Дорошкевич В.Л. Ставим на место.

• Автор теми Автор теми Yurist
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 4K
  • Перегляди Перегляди 245K
не будет ее, будет другой/другая))) система просто так не откажется от денежек((
Вода камінь точить! Хочеться вірити що ця система не вічна, і все більше людей захочуть її зламати.

Знаєте,була і Клітченко,і Вольф і ще,вже не пам'ятаю,але то "божі одуванчики" в порівнянні з цією дамочкою.
эта наглее конечно)))
Вода камінь точить! Хочеться вірити що ця система не вічна, і все більше людей захочуть її зламати.
вы сами можете по форуму судить)) такой себе срез)) сколько готовы судиться))

эта наглее конечно)))

вы сами можете по форуму судить)) такой себе срез)) сколько готовы судиться))
Всерівно,я думаю,що вона просто пєшка в цій всій грі!
Не може вона сама нагнути так півкраїни.

Так какой номер телефона? Не могу к ".....с..." дозвонится. (Простите, по-другому рука не поднтмается про г.. писать)?

Всерівно,я думаю,що вона просто пєшка в цій всій грі!
Не може вона сама нагнути так півкраїни.
само собой))) не зря же кабмин не исполнил решение суда и не внес соответствующие изменения в постановление КМУ

Злості вже не вистачає на цю кур**у. Мало того, що маю 2 написи, всі рахунки заблоковані, вже 2 позови в судді, так вона сьогодні, ще одну постанову винесла, по другому напису, на відрахування 20% із зп.. Мало того, що і так не можу грошима користуватись, так ще вираховувати будуть.. а суд ще не відомо коли буде.. по першому 27 травня, а по другому тільки склад суду призначили(((

Злості вже не вистачає на цю кур**у. Мало того, що маю 2 написи, всі рахунки заблоковані, вже 2 позови в судді, так вона сьогодні, ще одну постанову винесла, по другому напису, на відрахування 20% із зп.. Мало того, що і так не можу грошима користуватись, так ще вираховувати будуть.. а суд ще не відомо коли буде.. по першому 27 травня, а по другому тільки склад суду призначили(((
чому не зробили забезпечення?

у вас одна дорошкевич вынесла 3 ип?
о каким конторам?

А разве не 10 дней даётся на апелляцию в административном суде?!
Как-то странно
карантин)) внесены изменения в КАСУ которыми продлили сроки до конца действия карантина

Везде же пишут - Карантин , даже я выучила ))
Вот оно что. Я просто этого не знала.
Получается из-за карантина сроки подачи могут увеличены, верно?
карантин)) внесены изменения в КАСУ которыми продлили сроки до конца действия карантина
Вот блин.
Просто суд вынес решение в мою пользу, вот я и думала что надо только 10 дней подождать и всё.

Вот оно что. Я просто этого не знала.
Получается из-за карантина сроки подачи могут увеличены, верно?

Вот блин.
Просто суд вынес решение в мою пользу, вот я и думала что надо только 10 дней подождать и всё.
к сожалению, нет(((

Tarass, мне вот просто интересно что исполнитель может указать в апелляции, если и так все понятно, что она не права.

Назад
Угорі