Допоможіть добитися тіла кредиту

• Автор теми Автор теми Наталія1993
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 53
  • Перегляди Перегляди 3K
Наталія1993, ви все зможете самі. Просто чекати. Ніяких контактів з мфо. Коли вони побачуть дулю, самі запропонують хоч тіло оплатити. Всі карти у вас, а не в них. Тримайтесь.
ой,не знаю,у мене уже кришу зносить,сильний тиск з усіх сторін

Наталія1993, кришу на місце! А ви думаєте в нас весело все було. Було як і у вас! Час не стоїть на місці, повірте, летить стрімко. Не встигнете озирнутись, як потихше стане, але повний ігнор всіх.Тримайтеся.

Мені сьогодні манівео прислали смс, що з завтрашнього дня будуть дзвонити до родичів, прострочена у мене уже місяць. А УкрПозика спочатку вимагала щоб сплатила повністю позику з відсотками, коли я їх почала ігнорувати то прислали смс щоб я продлила свій займ
Post automatically merged:

А CLY взагалі прислали смс що до мене їдуть додому.

Останнє редагування:
Вы поймите, чем больше на Вас рычагов давления, тем дольше они будут терроризировать!! Тело кредита, со временем, предлагает каждая шарага!!! Так что - терпения!!! Другой вопрос, захотите ли Вы после всех их методов отдавать и смотря сколько переплатили!!!

Всем приятно познакомитья, я новичек, тоже много мфо, форум помагает во многом, спасибо. Но хотел бы обратить пристальное по возможности внимание админа и пользователей к тем кто наводит здесь чересчур жути. Не знаю как кому, но мне во многих цитируемых сообщениях от тех кто якобы "на грани" от проделок чм0 заметен один и тот же сценарий написания этих жутких подробностей (даже кто-то не удосуживается поменять формат)): мол, не знаю, что делать, жить не хочу, все достали даже прабабущек от десятого колена и продолжают сидеть на форуме. Лично мое мнение - эти все плачи и рыдания как раз могут исходить как раз не от икренних клиентов, а как раз от лукавого - каллов как минимум. Если есть возможность у бывалых здесь проверять инфу от таких кто в отчаинии хотя бы какими-нибудь доступными фактическими доказательствами. А то реально выходит так что форум действительно наставляет на путь истинный по праву и тут вдруг появляется один и тот же сценарий "что делать, жить не хочу, ни есть, ни пить, все достало, как с ними договориться. Или я такой тупой, или это более менее граммотные вбросы от чмошек под видом проверенных пользователей!? Почему мы не думаем, что кто-то этим может воспользоваться? А так вообщем - все хорошего дня и все у нас получится))
Не обязательно, я вначале тоже так думала и писала. Попустило примерно через месяц))

Мені сьогодні манівео прислали смс, що з завтрашнього дня будуть дзвонити до родичів, прострочена у мене уже місяць. А УкрПозика спочатку вимагала щоб сплатила повністю позику з відсотками, коли я їх почала ігнорувати то прислали смс щоб я продлила свій займ

А CLY взагалі прислали смс що до мене їдуть додому.
Манівео знайде якимось чином номер ваших батьків, декілька днів тому вони так зі мною зробили, подзвонили до тата на роботу директерці щоб передала моєму батьку що в мене кредит

Ну в мене було так. Прийшла смс, що передали. Місяць звонили, ну я з ними не спілкувалася, дзвонили виключно мені. Через півтора місяці прислали смс типу окція оплатіть тіло і мы вам спишемо решту на протязі трьох днів.

Ну за решту не можу сказати, мілоан передав кредит капіталу, сьогодні прийшла смс, мы готові підти на списання звяжіться за номером... Кф фактору ті тільки Звонят поки. Інших немає.
А если не оплатишь Талиону в течении трех дней когда тело они предлагают 'как дальше они действуют

Анатолий1707,
Не могу ссылку добавить, странные ограничения на форуме кинуть ссылку форума :crazy:
В разделе "Законодательство" есть тема " Президент подписал закон".

Монівео, кредит плюс, мілоан,кф, монетка,еврогроші,качай гроші,Бест Кредіт, з рештою я розрахувалася
З МОнівео можливо домовитись. Пишіть електронні листи вони фіксуються і надаються відповіді. Я писала кожен тиждень Заяву на реструктуризацію тіло + проценти за користування. Прикріпляла довідки з лікарні. Через місяць погодились. Сплатила двома частинами.

Монівео, кредит плюс, мілоан,кф, монетка,еврогроші,качай гроші,Бест Кредіт, з рештою я розрахувалася
Кредит + нервы потрепал родителям. Два місяці з ними боролася. Але списали пеню і штрафи. Але сплатити прийшлось однією сумою.

У вас так було? Через скільки часу?
Так було, спершу пробувала домовитися з ними, нічого не хотіли списувати, потім через 3 мвсяці передали таліон, ні з ким не спілкувалася і наче через 2-3 місяці ті самі запропонували тіло. Типу акція якась.

Ну в мене було так. Прийшла смс, що передали. Місяць звонили, ну я з ними не спілкувалася, дзвонили виключно мені. Через півтора місяці прислали смс типу окція оплатіть тіло і мы вам спишемо решту на протязі трьох днів.

Ну за решту не можу сказати, мілоан передав кредит капіталу, сьогодні прийшла смс, мы готові підти на списання звяжіться за номером... Кф фактору ті тільки Звонят поки. Інших немає.
Через скільки часу Кредит Капітал погодився на тіло?

Назад
Угорі