Допоможіть розібратися з процентами по кредиту

• Автор теми Автор теми Анета
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 18
  • Перегляди Перегляди 811

Анета

Читач
Дописи
12
Реакції
2
Бали
3
Анета не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня дорогі друзі.Маю 6 шт мікрозаймів. Набралась дурна на свою голову. ...Хочу з ними розмахатись...Коли прочитала ваш форум то розумію що в деяких пролонгацією виплатила майже тіло кредиту.....З деякими вже домовились нормально манівео,дінеро і міліон і виплачують норм.А такі як кредит +і кредит каса вимахуються вже є прострочка морожусь хай ждуть лутших времьон.....май кредит завтра буде вже прострочка .Я знаю шо вроді % по кредиту має не перевищувати більш ніж25% чи правда підскажіть?

Доброго дня дорогі друзі.Маю 6 шт мікрозаймів. Набралась дурна на свою голову. ...Хочу з ними розмахатись...Коли прочитала ваш форум то розумію що в деяких пролонгацією виплатила майже тіло кредиту.....З деякими вже домовились нормально манівео,дінеро і міліон і виплачують норм.А такі як кредит +і кредит каса вимахуються вже є прострочка морожусь хай ждуть лутших времьон.....май кредит завтра буде вже прострочка .Я знаю шо вроді % по кредиту має не перевищувати більш ніж25% чи правда підскажіть?
А в них є відмазка. Мол "процент це одне а штрафні нарахування - зовсім інше ". І так начисляють

Как договорились с манивео?

Как договорились с манивео?
Була 26 днів прострочка самі вони предложили рекструризацію .Тіло 11.600 а заплатити треба 17.800.розбили на 4 платежа. канешно трохи дохрена но треба як розмахатись. А шо робити з остальними незнаю.....

Була 26 днів прострочка самі вони предложили рекструризацію .Тіло 11.600 а заплатити треба 17.800.розбили на 4 платежа. канешно трохи дохр*на но треба як розмахатись. А шо робити з остальними незнаю.....
Как вариант-просто забить на них и не платить?

Була 26 днів прострочка самі вони предложили рекструризацію .Тіло 11.600 а заплатити треба 17.800.розбили на 4 платежа. канешно трохи дохр*на но треба як розмахатись. А шо робити з остальними незнаю.....
Зачем вам те реструктуризации, да ище и на такие суммы?

Морячек, бег по кругу снова, поэтому реальней забить на все платежи дальнейшие, хватит кормить этих твapeй

Мне тоже предложили, на секунду задумался, а потом вспомнил, что денег 0.Фу,пронесло!??
подозреваю, что в связи с карантином у сараев тоже денег ближе к 0 , поэтому сыпят рестукторизациями , сладко стелят, жестко спать

Через месяц ждем от Вас тему с названием: "Не погу платить по реструктуризации! ПАМАГИТЕ!!!:труселя:"

Не платите им и ждите предложения на оплату тела. А вообще смотрите сами, если много денег - то платите. Только все эти реструктуризации ни к чему хорошему не приводят.

Через месяц ждем от Вас тему с названием: "Не погу платить по реструктуризации! ПАМАГИТЕ!!!:труселя:"

Не платите им и ждите предложения на оплату тела. А вообще смотрите сами, если много денег - то платите. Только все эти реструктуризации ни к чему хорошему не приводят.
Дякую за допомогу. Наверно так і буде краще на дітей потрачу гроші. Мені включати мороз не брать трубку ?чи кормить їх завтраками? Як краще поступити?

Дякую за допомогу. Наверно так і буде краще на дітей потрачу гроші. Мені включати мороз не брать трубку ?чи кормить їх завтраками? Як краще поступити?
Краще мороз,а нова сімка це взагалі спокій

Включить мороз,остальные инструкции по соц сетям и мессенджерам есть на форуме

И обязательно заблокируйте карту !чтоб не сняли деньги в минус

Дякую всім. Так і буду робить.А начнуть комусь дзвонити з знайомих скажу шо якісь шахраї і посилайте їх.
Включить мороз,остальные инструкции по соц сетям и мессенджерам есть на форуме
так і зроблю.але шось я не можу найти про соц сети інформації.Можливо підкажете. Дякую.

Назад
Угорі