Допоможіть не справляюсь з МФО

• Автор теми Автор теми Lena093760
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 72
  • Перегляди Перегляди 2K

Lena093760

Форумчанин
Дописи
38
Реакції
21
Бали
283
Lena093760 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго вечора, допоможіть на двох з чоловіком 35-37 МФО на суму десь 170 тис, хочу виходити в пррсрочку не справляємся, змучились одні нерви, з будинку квартири виписані будинок і квартира продані, на даний час збираюся за кордон заробляти гроші, що нас чекає, в базі в них старі прописки, будуть вони по них ходити листи надсилати, чи потрібно коли будуть звонити казати що не прописані і з своєї роботи Я звільнилась?

Доброго вечора, допоможіть на двох з чоловіком 35-37 МФО на суму десь 170 тис, хочу виходити в пррсрочку не справляємся, змучились одні нерви, з будинку квартири виписані будинок і квартира продані, на даний час збираюся за кордон заробляти гроші, що нас чекає, в базі в них старі прописки, будуть вони по них ходити листи надсилати, чи потрібно коли будуть звонити казати що не прописані і з своєї роботи Я звільнилась?
Вы продали недвижимость из-за МФО и уволились с работы? Зачем?

Вы продали недвижимость из-за МФО и уволились с работы? Зачем?
Чесно якось так життя склалось, і всеодно в боргах по вуха, і настав такий час нема чим платити пролонгації, і розумію що настав час просрочки з дня на день

Чесно якось так життя склалось, і всеодно в боргах по вуха, і настав такий час нема чим платити пролонгації, і розумію що настав час просрочки з дня на день
Вам не стоило этого делать..

яка вам різниця чи будуть надсилати листи на адресу, з якої ви виписані??
Їзжайте собі, працюйте і не думайте про них...

Будинок і квартиру ви продали, а борги так і залишилися? Трохи незрозуміло... То для чого ви це зробили? Чи були ще борги?

будуть вони по них ходити листи надсилати, чи потрібно коли будуть звонити казати що не прописані і з своєї роботи Я звільнилась?
если вы собрались ехать то вам вобще не стоит заморачиваться!не стоит с ними разговаривать и тем паче что то им рассказывать.....вы квартиру и дом на проглонтации спустили?

ви продали все, щоб заплатити?

если вы собрались ехать то вам вобще не стоит заморачиваться!не стоит с ними разговаривать и тем паче что то им рассказывать.....вы квартиру и дом на проглонтации спустили?
Походу так, рік як білки в колесі
Будинок і квартиру ви продали, а борги так і залишилися? Трохи незрозуміло... То для чого ви це зробили? Чи були ще борги?
Рік в цему, взяли менше чим хотіли бо більше не давали за будинок, тій якось так життя робило, то пролонгації то хвороби, і якось зараз вже все, нема чим платити

Чоловік при роботі, переживаю що на роботі його чекає
пізно - це коли вперед ногами виносять. заспокойтесь і живіть далі.
Дякую

Рік в цему, взяли менше чим хотіли бо більше не давали за будинок, тій якось так життя робило, то пролонгації то хвороби, і якось зараз вже все, нема чим платити
Афігєть! Пустити будинок на пролонгації... Я не хочу Вас образити ні в якому випадку, але це просто жесть!

Походу так, рік як білки в колесі
Назад вже не повернеш.. ладно, що вже є то є. Їдьте собі спокійно за кордон, і ні про що не переживайте. Але обов'язково закрийте банківські картки, які засвітили в мфо..

Чоловік при роботі, переживаю що на роботі його чекає

Дякую
На работу могут звонить, этого к сожалению не избежать. А могут и не звонить. Как карта ляжет у них так и будет. Но с таким кол-во МФО, какая-то шарага позвонит.

Страхи только в вашей голове. А на самом деле всё намного проще.
Ну поки дійсно страшно
На работу могут звонить, этого к сожалению не избежать. А могут и не звонить. Как карта ляжет у них так и будет. Но с таким кол-во МФО, какая-то шарага позвонит.
А на який день просрочки начинають дзвонити по всім?

Назад
Угорі