Starfin ДОПОМОЖІТЬ 4-5 день просрочки Starfin

• Автор теми Автор теми ctonk
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 77
  • Перегляди Перегляди 2K
Присылают изредка письма эта МФО и еще некоторые коллекторские агентства,забей но их лучше закрывать ибо твердолобые, много не спишут процентов
Рийшло повідомлення від Star-Fin
До цього приходило від Star_Fin
І знову пишуть що будуть дзвонити по номерам пункт 6.5 і 7.11

Рийшло повідомлення від Star-Fin
До цього приходило від Star_Fin
І знову пишуть що будуть дзвонити по номерам пункт 6.5 і 7.11
Могут звонить конечно но лично у меня было не так/звонили только мне

Мені сьогодні написали в тєлегу, що знову за 7 тис можу закрити, але ж до цього я домовлявся на частини, першу 2000 сплатив, а потім у строк другого платежу не встиг до 18:00 і менеджер в нахабній формі відмінив домовленність і от тепер знову 7. Я написав, зо хочу частинами 5000-відмовив((

Підскажіть якщо написали що завтра продаж і кабінет буде заблокований це лякалка чи вони справді продають і блокують?

Десь на 15-20 день запропонують за тіло одним платежем. Якщо не згодитесь - продадуть ЄАПБ

Десь на 15-20 день запропонують за тіло одним платежем. Якщо не згодитесь - продадуть ЄАПБ
Вони мені вже запропонували за тіло сплатити сьогодні або ж блокування і продаж

Але в мене не має коштів зараз

Вони мені вже запропонували за тіло сплатити сьогодні або ж блокування і продаж

Але в мене не має коштів зараз
Тоді збирайте гроші. І чекайте продажу до ЄАПБ. Але майте на увазі, що ЄАПБ будуть пропонувати 2х тіла закриття (як в омєму випадку), тому майте на увазі

Тоді збирайте гроші. І чекайте продажу до ЄАПБ. Але майте на увазі, що ЄАПБ будуть пропонувати 2х тіла закриття (як в омєму випадку), тому майте на увазі
Вони обдзвонють рідних? Чисто щоб знати і до чого готуватись?

Вони обдзвонють рідних? Чисто щоб знати і до чого готуватись?
В моєму випадку здається рідні не двзонили.

Хіба дзвонили відморожені колектори мені і хамили брутально

та не продають так швидко, два місяці як мінімум є а то і більше, не читайте ті дебільні смски
То в вайбер написали. Хоча да, це смс.

Просто пишуть різне, хотілось б точніше знати. Але не можна знати точно як буде.

Останнє редагування:
Назад
Угорі