NAZAR _2020
Читач
- Дописи
- 5
- Реакції
- 0
- Бали
- 1
NAZAR _2020 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Друзі маю мфо відносно не велику суму, 110к. Але це сильно тисне морально і фінансово. Перед історія, мав Мфо - 95к і банк - 140к, оскільки зп 30к мінус оренда і їжа чистими залишається 20к. Мфо перестав платити місяць назад, почалися неприємні дзвінки рідним (це найбільше морально не приємно, бо я казав що віддав борги, щоб вони не переживали, хоча сам переживав скрутні часи), зараз мфо виросло до 110к, і я переживаю що рости е і далі, лише швидко гроші погодилися списати орієнтовно 30% від загальної суми та дати реструктуризацію на 6 місяців, але сума 90к і турбування рідних далі залишається, змирився з тим що мене чекає дуже не приємна розмова з ними. Мені 25 і мене все ще турбують почуття рідних до мене, це мабуть тема до якої я найболючіше ставлюся.
Я розумію що ідеально закрити усе якщо є знайомі чи друг, а під нотаріус віддавати, або без нього на довірі. Підкажіть як бути що робити, можливо є варіанти онлайн заробітку у кого є досвід, хто пройшов це пекло сам. Дайте будь ласка свіжі ідеї, мені дуже це важливо і важливо не залишатися самому, бо я рідко з ким ділюся проблемами особливо рідним,
Писав листи мфо, що маю непосильне фінансове навантаження, всі крім одного не дають реструктуризацію і не пропонують закрити тіло. Я б чекав ще місяць чи два, але дзвінки рідним вбивають. Пробував пояснити що у разі не припинення пишу скаргу НБУ, так як їх як контактні особи я не зазначав... Коротче треш
Я розумію що ідеально закрити усе якщо є знайомі чи друг, а під нотаріус віддавати, або без нього на довірі. Підкажіть як бути що робити, можливо є варіанти онлайн заробітку у кого є досвід, хто пройшов це пекло сам. Дайте будь ласка свіжі ідеї, мені дуже це важливо і важливо не залишатися самому, бо я рідко з ким ділюся проблемами особливо рідним,
Писав листи мфо, що маю непосильне фінансове навантаження, всі крім одного не дають реструктуризацію і не пропонують закрити тіло. Я б чекав ще місяць чи два, але дзвінки рідним вбивають. Пробував пояснити що у разі не припинення пишу скаргу НБУ, так як їх як контактні особи я не зазначав... Коротче треш