AndriiShabat
Читач
- Дописи
- 17
- Реакції
- 5
- Бали
- 3
AndriiShabat не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Дай Боже здоров'я всім читаючи.
Пишу тут перш за все, щоб виговоритися, та може хтось допоможе порадою.
Молодий хлопець, знаходжусь за границею, але є одне але вже більше року ходжу з величезним "хвостом" в виді МФО (12 штук).
Як залазив і чому, думаю не варто писати, бо ситуації в основному одинакові.
Заробляю більше 100 000 в місяць, але на даний момент цього вже не вистачає щоб все перекривати.
Чому тягну стільки часу?
Перш за все це (якби воно банально не звучало) але це страх осудження та дзвінки близьким.
Тиждень назад звернувся до (Інтернет адвоката) по займу з е гроші бо якраз підходив термін оплати, він підготував 2 заяви:
1 на реструктуризацію
2 на відкликання згоди
Ці заяви підписав електронним підписом через Дію та почав відправляти їм на електронну пошту.
Вже 4 день немає відповіді.
Заяви надсилаю кожні 2-3 години.
Чому тільки заяви сформували з 1 МФО, хотів перевірити чи тим взагалі варто займатись, але бачу що ні.
Цікавить 1 єдине питання.
Варто вірити в такі заяви чи це все розводняк?
Пишу тут перш за все, щоб виговоритися, та може хтось допоможе порадою.
Молодий хлопець, знаходжусь за границею, але є одне але вже більше року ходжу з величезним "хвостом" в виді МФО (12 штук).
Як залазив і чому, думаю не варто писати, бо ситуації в основному одинакові.
Заробляю більше 100 000 в місяць, але на даний момент цього вже не вистачає щоб все перекривати.
Чому тягну стільки часу?
Перш за все це (якби воно банально не звучало) але це страх осудження та дзвінки близьким.
Тиждень назад звернувся до (Інтернет адвоката) по займу з е гроші бо якраз підходив термін оплати, він підготував 2 заяви:
1 на реструктуризацію
2 на відкликання згоди
Ці заяви підписав електронним підписом через Дію та почав відправляти їм на електронну пошту.
Вже 4 день немає відповіді.
Заяви надсилаю кожні 2-3 години.
Чому тільки заяви сформували з 1 МФО, хотів перевірити чи тим взагалі варто займатись, але бачу що ні.
Цікавить 1 єдине питання.
Варто вірити в такі заяви чи це все розводняк?