Допоможіть не справляюсь з МФО

• Автор теми Автор теми Lena093760
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 72
  • Перегляди Перегляди 2K
Ну поки дійсно страшно
У меня 32 МФО и когда выходил на просрочку тоже думал, что будет теперь. В итоге сейчас просрочка больше 2 лет, езжу заграницу на работу.
Всё пучком :good:

Я вам советую не засорять свою голову каким-то МФО. Едьте и зарабатывайте деньги и по чуть-чуть откладывайте на тело кредита или юридическую помощь.

ничего не понятно:( в чем суть вопроса?
Я читаю розумію ніби, що будуть звонити, бомбити,що якщо пропонують тіло і гарант лист і є гроші соглашатися як нема жити далі Я не розумію якщо ми прописані вже на іншій адресі , А в базі старі адреси і власники другі, вони куди листи присилали будуть, чи на пошті писати що сама буду забирати чи як, не хочеться щоб власників нових чіпали ? І якщо Я звільняюся зараз днів ще 9 маю працювати, яких разу вони дзвонять на роботу?

Ну поки дійсно страшно

А на який день просрочки начинають дзвонити по всім?
По різному....в мене рідню на 3 день знайшли.....А боятися нема чого...Збирайтеся та ідьте спокійно за кордон.Одрасу скажу,кількість мфо не маленька.Прийміть той факт,що якесь ***** позвоне і рідні,і на роботу,і сусідам....Просто прийміть..вас не посадять,не заберуть нічого,рідні поясніть і розкажіть все як є.

яка вам різниця чи будуть надсилати листи на адресу, з якої ви виписані??
Їзжайте собі, працюйте і не думайте про них...
Дякую
По різному....в мене рідню на 3 день знайшли.....А боятися нема чого...Збирайтеся та ідьте спокійно за кордон.Одрасу скажу,кількість мфо не маленька.Прийміть той факт,що якесь ***** позвоне і рідні,і на роботу,і сусідам....Просто прийміть..вас не посадять,не заберуть нічого,рідні поясніть і розкажіть все як є.
Дякую

Я читаю розумію ніби, що будуть звонити, бомбити,що якщо пропонують тіло і гарант лист і є гроші соглашатися як нема жити далі Я не розумію якщо ми прописані вже на іншій адресі , А в базі старі адреси і власники другі, вони куди листи присилали будуть, чи на пошті писати що сама буду забирати чи як, не хочеться щоб власників нових чіпали ? І якщо Я звільняюся зараз днів ще 9 маю працювати, яких разу вони дзвонять на роботу?
Письма будут присылать на тот адрес который вы указывали при оформлении кредита.

Lena093760, враховуючи скільки ви їх "кормили" - ви розрахувались повністю! читайте форум, знайомтесь, заводьте нових друзів. пройде час і приймете рішення, чи віддавати ще щось.

звонить и писать будут всем и везде куда найдут. кому то везет - и тишина. кому то - многих тревожат.
но чего вас это беспокоит? ну звонят мошенники и вымогатели - Вы тут при чем?

что то сильно многовато вы выплатили ?одной единицы жилья вполне хватило на закрытие........
Якось на цей рік дуже багато проблем випало і хвороби ковід, тяжка форма, якось так, змінила б багато зараз чого, но назад не вернутися
Lena093760, враховуючи скільки ви їх "кормили" - ви розрахувались повністю! читайте форум, знайомтесь, заводьте нових друзів. пройде час і приймете рішення, чи віддавати ще щось.
Дякую
Назад вже не повернеш.. ладно, що вже є то є. Їдьте собі спокійно за кордон, і ні про що не переживайте. Але обов'язково закрийте банківські картки, які засвітили в мфо..
Поблокують?

назад не вернутися
Оце правильно! Віднині - тільки вперед! З гордо піднятою головою! Ви нікого не вбили, не пограбували. А те, що сталось прийміть як випробування. Вихід є завжди.
Можуть загнати в мінус.

а чоловік не має бажання їхати разом з вами?
Два роки до пенсії по вислузі не має як, тай дитині з кимось потрібно бути
У меня 32 МФО и когда выходил на просрочку тоже думал, что будет теперь. В итоге сейчас просрочка больше 2 лет, езжу заграницу на работу.
Всё пучком :good:

Я вам советую не засорять свою голову каким-то МФО. Едьте и зарабатывайте деньги и по чуть-чуть откладывайте на тело кредита или юридическую помощь.
Дякую ?

Два роки до пенсії по вислузі не має як, тай дитині з кимось потрібно бути
Він підтримує вас? Нехай реєструється на форумі. Якщо він лишається вдома, то має бути достатньо проінформований.

Оце правильно! Віднині - тільки вперед! З гордо піднятою головою! Ви нікого не вбили, не пограбували. А те, що сталось прийміть як випробування. Вихід є завжди.

Можуть загнати в мінус.
Дякую, а якщо ліміт на зняття поставити для оплат в Інтернеті нульовий?
Він підтримує вас? Нехай реєструється на форумі. Якщо він лишається вдома, то має бути достатньо проінформованийт

Він підтримує вас? Нехай реєструється на форумі. Якщо він лишається вдома, то має бути достатньо проінформований.
Так, і родина ніби теж, але всі змучились дуже, обовязково зареєструю , дякую

Дякую, а якщо ліміт на зняття поставити для оплат в Інтернеті нульовий?
Не допоможе. Краще взагалі відмовитись від карт і позакривати рахунки, особливо в Приваті. Зарплату можна отримувати на руки. Якщо вже ніяк без карт, то обов"язково потрібно змінити картку. Піти в банк, сказати, що загубив, наприклад.

Не допоможе. Краще взагалі відмовитись від карт і позакривати рахунки, особливо в Приваті. Зарплату можна отримувати на руки. Якщо вже ніяк без карт, то обов"язково потрібно змінити картку. Піти в банк, сказати, що загубив, наприклад.
Ще якраз в приваті 20 получу расчетні і за блокую, і термін дії в неї закінч, в жовтні

Как то странно...дом продали и все еще не закрыли..как то,что то не то

Афігєть! Пустити будинок на пролонгації... Я не хочу Вас образити ні в якому випадку, але це просто жесть!
Это не Жесть, это просто пЗддддддцццццццццццццц. Нет слов, одни вырожения! Этож чем они думали?

Назад
Угорі