Допоможiть менi !

• Автор теми Автор теми Lenok@14
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 45
  • Перегляди Перегляди 2K
У мене 28 мiкрокредитiв.Кошти брала бо була хвора дитина, моя дiвчинка померла.А платити я не маю чим,поки виходила з дипресii, з роботи попросили, знайшла другу але зарплатнi вистачае лише ,щоб прожити, телефонний терор страшний,нерви вже здають.
Примите мои соболезнования ((( понимая сейчас Ваше горе, любая проблема рядом с ним меркнет...смените сим карту, все, что могу посоветовать, так же как и многие здесь...родные Вас поддержат всегда...Вы сильная женщина если смогли все это пережить, самое лучшее лекарство время, оно действительно лечит...

У мене 28 мiкрокредитiв.Кошти брала бо була хвора дитина, моя дiвчинка померла.А платити я не маю чим,поки виходила з дипресii, з роботи попросили, знайшла другу але зарплатнi вистачае лише ,щоб прожити, телефонний терор страшний,нерви вже здають.

Даю действенный рецепт
1. Покупаете новую карту, а старую выбрасываете (а лучше просто откладываете в дальний ящик)
2. Удаляете все страницы в соцсетях.
3. Разыскиваете подругу/друга детства или того парня, который так и не смог вас добиться в юности, объясняете ситуацию
4. Переезжаете в другую страну. Там у вас новые друзья, новые возможности, новая жизнь
5. По крупинкам выстраиваете новую счастливую жизнь.

частично опробовал его сам много-много лет назад в подобной ситуации

Мої співчуття..
Просто дайте собі задачу забити на це все, вкотре повторюю сказане вище - ми тут не тільки по дурості влізли у це все, тому тримайтесь, повно жахлиих ситуацій. Та Ви як і Ми всі впораємось, як інакше?

Інвестора? Одні нажились на нещасті і відсотках, інші на чомусь іншому, для чого?

Зайву копійку краще витратити на юриста і залишити собі на шоколадку.
Губо кажучи, навіть якщо ви й збираєтесь віддавати, краще згодом, з обізнаною людиною і з беземоційною свідомістю. Терпіння та добра Вам, набирайтесь сил.

Назад
Угорі