Marta Milagre
Форумчанин
- Дописи
- 189
- Реакції
- 227
- Бали
- 68
Marta Milagre не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Справа в тому що вони непрогнозовані,але на мою думку подають саме в суд коли бачать що є що здерти,заборону на виїзд виліпити можуть якщо будеш ховатися від ДВС чи приватних виконавців,якщо з тими порішаєш то ніякої заборони не буде.Дитина і я прописані в родичів тата, прописано там людей 6-7 напевно)так 27,а якщо я буду працювати закордоном офіційно,тоді теж суд 20%може присудити?
Вже 8
Вже 9 місяців просрочки і не подали в суд,це норм,листи і звінки це терпимо..
Этот метод придумал не я...Я так і планую але сину тільки 3 місяці,хоча б як рік виповниться тоді вже можна буде.і як себе ведуть аваль і альфа?
Ні вже майже 7 місяців просрочки в МФО, тільки листи, погрози смс,звінки
? Це як варіант ато вже дістали,мені то п***** на них,але сім'я це сприймає болючіше ніж я
То ж, це чудово! Але, чудний Ви! Тоді, суд Вам у поміч! Тільки, мебуть краще зачекати, щоб вони подавали. Щоб витрати були не Вашими. Хто знає, я правильно мислю?В тім то і діло що нічого не маю(
Да і це норм варіант,але спішити треба медленно,і обдумати усе гарненько,так як до аліменщиків особливий підхід на виїзд закордон,щоб небуло ніяких палок в колесаЄ одна ідея, якщо зробити угоду в нотаріуса про сплату дружині аліментів на дитину в розмірі 50 відсотків від офіційних джерел заробітку, сказавши що жиємо окремо,і домовились про сплату аліментів,тоді якщо банки і МФО подадуть в суд, то по суті стягнути з мене нічого не можна буде?
Так можуть бути нюанси,це як варіант поки що це відкладаю на пізніше,ще зарано забивати голову цим всім, просрочки почнуться тільки з середини березня,першим ділом проконсультуюсь з юристом,на майбутнє як краще поступити,плюс за одно з тим усім гівном під назвою МФО спитаю як краще поступати на майбутнє, всерівно повертати хоть частково щось потрібно,щоб у майбутньому не набридали,хоча вони такі милі)Да і це норм варіант,але спішити треба медленно,і обдумати усе гарненько,так як до аліменщиків особливий підхід на виїзд закордон,щоб небуло ніяких палок в колеса
Я б неповертав,моя думка.Так можуть бути нюанси,це як варіант поки що це відкладаю на пізніше,ще зарано забивати голову цим всім, просрочки почнуться тільки з середини березня,першим ділом проконсультуюсь з юристом,на майбутнє як краще поступити,плюс за одно з тим усім гівном під назвою МФО спитаю як краще поступати на майбутнє, всерівно повертати хоть частково щось потрібно,щоб у майбутньому не набридали,хоча вони такі милі)
Можна буде! В будь-якому випадку, а вони щось запропонують. Але, це моя думка.Є одна ідея, якщо зробити угоду в нотаріуса про сплату дружині аліментів на дитину в розмірі 50 відсотків від офіційних джерел заробітку, сказавши що жиємо окремо,і домовились про сплату аліментів,тоді якщо банки і МФО подадуть в суд, то по суті стягнути з мене нічого не можна буде?
Саме це я й хотіла зазначити, відносно аліментів. Бо, 100% знаю, що це - "торба"!Да і це норм варіант,але спішити треба медленно,і обдумати усе гарненько,так як до аліменщиків особливий підхід на виїзд закордон,щоб небуло ніяких палок в колеса
Можна буде! В будь-якому випадку, а вони щось запропонують. Але, це моя думка.
Це вже все пізніше поки що чекаю на візу за кордонМожна буде! В будь-якому випадку, а вони щось запропонують. Але, це моя думка.
Саме це я й хотіла зазначити, відносно аліментів. Бо, 100% знаю, що це - "торба"!
Так головне в таких випадках,сісти подумати з холодною головоюНу ось і +- план і трохи спокою
Ну, от! Бачу " дух піднявся"! Гірше смерті немає нічого. А це все- життя та його нюанси))Так можуть бути нюанси,це як варіант поки що це відкладаю на пізніше,ще зарано забивати голову цим всім, просрочки почнуться тільки з середини березня,першим ділом проконсультуюсь з юристом,на майбутнє як краще поступити,плюс за одно з тим усім гівном під назвою МФО спитаю як краще поступати на майбутнє, всерівно повертати хоть частково щось потрібно,щоб у майбутньому не набридали,хоча вони такі милі)
Так життя нас б'є сильно, головне тримати удар,хоча якщо розібратися більшість з нас самі собі шукаємо пригод і а свою голову,і п'яту точку)Ну, от! Бачу " дух піднявся"! Гірше смерті немає нічого. А це все- життя та його нюанси))
Ти не один! Нас тут багато! І, ой як не легко з нами боротися!))Так життя нас б'є сильно, головне тримати удар,хоча якщо розібратися більшість з нас самі собі шукаємо пригод і а свою голову,і п'яту точку)
Привіт всім форумчани, потрібна ваша думка,чим може обернутися така афера)І так по суті..я получив робочу візу для проживання і працювання в Чехії 2 роки,і можу її продовжувати багато разів,і тепер в мене є така можливість, після того як відпрацюю пів року можу робити таку процедуру як возз'єднання родини,і забирати родину до себе в Чехію..і план такий якщо це все замутити і тупо лишитися жити в Чехії,і забити на всі банки МФО,які можуть бути наслідки якщо почнуться суди і так далі,і теж тупо на все забити
Привіт всім форумчани, потрібна ваша думка,чим може обернутися така афера)І так по суті..я получив робочу візу для проживання і працювання в Чехії 2 роки,і можу її продовжувати багато разів,і тепер в мене є така можливість, після того як відпрацюю пів року можу робити таку процедуру як возз'єднання родини,і забирати родину до себе в Чехію..і план такий якщо це все замутити і тупо лишитися жити в Чехії,і забити на всі банки МФО,які можуть бути наслідки якщо почнуться суди і так далі,і теж тупо на все забитиТільки що прийшло смс відкрили візу,хоть щось уже радує..все на днях покидаю дорогу нашу державу,разом з її слугами банківськими!
Привіт всім форумчани, потрібна ваша думка,чим може обернутися така афера)І так по суті..я получив робочу візу для проживання і працювання в Чехії 2 роки,і можу її продовжувати багато разів,і тепер в мене є така можливість, після того як відпрацюю пів року можу робити таку процедуру як возз'єднання родини,і забирати родину до себе в Чехію..і план такий якщо це все замутити і тупо лишитися жити в Чехії,і забити на всі банки МФО,суди виконавчі служби і так далі...
Привіт всім форумчани, потрібна ваша думка,чим може обернутися така афера)І так по суті..я получив робочу візу для проживання і працювання в Чехії 2 роки,і можу її продовжувати багато разів,і тепер в мене є така можливість, після того як відпрацюю пів року можу робити таку процедуру як возз'єднання родини,і забирати родину до себе в Чехію..і план такий якщо це все замутити і тупо лишитися жити в Чехії,і забити на всі банки МФО,які можуть бути наслідки якщо почнуться суди і так далі,і теж тупо на все забити
..
Що за фігня не можу написати повідомлення нормального