Привіт, я тут вперше. Нажаль. Через свою недалекоглядність, депресію і тупість набралась лютих боргів. Допоможіть зрозуміти і що чекати :
Бізнес позика - тіло 50000 , сьогодні вийшла на просрочку першу
Кредит 7- тіло 50000 , платила 2 місяці проценти
Швидко гроші - тіло 5000- платила проценти
Єгроші-21000 - маю заплатити завтра , буде просрочка грошей немає
І слон кредит - 9 тисяч взяла щоб перекрити в моно і абанку- там моно 35 к і абанк на реструктуризації , колись були просрочки але тепер завжди сплачую мінімалку
Брала це все бо ідіотка , іншими словами не назву себе . Були проблеми з грошима , треба було платити житло і на здоровʼя. Потім посипалась робота і моральний стан. В якийсь момент я зрозуміла що найближчі 3 місяці я ці кредити зовсім не зможу платити . З батьками не спілкуюсь , тільки з молодшою сестрою і вона все знає знає . Мені 28. Настільки цією сит вирила собі могилу, що декілька днів були думки піти з життя. Пргсинаюсь і засинаю з панікою. Майна немає , оф роботи теж. Тільки сьогодні зібралась з тим щоб працювати на не оф роботі помалу, щоб мати гроші заплатити за житло. Моральний стан лайно , відчуваю і о зруйнувала цим майбутнє - боюсь що будуть шукати , дзвонити всім кого знають і погрожувати. Хоча друзів і знайомих не багато , інстаграм закритий. Все одно дуже стидно і жахливо якщо хтось дізнається , і якщо будуть приїжджати до тата по прописці . Є бажання змінити номер і лишити тільки месенджері. З тим що не зможу декілька місяців платити - підкажіть що чекати , і це справді кінець всього ? І що буде якщо зовсім не відповідати
Відчуваю себе на такому дні з якого ніколи не вибратись . Я сама , допомогти немає кому . Відчуття, що це життя більше немає сенсу
Я дуже добра і любляча людина , але депресія і нерозуміння хто я та можливо не цінування того що мала привели сюди . Це не ниття, я просто більше немаю де про це говорити , про істинні відчуття які ніхто ніколи не зрозуміє . Зараз в мене навіть на їжу немає . Я не знаю як себе взяти в руки бо максимально страшно