Допоможіть, будь ласка, з порадою

• Автор теми Автор теми No doubt
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 158
  • Перегляди Перегляди 6K
Ну со сливом информации это бред в данном случае. А теперь смотрите самое главное. что бы сменить пароль в приват 24 нужно выбрать карту и ввести ее пин код. а не эмеил
Почта материализовалась из ниоткуда. Ещё и с сохранёнными скан-копиями документов.

Почта материализовалась из ниоткуда. Ещё и с сохранёнными скан-копиями документов.
Ну да, мошенники они же такие, все нутром чуют, наверное случайно угадали, а ище и кодовое слово при восстановлении пароля тоже

Так и все таки как он узнал почту? ведь при смене пароля она не показывается, и как он получил доступ в приват 24,
В банку кажуть, що зламати Приват їм не вдалось, соц. мережі теж мали вхід, де можна було відновити вхід через електронку, варіантів безліч, а в зламати пошту тепер не така й велика проблема для людей, які таким займаються, а наші паспортні дані дуже не захищені в нашій країні. Підкажіть, краще, будь ласка, чи маєте Ви досвід у спілкуванні з тією компанією?

В банку кажуть, що зламати Приват їм не вдалось, соц. мережі теж мали вхід, де можна було відновити вхід через електронку, варіантів безліч, а в зламати пошту тепер не така й велика проблема для людей, які таким займаються, а наші паспортні дані дуже не захищені в нашій країні. Підкажіть, краще, будь ласка, чи маєте Ви досвід у спілкуванні з тією компанією?
Даже коменировать не хочу.
Да имею в своем списке укрпозыку

Не зовсім нізвідки, мені взламали фейсбук, вк, інстаграм, де також була вказана моя електронна пошта, а вже вміст пошти, то таке, річ кожного особисто. Повторююсь, якби я знала, про можливий розвиток подій, я б обов‘язково від‘єднала цей номер телефону від Привату та інших ресурсів. Тут я цілком визнаю свою помилку

Сказали, що дані підтягнулись по Приват банку
Опять же... Автор, Вы несколько минут назад сказали, что Приват заметил подозрительную активность, поэтому вход в ЛК не был совершен. Тогда и человек, владеющий номером, не мог никак пройти идентификацию через bankID. Как так...
И Вы уточняли в одном из сообщений, что пытались вывести средства, которые были на карте. Значит, вход все же был совершен.
Ну да, мошенники они же такие, все нутром чуют, наверное случайно угадали, а ище и кодовое слово при восстановлении пароля тоже
Работа у них такая.

Даже коменировать не хочу.
Да имею в своем списке укрпозыку
Вибачте, якщо поставила незручне питання. Настільки ненормальні?Як думаєте, якщо надати їм докази взлому моїх даних, вони готові якось йти на контакт? Бо просто я розумію, читаючи відгуки, що ті мфо просто неадеквати
Опять же... Автор, Вы несколько минут назад сказали, что Приват заметил подозрительную активность, поэтому вход в ЛК не был совершен. Тогда и человек, владеющий номером, не мог никак пройти идентификацию через bankID. Как так...
И Вы уточняли в одном из сообщений, что пытались вывести средства, которые были на карте. Значит, вход все же был совершен.

Работа у них такая.
На жаль, володію інформацією, яку лише надав банк, бачила у сповіщення, неправильно введений пароль, спроба замовити карту в Телеграм, і відповідь оператора про те, що бачить дивну активність, є запис моєї розмови з гарячою лінією Приват банку. Вибачте, але на купу деталь, я б сама хотіла отримати відповідь. Ніколи не стикалась з нічим подібним
Будь ласка, хто можливо, мав якісь позики в Укрпозиці, розкажіть про їхню поведінку, чи продають колекторам і через який час, чи хтось можливо мав судову тяганину з ними? Я буду вдячна кожному за будь-яку інформацію

Останнє редагування:
Если займ был взят на вас но деньги ушли на другую карту не принадлежащую вам, то это явно замешаны сотрудники мфо
Мне кажется что то здесь не договаривают,как то всё запутано.Если вы никогда не брали микрозаймы,этож какую работу надо было проделать сотруднику МФО,чтоб взять на вас кредит.Мое мнение,после того как именно укрпозыка сделала овердрафт на карточку привата,что именно сотрудник банка взял на вас кредит в МФО,и пусть меня разорвёт на две части если я ошибаюсь.А уж эти могут.

Дякую за відповідь, я теж так думаю, бо ж інші відмовили, сказали, що є підозра на шахрайство. Я запитувала операторів, як ви погодили, я у вас нічого не брала, як ви знаєте, що то я, як ідентифікуєте клієнта, відповіли, ну, розумієте, у нас робот підтверджує заявки. Нічого в тому не розумію, як в тій компанії все відбувається
Через ж@пу в тих компаніях все відбувається!

Мне кажется что то здесь не договаривают,как то всё запутано.Если вы никогда не брали микрозаймы,этож какую работу надо было проделать сотруднику МФО,чтоб взять на вас кредит.Мое мнение,после того как именно укрпозыка сделала овердрафт на карточку привата,что именно сотрудник банка взял на вас кредит в МФО,и пусть меня разорвёт на две части если я ошибаюсь.А уж эти могут.
Они все друг другу и инфу сливают,и если нарыли данные то и карту новую открыли да и всё,или перевыпустили.

Я теж таке думала, але адвокат радить, нехай доведуть для початку, що вам давали якийсь кредит і самі подають до суду, з договором, який не маю жодної юридичної сили та іншими доказами

* не має
Правильно Вам адвокат каже.

Ви ніяк не доведете,що займ брали не Ви.Нехай Укрпозика доводить,що Ви дійсно ті гроші взяли.
Я теж це розумію, тому зараз в режимі очікування, але дійсно не знаю, як вони себе поводять. Чекаю, будь-якої, інформації від слідчих, чи самої компанії. Можливо Ви мали досвід у спілкуванні з ними?

Я теж це розумію, тому зараз в режимі очікування, але дійсно не знаю, як вони себе поводять. Чекаю, будь-якої, інформації від слідчих, чи самої компанії. Можливо Ви мали досвід у спілкуванні з ними?
Ні,таких в мене немає.Аж самій дивно?

Ваша родина знає про ваші проблеми.?
Звісно, всі знають про цю ситуацію. Допомагають, я запитувала, чи комусь телефонували, відповідали, що їм ніхто не телефонував, хоч і знайти їхні контакти я думаю було б не важко

Назад
Угорі