Starfin ДОПОМОЖІТЬ 4-5 день просрочки Starfin

• Автор теми Автор теми ctonk
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 77
  • Перегляди Перегляди 2K

Вкладення

• IMG_0707.webp
    IMG_0707.webp
    93.3 Кб · Перегляди: 53
Що про таке скажете?
Та пусть звонят, кому хотят. Можете поставить переадресацию звонков на них самих, а можете номер СБУ указать, или "лучшего" друга🤣🤣🤣🤣
Это их очередная пугалка

Спам и различные методы от мфо как раз рассчитан на таких впечатлительных людей)) я вас понимаю, так же было от незнания. Вам еще много чего смешного будут слать (этот спам рассылается всем) и про арест, и про встречу, и про розыск- это способ надавить на вас. Не читайте, не реагируйте. Есть реакция от вас- начнут сильнее продавливать

Ось таке повідомлення прийшло, телефонував на гарячу лінію казав те що тимчасово втратив роботу і не маю змоги оплатити, брав 7 тисяч дали штраф зараз 15 тисяч потрібно оплатити, вчора оплачував 1.500 грн, відсотки більші не капають. Це лякалки чи будуть вони надсилати цей лист? На гарячі лінії сказали те що лист вже сформований і є час до 16:00 оплатити кредит

Вкладення

• IMG_0722.webp
    IMG_0722.webp
    126 Кб · Перегляди: 105
Ось таке повідомлення прийшло, телефонував на гарячу лінію казав те що тимчасово втратив роботу і не маю змоги оплатити, брав 7 тисяч дали штраф зараз 15 тисяч потрібно оплатити, вчора оплачував 1.500 грн, відсотки більші не капають. Це лякалки чи будуть вони надсилати цей лист? На гарячі лінії сказали те що лист вже сформований і є час до 16:00 оплатити кредит
та що ви перед ними виправдовуєтесь, їм поx*ру що ви там втратили, грошей вони тільки хочуть, ігноруйте і не спілкуйтесь, самі запропонують за тіло, вони тихі і нікому не дзвонять, а всі ці смс-ки то лише тупий спам

та що ви перед ними виправдовуєтесь, їм поx*ру що ви там втратили, грошей вони тільки хочуть, ігноруйте і не спілкуйтесь, самі запропонують за тіло, вони тихі і нікому не дзвонять, а всі ці смс-ки то лише тупий спам
А те що була написана вулиця прописки? І те що мені сказали на гарячці що лист сформований?

Тобто це все не правда чи все ж таки можуть листа відправити?
Це все не правда, нічого висилати вони не будуть , максимум вам пришлють лист а4 на пошту або в телеграм де запугуючими словами будуть просити погасити борг . Вони взагалі оточення не дістають і не звонять , тільки вас доставати будуть , просто ігноруйте , через 3 тижні запропонують за тіло закрити

Це все не правда, нічого висилати вони не будуть , максимум вам пришлють лист а4 на пошту або в телеграм де запугуючими словами будуть просити погасити борг . Вони взагалі оточення не дістають і не звонять , тільки вас доставати будуть , просто ігноруйте , через 3 тижні запропонують за тіло закрити
Адреса була рідних записана а не моя

Немає різниці , вони цього робить не будуть , це просто тист такий і ви зараз підаєтесь . Заспокойтесь попийте води , і просто чекайте коли запропонують за тіло , у них робота така , діставати людей )

Немає різниці , вони цього робить не будуть , це просто тист такий і ви зараз підаєтесь . Заспокойтесь попийте води , і просто чекайте коли запропонують за тіло , у них робота така , діставати людей )
Дякую

Я особисто закривав їх 2 раза за тіло , перший раз через місяц запропонували тіло , другий через 2 тижні . Теж писати готуємо листи , досудовий відділ , негайно погасіть , у вас час до сьогодні до 16:00 , і так постійно

І особисто закривав їх 2 раза за тіло , перший раз через місяц запропонувати тіло , другий через 2 тижні . Теж писати готуємо листи , досудовий відділ , негайно погасіть , у вас час до сьогодні до 16:00 , і так постійно
Нічого так і не було?

Присылают изредка письма эта МФО и еще некоторые коллекторские агентства,забей но их лучше закрывать ибо твердолобые, много не спишут процентов

Назад
Угорі