Допоможіть з планом дій.

• Автор теми Автор теми Aliona12
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 94
  • Перегляди Перегляди 5K
Проблема в голові , боюсь що люди скажуть.
пусть лучше люди парятся, что ВЫ скажете. у них скрытых скелетов ещё больше, чем у вас.
ну и обзвоны окружения на таком сроке не особо ярые

Кредити взяв на мій паспорт з мого телефону.
Неприятно, конечно, но что сделано, то сделано. А переживать по поводу того, что скажут люди, так себе идея. Вы думаете у них больше нечего обсуждать?

Та не варіант буду платити його грошима.
норм вариант, но только если за судебный сбор по сносу ИП.

динеро с милоаном, процентов на 99, тоже перепродали. по гофинго ничего не скажу..

Потрібна порада.
Просрочка півтора роки, не дзвонять десь пів року.
Така ситуація ( тіло) :
Милоан 7000
Динеро 2500
Гоуфингоу 2000
КредитАп 4000( хочуть 100 000)
Манивео 7000 ( перепродано, відкрито ВП від онлайн фінанс , в лютому 2021)
Не можу піти на роботу через ці кредити , хочу їх здихатись. Але... З чого почати?
Віддавати спочатку менші потім більші, чи навпаки? І що робити в першу чергу закрити кредити чи зносити напис?
Як це ви не можете піти на роботу через кредити?Чим вони вам заважають?

Вы ниже почитайте, там психотравма от социума...
Це все просто відмовки.Людям,які хочуть жити,і заробляти,ніякі кредити,а тим більше "а що скажуть люди"?не заважає.Кому треба зрозуміє,а ні,значить не по дорозі.От і все.

Вы ниже почитайте, там психотравма от социума...
Скорее всего, маленький городок или село, где все друг о друге всё знают. Там действительно бывает тяжело, по себе знаю. Но мне глубоко плевать о том, кто что говорит за моей спиной, когда в глаза боятся тявкнуть)

Це все просто відмовки.Людям,які хочуть жити,і заробляти,ніякі кредити,а тим більше "а що скажуть люди"?не заважає.Кому треба зрозуміє,а ні,значить не по дорозі.От і все.
Согласен...
Скорее всего, маленький городок или село, где все друг о друге всё знают. Там действительно бывает тяжело, по себе знаю. Но мне глубоко плевать о том, кто что говорит за моей спиной, когда в глаза боятся тявкнуть)
Так уж и все всё знают... А даже если и так, то что тут такого...

Назад
Угорі