Приватному виконавцю
виконавчого округу м. Києва
Дорошкевич В.Л.
Петренка Петра Петровича
РНКОПП________________________
адреса __________________
тел. ____________________
ЗАЯВА
Вашою постановою у виконавчому провадженні №ХХХХХХ від ХХ.ХХ.2020 року був накладений арешт на мій зарплатний рахунок №ХХХХХХХХХХ відкритий в ГУ по м. Києву та Київській області АТ «Ощадбанк» ТВБВ 10026/0645 від 21.02.2019 в тарифному пакеті «Зарплатний», картка № ХХХХХХХХХХХХ.
В даних діях вбачаю порушення моїх прав і звертаю вашу увагу, що:
- відповідно до ст. 43 Конституції України кожен має право на працю, що включає можливість заробляти собі на життя працею, яку він собі вільно обирає або на яку він вільно погоджується. Право на своєчасне одержання винагороди за працю захищається законом.
- статтею 94 КЗпП України визначено, шо заробітна плата це винагорода, обчислена, як правило, у грошовому виразі, яку власник або уповноважений ним орган виплачує працівникові за виконану ним роботу.
- відповідно до ч. 2 ст. 10 Конвенції про захист заробітної плати від 01.07.1949 № 95, заробітна плата повинна охоронятися від арештів і передачі в такій мірі, в якій це вважається потрібним для утримання працівника і його сім`ї.
Крім того, зазначаю, що арешт мого зарплатного рахунку суперечить вимогам ч. 3 ст. 70 Закону України «Про виконавче провадження».
Керуючись вищевикладеним та ст. 5, 19, 70, Закону України «Про виконавче провадження» -
ПРОШУ:
1. Розглянути мою заяву та долучити її з додатками до матеріалів виконавчого провадження.
2. Зняти арешт з мого зарплатного рахунку №ХХХХХХХХХХ відкритого в ГУ по м. Києву та Київській області АТ «Ощадбанк» ТВБВ 10026/0645 від 21.02.2019 в тарифному пакеті «Зарплатний», картка № ХХХХХХХХХХХХ.
Додатки
1. Довідка банку по рахунку №ХХХХХХХХХХ
Дата
Підпис