати ці кредити, але там такі суми і не знаю з чого почати.
Я був би радий щоб пройшов суд та платити в встановленими ним порядками, але ці скоти в суд не один не подав.
Як відстрілятися від цих бандитів приватних і довести до суду чи взагалі як і кому поскаржитись і приземлити цих колекторів, МФО і так далі?
На пошті лежить заказний лист від Дорошкевич.
Забірать чи ні?
Ця "нехороша" людина на стільки я зрозумів пише ВН, чого я боюся.
Будь ласка надайте мені тексти та адресатів куди і що писати на Дорошкевич в разі вчинення нею ВН!?
Винен багато та всім мікрообдирам котрі були півтора роки тому, іще і парі банкам.
Рік тому попавши в скруту на всіх забив.
Писали, звонили, як і всім. Зараз лежить два заказних листа, один від колекторів другий від Дорошкевич.
Зараз працюю офіційно, вся зарплата на карту і вся офіційна.
Зараз я б і радий потихеньку розгрібати ці кредити, але там такі суми і не знаю з чого почати.
Я був би радий щоб пройшов суд та платити в встановленими ним порядками, але ці скоти в суд не один не подав.
Як відстрілятися від цих бандитів приватних і довести до суду чи взагалі як і кому поскаржитись і приземлити цих колекторів, МФО і так далі?
вот черти