Допоможіть!!......

• Автор теми Автор теми An27
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 56
  • Перегляди Перегляди 3K
Так, страх сковує(( я сама в шоці від себе, як я могла так глибоко вляпатись!
Але вже нічого не поробиш))) хіба надія на виграний мілон чи два! ?

Та яке банкрутство? Ви що? Це довга і не дешева процедура!
Не смикайтесь дарма!
Хай воно собі пливе за течією.
Буде вирішувати проблеми по мірі поступлення!
Ну не знаю чи плисти за течією довиде до чогось хорошого,та ви праві щодо банкрутства,це дуже клопітка і довга справа,і не факт що получиться,не знаю поки що робити

Ну не знаю чи плисти за течією довиде до чогось хорошого,та ви праві щодо банкрутства,це дуже клопітка і довга справа,і не факт що получиться,не знаю поки що робити
Розслабтесь!)))))) Читайте форум) через кілька днів прийде прозріння!)))

Розслабтесь!)))))) Читайте форум) через кілька днів прийде прозріння!)))
Ха мені би ваш позитивний настрій)але чогось не получается,як подумаю ск часу потрібно працювати щоб розгребтись з оцим всім,пічально робиться(

Ха мені би ваш позитивний настрій)але чогось не получается,як подумаю ск часу потрібно працювати щоб розгребтись з оцим всім,пічально робиться(
Ну так подумайте про щось приємне! Ці шараги нікуди не дінуться, чого страждати через це кожен день?!
Що зроблено, те зроблено... Переступіть і йдіть далі) ?

Это еще и приоритеты : семья или кормить систему, у которой все хорошо благодаря нам, мытарям. быть правильным и хорошим. делайте свой выбор.

Якщо нічого не тримає тут то залишитися закордоном,розрахуватися з людьми і жити норм.Отримати громадянство і загубитися для всіх банків

Мій позитивний настрій врятував мене від багатьох дурниць! І ще пів року тому мій позитив був у глибокій дипресії!
Щомісяця я віддаю знайомим гроші, і щомісяця я викреслюю ці прізвища зі списку, а список лиш трохи зменшується!
Але я засвоїла одне золоте правило - віддавати стільки, скільки зможу і НЕ перезичати навіть сотні гривень!!!!
Ви це зробите! І перестаньте рахувати, додавати, думати...Let it go кажуть америкоси)))))

Ну так подумайте про щось приємне! Ці шараги нікуди не дінуться, чого страждати через це кожен день?!
Що зроблено, те зроблено... Переступіть і йдіть далі) ?
Ну так що зроблено то зроблено,це правда, знаєте якби тільки мене пресували ці всі клоуни я би витримав я вже привик до їхніх способів вибивання грошей,але на сім'ю тиснуть,усі сусіди
Ну так що зроблено то зроблено,це правда, знаєте якби тільки мене пресували ці всі клоуни я би витримав я вже привик до їхніх способів вибивання грошей,але на сім'ю тиснуть,усі сусіди
Обговорюють,усі ці питання однотипні, знайомих родичів далеких,листи,вже так дістало
Якщо нічого не тримає тут то залишитися закордоном,розрахуватися з людьми і жити норм.Отримати громадянство і загубитися для всіх банків
Та ні так не получиться,в мене сім'я, дружина син

да. Если обстоятельства вынуждают
Может это + чем минус ...

Підрахував,мій загальний борг,саме тіло тільки 400000 тис грн,ну і ще 100000 тис людям,сам з себе просто в шоці,не розумію як в мене ще дах не поїхав,хоча сили вже покидають, нагрузка нериальна психологічна,за пів року схуднув на 30 кг(
Так, суми у вас не маленькі. Однак, в даному випадку головне мати здоров'я, гроші не найголовніше. Мало кого гроші рятують від смертельних хвороб та обставин. Забудьте, посміхайтесь, працюйте, кохайте і живіть.

Якщо не секрет, на що гроші витрачали?
Я от наприклад програв на букмекерських канторах(десь 200к), у мене була ігроманія, однак вже рік не граю, живу чудово, хоч і маю борг у друзів які витягнули мене з кредитів))

An27, одним словом, вище ніс!
Візьміть собі "кредитні канікули"! ;)
Так, всі вони, падлюки, діставучі, але така вже в них дурна робота!
Звільніться з цього рабства!
Передаю вам свій оптимістичний позитив!)))) (Без вірусу, якшо шо)

Обговорюють,усі ці питання однотипні, знайомих родичів далеких,листи,вже так дістало

Та ні так не получиться,в мене сім'я, дружина син
То і їх з собою,і вам там легче буде,як варіант,в свій час я так хотів зробить,але в мене по іншому склалося,та закордоном всеж був,доречі маю і аваль і альфу і ідею

Так, суми у вас не маленькі. Однак, в даному випадку головне мати здоров'я, гроші не найголовніше. Мало кого гроші рятують від смертельних хвороб та обставин. Забудьте, посміхайтесь, працюйте, кохайте і живіть.

Якщо не секрет, на що гроші витрачали?
Я от наприклад програв на букмекерських канторах(десь 200к), у мене була ігроманія, однак вже рік не граю, живу чудово, хоч і маю борг у друзів які витягнули мене з кредитів))
Можна сказати прогорів в бізнесі,так згідний з вами здоров'я головне,і я замічаю що воно покидає мене, потрібно відпусти все, інакше буде гірше набагато...

Один форумчанин шикарно решил этот вопрос! Распечал и раздал соседям образец заявления в полицию... Все заткнулись.
Правда, СерГрей ?
Попробуйте и Вы так.
именно так -заткнулись все...и самое интересное-ни одного заявления так подано и не было

Мені простіше,хоть тим,що немаю ніякого майна,забирати в мене нема що)думаю що до пів року точно банки не подадуть у суд,ще є МФО про них я зовсім забув,вже пів року як, думаю дехто теж подась в суд,у моєму випадку думає потрібно пробувати банкрутство,так як таку суму нериально,повернути,одне діло якщо б сума була фіксована,тоді ще можна б було спробувати,а так з усіма процентами штрафами нериально
уже суд был?

То і їх з собою,і вам там легче буде,як варіант,в свій час я так хотів зробить,але в мене по іншому склалося,та закордоном всеж був,доречі маю і аваль і альфу і ідею
Я так і планую але сину тільки 3 місяці,хоча б як рік виповниться тоді вже можна буде.і як себе ведуть аваль і альфа?
Ні вже майже 7 місяців просрочки в МФО, тільки листи, погрози смс,звінки
именно так -заткнулись все...и самое интересное-ни одного заявления так подано и не было
? Це як варіант ато вже дістали,мені то п***** на них,але сім'я це сприймає болючіше ніж я

Можна сказати прогорів в бізнесі,так згідний з вами здоров'я головне,і я замічаю що воно покидає мене, потрібно відпусти все, інакше буде гірше набагато...
Бережіть здоров'я. Якщо дитина приписана, майно не відберуть. Вам 27 років? ( Чомусь я так собі надумала) Все життя попереду. Судами назначать не більше, ніж 20%. Аліменти можуть бути до 70% від з/п. Після суду усе фіксується. Відсотків не буде. Нехай доведеться сплатити. Так , це сумний досвід, але це - рішення питання.
Форумчани! Я не помиляюсь?
Тримайся, хлопче! Терпіння Вам та вашим близьким. І ще! Менше виправдовуйтесь! Перелиться- борошно буде!))

Я так і планую але сину тільки 3 місяці,хоча б як рік виповниться тоді вже можна буде.і як себе ведуть аваль і альфа?

Ні вже майже 7 місяців просрочки в МФО, тільки листи, погрози смс,звінки
Аваль кредитка на 20к продали вердикту,інколи листи по прописці(коли продали невкурсі,авалю неплатю з травня +-)альфа карта на 20к і нал 45 к теж комусь продали віддали хз,теж неплатю з травня+-,точно за просрочками неслідкую,листи інколи читаю а взагалі розпалюю мангал ним незнаю що і як придумають далі,номер змінив давно рідні на морозі,близькі теж

Бережіть здоров'я. Якщо дитина приписана, майно не відберуть. Вам 27 років? ( Чомусь я так собі надумала) Все життя попереду. Судами назначать не більше, ніж 20%. Аліменти можуть бути до 70% від з/п. Після суду усе фіксується. Відсотків не буде. Нехай доведеться сплатити. Так , це сумний досвід, але це - рішення питання.
Форумчани! Я не помиляюсь?
Тримайся, хлопче! Терпіння Вам та вашим близьким. І ще! Менше виправдовуйтесь! Перелиться- борошно буде!))
Дитина і я прописані в родичів тата, прописано там людей 6-7 напевно)так 27,а якщо я буду працювати закордоном офіційно,тоді теж суд 20%може присудити?
Вже 8
Аваль кредитка на 20к продали вердикту,інколи листи по прописці(коли продали невкурсі,авалю неплатю з травня +-)альфа карта на 20к і нал 45 к теж комусь продали віддали хз,теж неплатю з травня+-,точно за просрочками неслідкую,листи інколи читаю а взагалі розпалюю мангал ним незнаю що і як придумають далі,номер змінив давно рідні на морозі,близькі теж
Вже 9 місяців просрочки і не подали в суд,це норм,листи і звінки це терпимо..

Назад
Угорі