Julbars
Форумчанин
- Дописи
- 142
- Реакції
- 66
- Бали
- 5125
Julbars не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Аргументируете ?Этим занимается только привет банк.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Аргументируете ?Этим занимается только привет банк.
А мені так і сказали, в понеділок допоможе знайомий написати в суд, це пррсто капец якийсь, я вже майже рік як про них забула, а тут сьогодні таке...все рівно не буду нікому платити, а рахунки відвоююТолько в банке вам скажут что бы вопрос решали с исполнителем ((
Приват і вони повязані, я привату так і сказала, що ви повинні були відмовити їй, бо зп захищена законом і ви порушуєте мої конституційні права, а приват, ще й так з ухмилкою звертайиеся до виконавця, ми безсилі.. ну нічого, сподіваюсь, що подам в суд і в се вирішу, а зп поки отримуватиму на співробітницюАргументируете ?
Мне тоже интересно за них) И тоже подобное пишут .посмотрим че будет.![]()
Мне тоже интересно за них) И тоже подобное пишут .посмотрим че будет.![]()
Всі перераховані в постанові банки заблокували? В мене ЗП в авалі...А мені так і сказали, в понеділок допоможе знайомий написати в суд, це пррсто капец якийсь, я вже майже рік як про них забула, а тут сьогодні таке...все рівно не буду нікому платити, а рахунки відвоюю
Приват і вони повязані, я привату так і сказала, що ви повинні були відмовити їй, бо зп захищена законом і ви порушуєте мої конституційні права, а приват, ще й так з ухмилкою звертайиеся до виконавця, ми безсилі.. ну нічого, сподіваюсь, що подам в суд і в се вирішу, а зп поки отримуватиму на співробітницю
Переглянути вкладення 47751
Переглянути вкладення 47752
Приват точно, бо у мене там зп, а інші не знаю, там кредиткиВсі перераховані в постанові банки заблокували? В мене ЗП в авалі...
ИНН делают не зависимо от того, есть у вас оф работа или нетА якшо я не працюю в Україні, і зарплатних карток немає, а лише кредитки, мені боятися ИН?
Тогда вопрос, почему они не пользуются и не дплают ИН всем? Кому то тело предлагают закрыть, кому-то месяцами наяривают, коллажи используют. Как думаете почему?ИНН делают не зависимо от того, есть у вас оф работа или нет
ну...тема с надписями появилась не так давно. с середины февраля где то. + это все таки какие не какие расходы на нотариуса, исполнителю тоже надо "копеечку" занестиТогда вопрос, почему они не пользуются и не дплают ИН всем? Кому то тело предлагают закрыть, кому-то месяцами наяривают, коллажи используют. Как думаете почему?
Интересно, не знал, что только не давно. Может бы и не узнал если бы не форум.ну...тема с надписями появилась не так давно. с середины февраля где то. + это все таки какие не какие расходы на нотариуса, исполнителю тоже надо "копеечку" занести
Тогда вопрос, почему они не пользуются и не дплают ИН всем? Кому то тело предлагают закрыть, кому-то месяцами наяривают, коллажи используют. Как думаете почему?
в начале ноября мне сделалину...тема с надписями появилась не так давно. с середины февраля где то. + это все таки какие не какие расходы на нотариуса, исполнителю тоже надо "копеечку" занести
читайте, знакомтесь)) что бы во всеоружии подойти, если и по вам сделают ИННИнтересно, не знал, что только не давно. Может бы и не узнал если бы не форум.
Спасибо. Надо будет больше почитать.
Порешали уже?в начале ноября мне сделали
с середины марта в процессеПорешали уже?
підчас карантину немають права вимагати сплату кредиту. але їм наср...ти на закони та указиЯк думаєте пугалка?
Удачи!с середины марта в процессе
Мені напис зробили у жовтні. Тому раніше))(((ну...тема с надписями появилась не так давно. с середины февраля где то. + это все таки какие не какие расходы на нотариуса, исполнителю тоже надо "копеечку" занести
а за какое это число? у меня было 7 банков уже 8 .ПУМБ добавила ?А мені так і сказали, в понеділок допоможе знайомий написати в суд, це пррсто капец якийсь, я вже майже рік як про них забула, а тут сьогодні таке...все рівно не буду нікому платити, а рахунки відвоюю
Приват і вони повязані, я привату так і сказала, що ви повинні були відмовити їй, бо зп захищена законом і ви порушуєте мої конституційні права, а приват, ще й так з ухмилкою звертайиеся до виконавця, ми безсилі.. ну нічого, сподіваюсь, що подам в суд і в се вирішу, а зп поки отримуватиму на співробітницю
Переглянути вкладення 47751
Переглянути вкладення 47752
как там с аппеляцией дела?Мені напис зробили у жовтні. Тому раніше))(((
Глухо(((как там с аппеляцией дела?
Монєтка.ну...тема с надписями появилась не так давно. с середины февраля где то. + это все таки какие не какие расходы на нотариуса, исполнителю тоже надо "копеечку" занести