Допоможу повернути надлишково сплачені відсотки по кредитам військовослужбовцям

• Автор теми Автор теми Maryana111
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 35
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Maryana111

Форумчанин
Дописи
17
Реакції
0
Бали
276
Maryana111 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Надаю допомогу по надлишково сплаченим відсоткам по кредитам військовослужбовцям, з моменту служби і т.д. ( вже по документам кажу за який час можливо повернути).

Всі заяви та листи роблю сама, багато повернень вдалось зробити і допомогти.

Надаю допомогу по надлишково сплаченим відсоткам по кредитам військовослужбовцям, з моменту служби і т.д. ( вже по документам кажу за який час можливо повернути).

Всі заяви та листи роблю сама, багато повернень вдалось зробити і допомогти.
Яка ціна за Ваші послуги?

Фсьо,лавочку прикрили?)🙄😁

Давайте без флуду і дочекаємся відповідь на запитання модератора.

Залежно від суми переплати. Як повернуть кошти, тільки тоді скидаєте.
Якщо цікавить то пишіть, найшвидше повертають Манівео, На все, Кредит Каса, Клік кредит, Майкредит.

Останнє редагування:

Якщо цікавить то пишіть, найшвидше повертають Манівео, На все, Кредит Каса, Клік кредит, Майкредит.

Десь можна прочитати відгуки про вашу роботу?

Чоловіку так повертала своєму та собі , можу надіслати в месенджер який бажаєте відповіді та все🤷‍♀️
Я сама повертала собі. І досі повертаю. Складаю довідки, пишу скарги. Ділюсь досвідом безкоштовно, питаю порад так само

Можливо, хтось зі мною не погодиться, але дерти бабки свій зі свого.. військовий з військового.. це дно.

Я сама повертала собі. І досі повертаю. Складаю довідки, пишу скарги. Ділюсь досвідом безкоштовно, питаю порад так само

Можливо, хтось зі мною не погодиться, але дерти бабки свій зі свого.. військовий з військового.. це дно.
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, на даний момент маю декілька мікрозаймів у мфо, всюди прийняли документи і потрібно оплатити тіло. Залишився один біткепітал, як варіант думаю взяти у кредиткасі, щоб закрити. На кредит касі швидко приймають заявки по встановленню пільгової категорії, щоб не нараховували проценти?

Доброго дня. Підкажіть будь ласка, на даний момент маю декілька мікрозаймів у мфо, всюди прийняли документи і потрібно оплатити тіло. Залишився один біткепітал, як варіант думаю взяти у кредиткасі, щоб закрити. На кредит касі швидко приймають заявки по встановленню пільгової категорії, щоб не нараховували проценти?
Залізете в ще більшу дупу ,одне тягне друге ,треба зупинитись

І ще підкажіть по егроші, нараховані відсотки повернули які сплачував до цього. Останній раз у них взяв 48000, зразу з цієї суми зняли одноразову комісію за видачу -8700 грн. Отримав по факту 40000. Чи можливо якось домовитись щось повернути цих 8700, або щоб їх відрахували від тіла оплати.
Залізете в ще більшу дупу ,одне тягне друге ,треба зупинитись
Якщо до кінця місяця не закрию біткепітал вийду на протермінування. А нарахування у них там шалені. На данний момент 640$, а в кінці місяця за один день сума міняється вже до сплати 1100$. Відповідно думаю, що краще в кредиткасі взяти 20000, 5% одноразових комісію сплатити, залишиться лише тіло якщо по документам все приймуть. Тоді вже помаленько буду закривати все поступово

Якщо до кінця місяця не закрию біткепітал вийду на протермінування. А нарахування у них там шалені. На данний момент 640$, а в кінці місяця за один день сума міняється вже до сплати 1100$. Відповідно думаю, що краще в кредиткасі взяти 20000, 5% одноразових комісію сплатити, залишиться лише тіло якщо по документам все приймуть. Тоді вже помаленько буду закривати все поступово
Відразу видно що не читали форум ,є час до ранку ,перечитайте все що знайдете про всі МФО ,одне і те ж саме кожному пояснювати не має сенсу ,але ж перекредетування то дурна затія

Відразу видно що не читали форум ,є час до ранку ,перечитайте все що знайдете про всі МФО ,одне і те ж саме кожному пояснювати не має сенсу ,але ж перекредетування то дурна затія
Якщо коротко, що можете порадити в такій ситуації? Дзвінків просто від них не хочу, особливо коли по контактам почнуть розсилку робити

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі