Допоможіть будь ласка) шок)

• Автор теми Автор теми Ната1992
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 45
  • Перегляди Перегляди 2K
Да в мене тільки один вихід режим мороз ще й 40 ка градусний,і чого ж чекати три роки?я за цей час посивію точно))))

Ната1992, Вместо Вас пусть себе мозг найдут, хотя бы один на всех, а то такое впечатление, что как бабушки на лавочке под подьездом сидят и всякую хрень выдумывают. :wacko::wacko::wacko:

Прийшло тільки що смс щоТОВ "ініціює мій розшук,в мене паніка.....Не знаю чого чекати і взагалі хто це
Успокойтесь меня уже кто только не разыскивает и все ОК,не нашли)))))))Скоро уже год как ищут,а их у меня 16,вот и думаю почему у них там все так запущено))))))))

Ой ціла куча Єкеш,монетка топкредіт майкредіт мілоан сслоан монейбум форза кф бистрозайм манейвео кашинський кредіт плюс готівочка кредітап єврогроші гофінго алекскредіт укрпозика дінеро єгроші слу верокеш глобал кредіт зекредіт кешбері(нічогісінько такий список.....)

Ще соскредит
Браво! Свой братан ?

я он вобще у неких в первой десятке кого передадут в бюро должников. страшно шо всего трусит.
Такое уже было,в первой десятке и не раз))
Дякую всім за підтримку!!!))))
Мы все тут и собрались чтобы поддерживать друг друга.Не волнуйтесь все будет ОК.??

Останнє редагування:
Назад
Угорі