Допоможіть з планом дій.

• Автор теми Автор теми Aliona12
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 94
  • Перегляди Перегляди 5K
Дякую за підтримку, розумієте я можу піти на роботу і забити на кредити а чоловік тоді як то кажуть ,,шукай вітра в полі,, а далі невідомо де вилізуть ті кредити, а можу зараз поки він сам цього хоче взяти в нього гроші закрити їх і забути. Тому і створила тему ,почути думку людей які з цим стикалися, а не читати чиїсь дописи про боязнь соціуму.
Тоді вибачте, за попередній текст))) можете взяти і закрити, то закрийте і забудьте, тим більше поки чоловік сам хоче, то пасувало б поспішити, поки не перехотів

норм. лично меня кинули по гарантийке. вам может больше повезёт.

по остальным, кроме онлайна, проверьте в убки, сколько на данный момент, и не перепродали ли.
Её точно кинут... С таким то подходом...

Извините,а как он взял сам?Я когда брала почти везде варификацию с паспортом делала.

сносить его долго...за это время могут влепить другие..те же кредитап
Правильно... Повторные ИНН уже не за горами на покорившихся... Деньги то нужны будут коллекторам и дальше...

Bolt, уже после выхода с ними на диалог узнал статистику из проверенных источников, что эта шарага как правило кидает.. может, других получится уберечь от такого исхода))

Извините,а как он взял сам?Я когда брала почти везде варификацию с паспортом делала.
В мене була фотка з паспортом на телефоні, точніше на облаці, отак і взяв. Ніхто до мене не перезвонював гроші йшли на його карту. Я дізналась коли були просрочки.

Bolt, уже после выхода с ними на диалог узнал статистику из проверенных источников, что эта шарага как правило кидает.. может, других получится уберечь от такого исхода))
Да все кидают время от времени, но разве убережёшь... Свои грабли людям ближе к телу и роднее...

Её точно кинут... С таким то подходом...
Закривала 19 кредитів чоловіка , звонила пояснювала ситуацію і ніхто не кинув, в УБКИ пусто. Чим вас бентежить мій підхід, чому мене мають кинути?

сносить его долго...за это время могут влепить другие..те же кредитап
Да, але при оф працевлаштуванні це зупинить відрахування з зп (якщо подати забезпечення позову), які можуть бути корисними, якщо є бажання закривати шараги, але для ТС це взагалі потоку, бо платитиме чоловік)))

Понятно, что ничего, но есть люди, которые слишком зависимы от общественного мнения. Я к таковым не отношусь)
Я скажу больше, мнение моего кота меня волнует больше, чем мнение знакомых и соседей.

Закривала 19 кредитів чоловіка , звонила пояснювала ситуацію і ніхто не кинув, в УБКИ пусто. Чим вас бентежить мій підхід, чому мене мають кинути?
19...))) А прикинулись сейчас непонималкой открывая тему...))) Ха-ха...
Скорее, социофобия)
Я не силён в психопатии...))
Да, але при оф працевлаштуванні це зупинить відрахування з зп (якщо подати забезпечення позову), які можуть бути корисними, якщо є бажання закривати шараги, але для ТС це взагалі потоку, бо платитиме чоловік)))
Да там всё в порядке...

Назад
Угорі