Привіт, я тут вперше. Нажаль. Через свою недалекоглядність, депресію і тупість набралась лютих боргів. Допоможіть зрозуміти і що чекати :
Бізнес позика - тіло 50000 , сьогодні вийшла на просрочку першу
Кредит 7- тіло 50000 , платила 2 місяці проценти
Швидко гроші - тіло 5000- платила проценти
Єгроші-21000 - маю заплатити завтра , буде просрочка грошей немає
І слон кредит - 9 тисяч взяла щоб перекрити в моно і абанку- там моно 35 к і абанк на реструктуризації , колись були просрочки але тепер завжди сплачую мінімалку
Брала це все бо ідіотка , іншими словами не назву себе . Були проблеми з грошима , треба було платити житло і на здоровʼя. Потім посипалась робота і моральний стан. В якийсь момент я зрозуміла що найближчі 3 місяці я ці кредити зовсім не зможу платити . З батьками не спілкуюсь , тільки з молодшою сестрою і вона все знає знає . Мені 28. Настільки цією сит вирила собі могилу, що декілька днів були думки піти з життя. Пргсинаюсь і засинаю з панікою. Майна немає , оф роботи теж. Тільки сьогодні зібралась з тим щоб працювати на не оф роботі помалу, щоб мати гроші заплатити за житло. Моральний стан лайно , відчуваю і о зруйнувала цим майбутнє - боюсь що будуть шукати , дзвонити всім кого знають і погрожувати. Хоча друзів і знайомих не багато , інстаграм закритий. Все одно дуже стидно і жахливо якщо хтось дізнається , і якщо будуть приїжджати до тата по прописці . Є бажання змінити номер і лишити тільки месенджері. З тим що не зможу декілька місяців платити - підкажіть що чекати , і це справді кінець всього ? І що буде якщо зовсім не відповідати
Відчуваю себе на такому дні з якого ніколи не вибратись . Я сама , допомогти немає кому . Відчуття, що це життя більше немає сенсу
Я дуже добра і любляча людина , але депресія і нерозуміння хто я та можливо не цінування того що мала привели сюди . Це не ниття, я просто більше немаю де про це говорити , про істинні відчуття які ніхто ніколи не зрозуміє . Зараз в мене навіть на їжу немає . Я не знаю як себе взяти в руки бо максимально страшно
У Вас абсолютно не катастрофічна ситуація, виходячи з сум, які Ви зазначили. І вам дуже повезло, що ви дуже вчасно знайшли даний форум, читайте його і користуйтеся порадам тих, хто вже цей ******* пережив, або навчився з ним жити. Я в свій час не зміг його знайти, і заліз дуже жорстко, все це робив не просто так, а у зв'язку з тим, щоб витягнути свого коте, потрібні були кошти на лікування, а на час 2020 року заробляв максимум 25к, одна його крапельниця в день обходилася від 3-4к, тому виходу іншого не було. До тата не звернувся бо було вже пізно. І саме найгірше, що я зробив, це те що я брав одну шарагу, щоб перекрити іншу, далі всьому цьому кому сплачував пролонгації - ось це і була найбільша моя ШТАНГА! Вкинув в пролонгації, щоб не збрехати, близько 300-500к, це я не рахую тих у кого я ще позичив кошти, щоб розрахуватися з тими шарагами.
Мене врятувало те, що мій кращий друг, який також мені зайняв 2к у.о. сказав, закінчуй бл... їм платити і нехай подають до суду. Так і зробив, і дзвонили і писали, і групи ****** в вайбері створювали, пережив. Єдине, що мене тригернуло, це коли одне чм0 мені написало: "Морозишся, то може зробити так, щоб старого звільнили з роботи (це він про тата), подзвонив він йому, почав погрожувати, тато просто послав на...й! Це вже він про все це знав. Після цього дзвінка я подзвонив тому клоуну і запропонував зустріч, звичайно те телефонне чм0 відмовилось. В принципі на інше я й не розраховував, вони сміливі тільки по телефону. Але саме смішніше з цих шараг, це коли по одній шаразі "мані фор ю", мені почали дзвонити і писати "горці" (ч*рки), самі справжні. І лякали і погрожували, і готові були приїхати, але коли чули, приїжджай, я тобі поясню хто ти і що ти, пропадали тижня на два, думаю скоріше за все переварювали )
Багато тексту, але основний посил буде тут! НЕ ВЗДУМАЙТЕ робити пролонгації, не вздумайте нічого сплачувати без гарантійного листа, якщо немає коштів, підназбирайте і вже потім дзвоніть та домовляйтеся, але не на ту сумму коштів, яку ви зібрали, а на меншу. Не хочуть домовлятися, так і кажіть - подавайте до суду.
Це принаймні буде справедливо, якщо йдуть на контакт і пропонують нормальні умови, закривайте, але не пролонгації, а весь договір.
Успіхів, все буде добре, про самогубство забудьте, ви ВИЩЕ цього!
Слава Україні!