Щоденник Допоможіть подолати паніку.

• Автор теми Автор теми дівчуля
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 7
  • Перегляди Перегляди 434

дівчуля

Форумчанин
Дописи
33
Реакції
12
Бали
133
дівчуля не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Начитавшись дописів про мфо, пішла в протермінування… така паніка зараз, що ні спати ні працювати норм не можу.
Кредісенд 14 днів протермінування, санкредит 1 день.
Треба та фінсферу закрию через тиждень без протермінувань.
Планую також протермінувати фінбар та старфін, щоб закрити за тіло.
Тіла від 6-9 тис.
По факту можу вносити по 10-12 тис щомісяця.
Дуже хочеться покінчити з цими мікрозаймами, бо замкнуте коло якесь.
В договорі якісь номери телефонів, уяви немаю звідки, роб номер є, але то мені пофіг.

Страшенно боюсь дзвінків оточенню (рідним), скажіть, хто з цих компаній може подзвонити рідним?

Старфін та сан? Чи ви їх не мали?
Старфин и Сан честно очканул в один момент и продлил но суммы не большие скоро закрою
Старфин и Сан честно очканул в один момент и продлил но суммы не большие скоро закрою
по этим двум чистый рандом , кому то не звонили 30+ дней , кому то на 16й и т.д

по этим двум чистый рандом , кому то не звонили 30+ дней , кому то на 16й и т.д
Мені би 2 тижні і я б закрила, але хто зна…
Може на частини погоджуються? Не знаєте? Написала їм. Я б з відсотками навіть сплатила але частинами… кредісенд не згоден на частини навіть з відсотками.

Мені би 2 тижні і я б закрила, але хто зна…
Може на частини погоджуються? Не знаєте? Написала їм. Я б з відсотками навіть сплатила але частинами… кредісенд не згоден на частини навіть з відсотками.
Вам проще дождатся списания, они сначала часть предлагают списать а потом до тела (но я так понял если раньше были оплаты)
Вам проще дождатся списания, они сначала часть предлагают списать а потом до тела (но я так понял если раньше были оплаты)
ну и мой совет после закрытия сразу блокируйте кабинет или удаляйте при возможности что бы не возвращатся во все это... сам так делаю

ну и мой совет после закрытия сразу блокируйте кабинет или удаляйте при возможности что бы не возвращатся во все это... сам так делаю
Дякую. Списання вже пропонував кредісенд, півтори тіла на 13 день протермінування. Побачимо, як далі.

ну вы можете поднакопить и даже если не будет предложений на которые успеваете , потом им в чат и на почту написать письмо что готовы за тело, у меня сразу согласились, кредисент дал гарантийку и сменил сумму, а фин бар просто сумму сменил.

Назад
Угорі