- Дописи
- 15598
- Реакції
- 35920
- Бали
- 7065
ПАННОЧКА не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ви не одна,((( я 2-3рази(((Може й так.
На аферистiв i я попала.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ви не одна,((( я 2-3рази(((Може й так.
На аферистiв i я попала.
Прийміть мої співчуття.... це найстрашніше... а МФО - хай горять в аду!!!! І не затягуйте зашмогр на своїй шії - не беріть нових кредитів... Колись це все закінчиться (я маю на увазі дзвінки) і життя налагодиться... Бажаю вам терпіння та стійкості!Доброго ранку! Пiдкажiть , чи взагалi можливо знайти якогось iнвестора , щоб закрити цi МФО .В мене нерви не витримують вже до сусiдiв та знайомих добрались.
Меняете сим-карту, електроный ящик, меняете все социальные сети и Вайбер и подобные приложения. Живёте спокойно дальше, новая работа если официально устроена то это хорошо. По возможности спустя пол года если будут деньги закрывайте. Родным и близким тоже меняйте номера телефоновУ мене 28 мiкрокредитiв.Кошти брала бо була хвора дитина, моя дiвчинка померла.А платити я не маю чим,поки виходила з дипресii, з роботи попросили, знайшла другу але зарплатнi вистачае лише ,щоб прожити, телефонний терор страшний,нерви вже здають.
Дякую вам.Прийміть мої співчуття.... це найстрашніше... а МФО - хай горять в аду!!!! І не затягуйте зашмогр на своїй шії - не беріть нових кредитів... Колись це все закінчиться (я маю на увазі дзвінки) і життя налагодиться... Бажаю вам терпіння та стійкості!
мої найщиріші співчуття Вам та Вашій родині.У мене 28 мiкрокредитiв.Кошти брала бо була хвора дитина, моя дiвчинка померла.А платити я не маю чим,поки виходила з дипресii, з роботи попросили, знайшла другу але зарплатнi вистачае лише ,щоб прожити, телефонний терор страшний,нерви вже здають.
Честно говоря, не знаю. И знать не хочу. Держитесь! И не поддавайтесь на их провокации - звонки, письма и т.д. Выдержки вам и терпения!Дякую вам.
Скажiть а мфо також через 3 роки йде в архiв????
Дякую за спiвчуття.мої найщиріші співчуття Вам та Вашій родині.
Змініть сім карту.
Вони Вам нічогісінько не зроблять.
Ще шавки безбожні в будках, які крім того щоб тявкати нічого не зроблять. У Вас зараз психологічно дуже слабкий стан, а вони тільки за таким і ведуть полювання. Не дайте їм можливість поживитися Вашою душею. дорога нафіг - завжди відкрита. А Вам сили пережити горе.
Код Львова, с таких звонилки коллекторские часто звонятЩо це може бути за номер? 0322327990
Інвесторів - одиниці. Якщо знайдете то готуйтесь під заставу щось внестиДоброго ранку! Пiдкажiть , чи взагалi можливо знайти якогось iнвестора , щоб закрити цi МФО .В мене нерви не витримують вже до сусiдiв та знайомих добрались.
Ідея банк, або ККапітал!Код Львова, с таких звонилки коллекторские часто звонят
Через три роки проходить строк позовної давності.Дякую вам.
Скажiть а мфо також через 3 роки йде в архiв????
Доброго ранку! Пiдкажiть , чи взагалi можливо знайти якогось iнвестора , щоб закрити цi МФО .В мене нерви не витримують вже до сусiдiв та знайомих добрались.
Який терор, суд був, виконавча приїжджала, чи бритоголові які ?У мене 28 мiкрокредитiв.Кошти брала бо була хвора дитина, моя дiвчинка померла.А платити я не маю чим,поки виходила з дипресii, з роботи попросили, знайшла другу але зарплатнi вистачае лише ,щоб прожити, телефонний терор страшний,нерви вже здають.