Допоможiть менi !

• Автор теми Автор теми Lenok@14
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 45
  • Перегляди Перегляди 2K

Lenok@14

Читач
Дописи
17
Реакції
8
Бали
3
Lenok@14 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
У мене 28 мiкрокредитiв.Кошти брала бо була хвора дитина, моя дiвчинка померла.А платити я не маю чим,поки виходила з дипресii, з роботи попросили, знайшла другу але зарплатнi вистачае лише ,щоб прожити, телефонний терор страшний,нерви вже здають.

Для начала просто перестаньте с ними общаться и телефонный терор для вас закончится. Блокировка на незнакомые номера. Эти y6людku последнее о чем вам сейчас переживать. Нечем платить, то что и переживать тогда. Ничего страшного не произойдет. Все потихонечку наладится, поверьте, все пройдет и это тоже.

Примите мои соболезнования ?
Поменяйте сим карту.Как окрепнете финансово-определитесь платить или нет,а пока полный игнор!

Lenok@14, найстрашніше у вашому житті вже сталося, ви втратили найдорожче))))...безмежно співчуваю вашому горю.. А тепер просто зберіться з силами і живіть далі!! Дитину ніяк не повернеш...Година за годиною, день за днем ви прийдете в себе, просто повірте в свої сили. Пройде час і тоді приймете рішення - платити чи ні і яким чином. А зараз змініть номер і ні з якими звонилками не спілкуйтесь, співчуття у них немає, не витрачайте останні сили на вислуховування образ)) Тримайтесь..

У мене 28 мiкрокредитiв.Кошти брала бо була хвора дитина, моя дiвчинка померла.А платити я не маю чим,поки виходила з дипресii, з роботи попросили, знайшла другу але зарплатнi вистачае лише ,щоб прожити, телефонний терор страшний,нерви вже здають.
Терпіння і повний ігнор не брати трубку або поставити Блокіратор 2 . Все що вони пишуть бред. І підніматься як фенікс с пепла.Тримайте цю позицію і все буде добре.

знаю, дівчинка моя, від деяких спогадів хочеться скоріше звільнитися. Забути як страшний сон. Але у кожної з нас є такі рани, які довго можуть кровоточити, будити ночами. І тут не варто панікувати, шукати знеболюючі. Варто лише набратися терпіння і чекати, коли час підбере тобі ліки. Для кожного воно різне. Для когось - нова робота, а для когось... хоча б море. Одного разу ти опинишся біля моря, і воно понесе на своїх хвилях біль спогадів. У кожного з нас своє море.
Прийми співчуття ((!!!!
Про МФО не варто переживати. Змінити сімку,позакривати соц мережі,картки засвітлені...
Головне,не впадайте в депресію!!!
Якщо ми потрібні,ми поряд!!!...
Шкодую Вас!!!!

Примите мои соболезнования (( вы пережили страшное горе(( а мфо это пыль,даже не думайте о них,не общайтесь с ними,они того не стоят. Вам сил!

Першим ділом поміняйте сімкарту. Якщо грошей немає, то про що з коллекторами говорити. Вони все рівно Вас не зрозуміють. Іде Новий рік, свята, ось вони і женуть план на премії, квартальні, річні, ми тут всі для них ласий шматочок. Якщо нас змусити платити, то вони, 10 років жили би на проценти. Ви для них не мати, що втратила дитину, а просто гроші, які потрібно витрясти.

Працюйте, якщо зявиться можливість відкладуйте гроші, потім самі вирішите, чи повертати тіло кредита, з часом ці калли Вам запропонують, чи на адвоката. Читайте форум, пишіть, тут Вам допоможуть.

На якій підставі вас попросили з роботи?
Там що, працювали нелюди з вами?
Тримайтеся.

Приймите соболезнования.Держитесь.Слова подобрать очень трудно.Держитесь.
МФО пока подождет,смините сим.
А там само сабой все решится.

співчуваю, тримайтесь.
змініть сімкарту або як мінімум заблокуйте вхідні дзвінки з невідомих номерів.
в ідеалі з ними краще взагалі не спілкуватись - так буде спокійніше

Прийміть мої співчуття.Найбільше горе,нажаль у Вас вже сталося,а МФО,порівняно з цим просто проблемка.

знаю, дівчинка моя, від деяких спогадів хочеться скоріше звільнитися. Забути як страшний сон. Але у кожної з нас є такі рани, які довго можуть кровоточити, будити ночами. І тут не варто панікувати, шукати знеболюючі. Варто лише набратися терпіння і чекати, коли час підбере тобі ліки. Для кожного воно різне. Для когось - нова робота, а для когось... хоча б море. Одного разу ти опинишся біля моря, і воно понесе на своїх хвилях біль спогадів. У кожного з нас своє море.
Прийми співчуття ((!!!!
Про МФО не варто переживати. Змінити сімку,позакривати соц мережі,картки засвітлені...
Головне,не впадайте в депресію!!!
Якщо ми потрібні,ми поряд!!!...
Шкодую Вас!!!!
Дякую вам за гарнi слова.
На якій підставі вас попросили з роботи?
Там що, працювали нелюди з вами?
Тримайтеся.
Вони , сказали, що я заплакана постiйно ,i клiентам не приемно.

Останнє редагування:
Lenok@14, меньше всего думайте об этих неприятностях. Только закройтесь в сетях чтобы никто не ковырял раны и не разговаривайте, не ходите по кабинетам.
Вы всегда можете здесь выговориться.

Доброго ранку! Пiдкажiть , чи взагалi можливо знайти якогось iнвестора , щоб закрити цi МФО .В мене нерви не витримують вже до сусiдiв та знайомих добрались.

Доброго ранку! Пiдкажiть , чи взагалi можливо знайти якогось iнвестора , щоб закрити цi МФО .В мене нерви не витримують вже до сусiдiв та знайомих добрались.
Это не реально, в своё время тоже искала такой вариант, а на пути были одни мошенники.

Навряд чи, ми б скористалися такою можливістю...((((
Просто треба ПЕРЕТЕРПІТИ!!!!!
І почати усвідомлювати що життя триває!!!

Назад
Угорі