Допоможу повернути надлишково сплачені відсотки по кредитам військовослужбовцям

• Автор теми Автор теми Maryana111
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 35
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Якщо коротко, що можете порадити в такій ситуації? Дзвінків просто від них не хочу, особливо коли по контактам почнуть розсилку робити
А що радити ,читайте форум ,дзвінків і розсилки не уникнути ,режим сніжинки ,всіх в блок ,у мене бітів не має ,а ж є багато написано про них ,і їм не цікаві ваші балачки ,вони хочуть свої гроші

А що радити ,читайте форум ,дзвінків і розсилки не уникнути ,режим сніжинки ,всіх в блок ,у мене бітів не має ,а ж є багато написано про них ,і їм не цікаві ваші балачки ,вони хочуть свої гроші
Ну якщо прийняли заявку щодо статусу військовослужбовця. То чому мають надзвонювати і розсилку робити?

Ну якщо прийняли заявку щодо статусу військовослужбовця. То чому мають надзвонювати і розсилку робити?
Тому що країна не ляканих д*білів ,одні воюють а інші на цьому роблять бізнес

Тому що вони не резиденти країни і їх не регулюють ніякі наші закони.
Да і не бояться вони нічого. Відбита шарага.
Ну це моя думка відповідно з дописів форумчан які мали і мають з ними справу.

Тому що вони не резиденти країни і їх не регулюють ніякі наші закони.
Да і не бояться вони нічого. Відбита шарага.
Ну це моя думка відповідно з дописів форумчан які мали і мають з ними справу.
За них читав на форумі. Тому і хочу перекредитувати, щоб їх закрити. З кредиткасою думаю простіше буде

Публічне обговорення дій Адміністраторів чи Модераторів!
Погана ідея.
Каса це не біти. Нарахують мама не горюй і в суд подадуть.
Я ж кажу, що військовослужбовець по мобілізації, згідно закону немають права нараховувати відсотки. Хочу в кредиткасі взяти, щоб зразу через 1-2 місяці закрити тіло і все

Я ж кажу, що військовослужбовець по мобілізації, згідно закону немають права нараховувати відсотки. Хочу в кредиткасі взяти, щоб зразу через 1-2 місяці закрити тіло і все
Ваша справа, якщо впевнені що все відбуватиметься як ви спланували.
Я взагальному не прихильник перекредитувань і рефінансування в тому вигляді. Щоб перекривати один кредит іншим.

Ваша справа, якщо впевнені що все відбуватиметься як ви спланували.
Я взагальному не прихильник перекредитувань і рефінансування в тому вигляді. Щоб перекривати один кредит іншим.
Ну тут просто питання в тому що можна взяти 20000 і повернути 21000. Або чекати поки з 27000 стане 45000 через тиждень, а дальше ще с кожним днем більше.

Доброго дня. Підкажіть будь ласка, на даний момент маю декілька мікрозаймів у мфо, всюди прийняли документи і потрібно оплатити тіло. Залишився один біткепітал, як варіант думаю взяти у кредиткасі, щоб закрити. На кредит касі швидко приймають заявки по встановленню пільгової категорії, щоб не нараховували проценти?
Чесно, не раджу такий варіант. Можливо, для кожного буде по-різному, все варіюється, от комусь Мілоан швидко віддав, мене з квітня мурижать. А Вам потім ще касі тіло віддавати, нахіба Вам це?

Чесно, не раджу такий варіант. Можливо, для кожного буде по-різному, все варіюється, от комусь Мілоан швидко віддав, мене з квітня мурижать. А Вам потім ще касі тіло віддавати, нахіба Вам це?
На данний момент просто в біткепітал треба 650, а після 30 вже до 1050 нарахують. А дальше вже не потягнути оплатити те що вони хочуть

Надаю допомогу по надлишково сплаченим відсоткам по кредитам військовослужбовцям, з моменту служби і т.д. ( вже по документам кажу за який час можливо повернути).

Всі заяви та листи роблю сама, багато повернень вдалось зробити і допомогти.
Ви ще можете допомогти ?

Maryana111, не можу вас найти в тг

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі