Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
я думаю что потяну, деньги есть, но говорят заплатить 2700 , тогда появится возможность ознакомится с договором . Я так понимаю это будет 3 платежа по 10к? или больше?ОБЯЗАТЕЛЬНО, когда будете снова у кого то что то брать создайте такую же тему - выгодно брать у мфо или нет.
ну как ответить на этот вопрос? Кому выгодно? Им - безусловно. Вам? Хз. А вам это выгодно?
Вы потянете вернуть 4мя равными платежами? Деньги то есть? Всё же зависит не от предложений, а от возможности оплачивать.
Вы доп соглашение читали? А если не потянете - что тогда будет? Какие штрафы, пени?
Думаю, 4 платежа по 7500 грня думаю что потяну, деньги есть, но говорят заплатить 2700 , тогда появится возможность ознакомится с договором . Я так понимаю это будет 3 платежа по 10к? или больше?
Да, спасибо!Думаю, 4 платежа по 7500 грн
56 / 4 =14 , вот каждые 2 недели по 7500
Мне недавно пришло вот:
![]()
Так что предложение у Вас еще +- ок
Вы им до просрочки писали и что просили? подскажите, пожвлуйста![]()
![]()
Чи буде вигідно прийняти таку пропозицію від кредит каси? прострочення 1 день , я так розумію вони пропонують реструктирізацію?
почему 56, если там задолженность 32? Или я где то чего то не понимаю?)Думаю, 4 платежа по 7500 грн
56 / 4 =14 , вот каждые 2 недели по 7500
Мне недавно пришло вот:
![]()
Так что предложение у Вас еще +- ок
Через який термін прострочки вам запропонували реструктуризацію?![]()
![]()
Чи буде вигідно прийняти таку пропозицію від кредит каси? прострочення 1 день , я так розумію вони пропонують реструктирізацію?
56 дней)почему 56, если там задолженность 32? Или я где то чего то не понимаю?)
Якщо у вас є можливість заплатити ~14тис в місяць, то погоджуйтеся та й все.![]()
![]()
З іншої сторони от мій кредит вони не продали, хоча ми дуже посварились із одним менеджером (я його заблочив навіть), накрутили досить багато, але зараз Дебт Форс від них пропонує вже другий раз за тіло плюс пару тисяч (разом приблизно 27К). Я б прям вже б і закрив, але найближчі два місяці є інші домовленості вже, не вписуюсь. Коротше таки ніколи з жодним кредитом не знаєш що буде, і де прогадаєш, а де вигадаєш.Якщо у вас є можливість заплатити ~14тис в місяць, то погоджуйтеся та й все.
Радити не скористатися цим буде неправильно, тому що якщо не закриєте, накрутять до 100000, будуть пропонувати ті ж 32+- до закриття одним платежем, або подадуть в суд. Часто вони по судах не отримають те що просять, але знову ж таки, багато хто судів боїться, або просто не хоче. Ну і як висновок, ви будете думати, чому я не скористався рік назад реструктуризацією...?! Якось так.
Рекламу не бачили колись? По типу - Дзвінки на все номери безкоштовно!!!!!! (5 хвилин в місяць)Я таких хитрожопоих щоб никати повні умови під дуже нетривіальною сумою попередньої оплати ще не бачив.