Допоможіть не справляюсь з МФО

• Автор теми Автор теми Lena093760
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 72
  • Перегляди Перегляди 2K
Навіщо ви таке питаєте? Поясніть, будь ласка.
Никак не могу понять как человек продал дом и квартиру и не закрыл ничего...Возмодно,что то не понимаю...обидеть никого не хотела

Никак не могу понять как человек продал дом и квартиру и не закрыл ничего...Возмодно,что то не понимаю...обидеть никого не хотела
А вам дуже треба зрозуміти? Не зможете заснути?

Да... А які МФО у вас?
Кредит 7, кредит +, мілован, тенго, є гроші, дінеро, Алекс, сос кредит, манібум, бістрозайм, май кредит, кешбери, пан кредит, гащинський, КФ, укр позика, зе кредит, форза, містер кеш, кубок...
Порада від усіх одна - не пролонгуйте! Виходьте на прострочення.
Читайте розділи по ваших мфо, слухайте на Ютубі Артема Зубкова https://www.youtube.com/channel/UCKwyvDesCnPA7N_mVVmE5iA
і буде вам щастя.
Велике дякую

Це зараз така сума, будинок продали півроку назад, хотіли 70 тис взяли 30тис , хвороби, ще є брат батьки, батьківський будинок, що змогли батьки допомогли, Я не писала маючи що вот Я така несчасна і в боргах, все продала, і борги, а чи нових власників не будуть бомбити, Я ще новачок, за все переживаю, стидно, не хочеться щоб за спиною говорили, Я навіть зараз плочу пролонгації щоб на роботі за спиною не гуділи, питала чи зразу звонять по всім з першого дня, щоб закрити двері роботи і не дивились косо

Я з вами соглашусь зараз на 100 відсотків, тіки пізно розвиднілося
перестаньте платити! самі ж кажете, що вже змучились...ну навіщо Вам продовжувати бухати гроші в нікуди!
від пліток і косих поглядів не втечеш. єдиний вихід - раз і назавжди перестати приймати це до серця і на свій рахунок. так, це неприємно, але рано чи пізно через це треба пройти
наприклад, я з наклепами та необгрунтованими звинуваченнями, плітккми стикалась неодноразово...зараз хоч не так образливо, бо реальна причина є ?? але це навчило мене, що для всіх хорошим не будеш, навіть якщо ти ангел непорочний і безгрішний.
то ж краще переймайтесь добробутом і здоров'ям своєї родини, ніж тим, що там хто скаже і як подивляться. ті, хто будуть косо дивитись хай до окуліста сходять - може в них вада зору, а вони не лікуються?

перестаньте платити! скамі ж кажете, що вже змучились...ну наві8о Вам прдовжувати бухати гроші в нікуди!
від пліток і косих поглядів не втечеш. єдиний вихід - раз і назавжди перестати приймати це до серця і на свій рахунок. так, це неприємно, аое рано чи пізно через це треба пройти
наприклад, я з наклепами ні необгрунтованими звинуваченнями, плітккми стикалась неодноразово...зараз хоч не так образливо, бо реальна причина є ?? але це навчило мене, що для всіх хорошим не будеш, навіть якщо ти ангел непорочний і безгрішний.
то ж краще переймайтесь добробутом і здоров'ям своєї родини, ніж тим, що там хто скаже і як подивляться. ті, хто будуть косо дивитись хай до окуліста сходять - може в них вада зору, а вони не лікуються?
Дякую ???

Назад
Угорі