Допоможіть, наклали арешт на рахунок, Фінфорс

• Автор теми Автор теми Abramenko
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 77
  • Перегляди Перегляди 4K
Только в банке вам скажут что бы вопрос решали с исполнителем ((
А мені так і сказали, в понеділок допоможе знайомий написати в суд, це пррсто капец якийсь, я вже майже рік як про них забула, а тут сьогодні таке...все рівно не буду нікому платити, а рахунки відвоюю
Аргументируете ?
Приват і вони повязані, я привату так і сказала, що ви повинні були відмовити їй, бо зп захищена законом і ви порушуєте мої конституційні права, а приват, ще й так з ухмилкою звертайиеся до виконавця, ми безсилі.. ну нічого, сподіваюсь, що подам в суд і в се вирішу, а зп поки отримуватиму на співробітницю
Мне тоже интересно за них) И тоже подобное пишут .посмотрим че будет.:facepalm:

Мне тоже интересно за них) И тоже подобное пишут .посмотрим че будет.:facepalm:

Останнє редагування модератором:
А мені так і сказали, в понеділок допоможе знайомий написати в суд, це пррсто капец якийсь, я вже майже рік як про них забула, а тут сьогодні таке...все рівно не буду нікому платити, а рахунки відвоюю

Приват і вони повязані, я привату так і сказала, що ви повинні були відмовити їй, бо зп захищена законом і ви порушуєте мої конституційні права, а приват, ще й так з ухмилкою звертайиеся до виконавця, ми безсилі.. ну нічого, сподіваюсь, що подам в суд і в се вирішу, а зп поки отримуватиму на співробітницю

Переглянути вкладення 47751

Переглянути вкладення 47752
Всі перераховані в постанові банки заблокували? В мене ЗП в авалі...

А якшо я не працюю в Україні, і зарплатних карток немає, а лише кредитки, мені боятися ИН?

ИНН делают не зависимо от того, есть у вас оф работа или нет
Тогда вопрос, почему они не пользуются и не дплают ИН всем? Кому то тело предлагают закрыть, кому-то месяцами наяривают, коллажи используют. Как думаете почему?

Тогда вопрос, почему они не пользуются и не дплают ИН всем? Кому то тело предлагают закрыть, кому-то месяцами наяривают, коллажи используют. Как думаете почему?
ну...тема с надписями появилась не так давно. с середины февраля где то. + это все таки какие не какие расходы на нотариуса, исполнителю тоже надо "копеечку" занести

ну...тема с надписями появилась не так давно. с середины февраля где то. + это все таки какие не какие расходы на нотариуса, исполнителю тоже надо "копеечку" занести
Интересно, не знал, что только не давно. Может бы и не узнал если бы не форум.
Спасибо. Надо будет больше почитать.

в начале ноября мне сделали

Вкладення

• im_144.webp
    im_144.webp
    15.8 Кб · Перегляди: 25
Интересно, не знал, что только не давно. Может бы и не узнал если бы не форум.
Спасибо. Надо будет больше почитать.
читайте, знакомтесь)) что бы во всеоружии подойти, если и по вам сделают ИНН

Мені напис зробили у жовтні. Тому раніше))(((

Переглянути вкладення 47751

Переглянути вкладення 47752
а за какое это число? у меня было 7 банков уже 8 .ПУМБ добавила ?

Монєтка.
З кінця липня 2019р. почала написи штампувати.

Назад
Угорі