Весела дівчина
Перевірений
- Дописи
- 878
- Реакції
- 1012
- Бали
- 5310
Весела дівчина не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Саме це я і мала на увазі!Сподіваюся предсмертна!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Саме це я і мала на увазі!Сподіваюся предсмертна!
Вода камінь точить! Хочеться вірити що ця система не вічна, і все більше людей захочуть її зламати.не будет ее, будет другой/другая))) система просто так не откажется от денежек((
эта наглее конечно)))Знаєте,була і Клітченко,і Вольф і ще,вже не пам'ятаю,але то "божі одуванчики" в порівнянні з цією дамочкою.
вы сами можете по форуму судить)) такой себе срез)) сколько готовы судиться))Вода камінь точить! Хочеться вірити що ця система не вічна, і все більше людей захочуть її зламати.
Всерівно,я думаю,що вона просто пєшка в цій всій грі!эта наглее конечно)))
вы сами можете по форуму судить)) такой себе срез)) сколько готовы судиться))
само собой))) не зря же кабмин не исполнил решение суда и не внес соответствующие изменения в постановление КМУВсерівно,я думаю,що вона просто пєшка в цій всій грі!
Не може вона сама нагнути так півкраїни.
А через сколько эта особь подала апелляцию после решения суда?Так. В мене подала апеляцію. І в статусі суду, в мому випадку адміністративному, змінилось, що подана апеляційна скарга.
чому не зробили забезпечення?Злості вже не вистачає на цю кур**у. Мало того, що маю 2 написи, всі рахунки заблоковані, вже 2 позови в судді, так вона сьогодні, ще одну постанову винесла, по другому напису, на відрахування 20% із зп.. Мало того, що і так не можу грошима користуватись, так ще вираховувати будуть.. а суд ще не відомо коли буде.. по першому 27 травня, а по другому тільки склад суду призначили(((
Да тільки у вівторок занесла до суду, поки тишачому не зробили забезпечення?
20 днівА через сколько эта особь подала апелляцию после решения суда?
А разве не 10 дней даётся на апелляцию в административном суде?!20 днів
и назначена новая дата суда после подачи ей аппеляции?Так. В мене подала апеляцію. І в статусі суду, в мому випадку адміністративному, змінилось, що подана апеляційна скарга.
Везде же пишут - Карантин , даже я выучила ))А разве не 10 дней даётся на апелляцию в административном суде?!
Как-то странно
у вас одна дорошкевич вынесла 3 ип?Злості вже не вистачає на цю кур**у. Мало того, що маю 2 написи, всі рахунки заблоковані, вже 2 позови в судді, так вона сьогодні, ще одну постанову винесла, по другому напису, на відрахування 20% із зп.. Мало того, що і так не можу грошима користуватись, так ще вираховувати будуть.. а суд ще не відомо коли буде.. по першому 27 травня, а по другому тільки склад суду призначили(((
карантин)) внесены изменения в КАСУ которыми продлили сроки до конца действия карантинаА разве не 10 дней даётся на апелляцию в административном суде?!
Как-то странно
Вот оно что. Я просто этого не знала.Везде же пишут - Карантин , даже я выучила ))
Вот блин.карантин)) внесены изменения в КАСУ которыми продлили сроки до конца действия карантина
к сожалению, нет(((Вот оно что. Я просто этого не знала.
Получается из-за карантина сроки подачи могут увеличены, верно?
Вот блин.
Просто суд вынес решение в мою пользу, вот я и думала что надо только 10 дней подождать и всё.
На что свинка жалуется? Мало помоев в корыто налили?))Так. В мене подала апеляцію. І в статусі суду, в мому випадку адміністративному, змінилось, що подана апеляційна скарга.