Допоможіть з планом дій.

• Автор теми Автор теми Aliona12
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 94
  • Перегляди Перегляди 5K
Так уж и все всё знают... А даже если и так, то что тут такого...
Понятно, что ничего, но есть люди, которые слишком зависимы от общественного мнения. Я к таковым не отношусь)

Скорее всего, маленький городок или село, где все друг о друге всё знают. Там действительно бывает тяжело, по себе знаю. Но мне глубоко плевать о том, кто что говорит за моей спиной, когда в глаза боятся тявкнуть)
Зараз ніхто уже нічого не говоре,така фігня в кожного другого в хаті.В мене ще коли на початку листи приходили на адресу батьків,місто також маленьке,я поки не оформила переадресацію,звязувалась з листоношею ,щоб ну викидала якщо не цінні,а вона каже,так тут цими листами район обігріти можна.???Через будинок ці листи.Так що зараз цими МФО хіба на хуторі людей можна здивувати.

Зараз ніхто уже нічого не говоре,така фігня в кожного другого в хаті.В мене ще коли на початку листи приходили на адресу батьків,місто також маленьке,я поки не оформила переадресацію,звязувалась з листоношею ,щоб ну викидала якщо не цінні,а вона каже,так тут цими листами район обігріти можна.???Через будинок ці листи.Так що зараз цими МФО хіба на хуторі людей можна здивувати.
До понимания этого нужно дорости. Некоторым сложно понять, что их ситуация не уникальна)

Как можно оформить переадресацию писем,если нет возможности приехать на почту по месту регистрации?

Це все просто відмовки.Людям,які хочуть жити,і заробляти,ніякі кредити,а тим більше "а що скажуть люди"?не заважає.Кому треба зрозуміє,а ні,значить не по дорозі.От і все.
Главное своих близких в этом убедить

Я вже побачила попередні Ваші повідомлення. Лудоман....Співчуваю Вам. Повірте, людям начхати насправді і в кожного є купа власних проблем. Особисто мої проблеми накопичувались до того часу, доки я переймалась тим, що подумають про мене люди. Я влізла в величезні борги саме через те, що намагалась закрити мфо щоб жодна жива душа не взнала про мій "позор" ?. І, більшість цих людей, осуду яких я боялась , мене підтримали неабияк. Ще декому з них я пізніше надавала моральну підтримку через те, що їхні діти опинились в пастці МФО.. Напевно, були й такі, хто за спиною пліткували і раділи. Але їх було не так багато щоб ними перейматись. Повірте, настане час і Ви зрозумієте що це все не вартує жодних нервів.Припиніть зжирати самі себе!

Це все просто відмовки.Людям,які хочуть жити,і заробляти,ніякі кредити,а тим більше "а що скажуть люди"?не заважає.Кому треба зрозуміє,а ні,значить не по дорозі.От і все.
Є люди, яким до такого світогляду треба дуже довго доходити, нажаль. Бо виховання батьків і оточення затовкло в голову зовсім інші переконання і погляди.

Я вже побачила попередні Ваші повідомлення. Лудоман....Співчуваю Вам. Повірте, людям начхати насправді і в кожного є купа власних проблем. Особисто мої проблеми накопичувались до того часу, доки я переймалась тим, що подумають про мене люди. Я влізла в величезні борги саме через те, що намагалась закрити мфо щоб жодна жива душа не взнала про мій "позор" ?. І, більшість цих людей, осуду яких я боялась , мене підтримали неабияк. Ще декому з них я пізніше надавала моральну підтримку через те, що їхні діти опинились в пастці МФО.. Напевно, були й такі, хто за спиною пліткували і раділи. Але їх було не так багато щоб ними перейматись. Повірте, настане час і Ви зрозумієте що це все не вартує жодних нервів.Припиніть зжирати самі себе!
Дякую за підтримку, розумієте я можу піти на роботу і забити на кредити а чоловік тоді як то кажуть ,,шукай вітра в полі,, а далі невідомо де вилізуть ті кредити, а можу зараз поки він сам цього хоче взяти в нього гроші закрити їх і забути. Тому і створила тему ,почути думку людей які з цим стикалися, а не читати чиїсь дописи про боязнь соціуму.

Дякую за підтримку, розумієте я можу піти на роботу і забити на кредити а чоловік тоді як то кажуть ,,шукай вітра в полі,, а далі невідомо де вилізуть ті кредити, а можу зараз поки він сам цього хоче взяти в нього гроші закрити їх і забути. Тому і створила тему ,почути думку людей які з цим стикалися, а не читати чиїсь дописи про боязнь соціуму.
Так идите на работу если не боитесь социума...

Дзвоніть і домовляйтесь.

Пропонували за півтора тіла.
норм. лично меня кинули по гарантийке. вам может больше повезёт.

по остальным, кроме онлайна, проверьте в убки, сколько на данный момент, и не перепродали ли.

Проблема в голові , боюсь що люди скажуть.
Не бійтесь))) осьо вам кілька думок , ви собі їх помаринуйте і зробіть висновки.
1. Всі у цьому світі касячать. Хтось більше, хтось менше, хтось частіше, хтось рідше. Головне це вміти визнавати свої касяки, і робити з них правильні висновки.
2. Людина яка не бувала у вашій ситуації, і не знайома з подібними ситуаціями, або погано розбирається в суті речей по даній ситуації, швидше за все не зможе адекватно її оцінити.
3. Якщо ви з людьми чесні і відкриті а вони з вами ні - в ***** таких людей)))
4. Хто б що не казав, але лише вам проживати власне життя, і зважати на чужі думки і слова, має сенс якщо вони несуть якийсь позитив, конструктивну критику, адекватну пораду. Плітки поза очі це гниль, і хто до цього опускається, той не вартує вашої уваги. Ба більше, мені таких людей дуже шкода, бо таким чином вони шукають самоствердження і підтримку у тих соціальних колах, в яких вони крутяться. Бо інакшого варіанту як когось обісрати щоб соціально зблизитись, вони не бачать.
А по питанню з МФО, то чисто на мою суб'єктивну думку, на вашому місці я би спершу зніс напис, а тоді закривав би потрохи по списку виходячи з двох критеріїв
Фінансова змога
Адекватність МФО.
Гарного дня.))

Я розумію. Але ж і Ви зрозумійте, що не варто нікого боятись. Виходьте на роботу, вирішуйте свої питання. Насамперед потрібно зносити напис і далі дивіться по ситуації. Головне не панікувати, увімкнути тверезу голову. Можете конторам так і казати що оформив позику чоловік лудоман. Якщо вони хочуть , ви можете закрити за таку то суму , поки в нього є кошти. Інакше Ви посилаєте їх в одну сторону, його в іншу , та й по всьому. Як би там не було, це не смертельно.

Назад
Угорі