Щоденник Допомога загубленій душі...

• Автор теми Автор теми AndriiShabat
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 48
  • Перегляди Перегляди 4K

AndriiShabat

Читач
Дописи
17
Реакції
5
Бали
3
AndriiShabat не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Дай Боже здоров'я всім читаючи.
Пишу тут перш за все, щоб виговоритися, та може хтось допоможе порадою.
Молодий хлопець, знаходжусь за границею, але є одне але вже більше року ходжу з величезним "хвостом" в виді МФО (12 штук).
Як залазив і чому, думаю не варто писати, бо ситуації в основному одинакові.
Заробляю більше 100 000 в місяць, але на даний момент цього вже не вистачає щоб все перекривати.
Чому тягну стільки часу?
Перш за все це (якби воно банально не звучало) але це страх осудження та дзвінки близьким.
Тиждень назад звернувся до (Інтернет адвоката) по займу з е гроші бо якраз підходив термін оплати, він підготував 2 заяви:
1 на реструктуризацію
2 на відкликання згоди
Ці заяви підписав електронним підписом через Дію та почав відправляти їм на електронну пошту.
Вже 4 день немає відповіді.
Заяви надсилаю кожні 2-3 години.
Чому тільки заяви сформували з 1 МФО, хотів перевірити чи тим взагалі варто займатись, але бачу що ні.
Цікавить 1 єдине питання.
Варто вірити в такі заяви чи це все розводняк?

Молодий хлопець, знаходжусь за границею, але є одне але вже більше року ходжу з величезним "хвостом" в виді МФО (12 штук).
Заробляю більше 100 000 в місяць, але на даний момент цього вже не вистачає щоб все перекривати.
Чому тягну стільки часу?
Перш за все це (якби воно банально не звучало) але це страх осудження та дзвінки близьким.
Тиждень назад звернувся до (Інтернет адвоката) по займу з е гроші бо якраз підходив термін оплати, він підготував 2 заяви:
1 на реструктуризацію
2 на відкликання згоди
Ці заяви підписав електронним підписом через Дію та почав відправляти їм на електронну пошту.
Чому тільки заяви сформували з 1 МФО, хотів перевірити чи тим взагалі варто займатись, але бачу що ні.
Доброго дня, ну по-перше домовитися вам з самим МФО та й і банком впринципі адвокат не треба. По-друге, адвокат потрібен коли на вас подали в суд про стягнення заборгованості, що ще не скоро. Ви потрапила на шахрая який просто розвів вас зі своєї сторони на гроші.як показує практика що якщо у вас немає чим платити, то простіше йти в протермінування і ігнорити МФО. Вони все одно будуть намагатися з вами зв'язатися, і нажаль через рідних також. Тому йдіть в протермінування, попередити близьких що будуть дзвонити і чекайте пропозицій. Тільки не робіть пролонгації і реструктуризацію, це тільки викачка коштів в нікуди

Доброго дня. Останнє

Читайте форум. З вашим теперішнім фінансовим достатком ви легко їх закриєте.
Потрібен просто час. Щоб вони "зголодніли" і почали самі просити у вас адекватних умов закриття.
Все буде добре, якщо до цього віднестись з розумінням і витримкою.
Ще раз - читайте форум і вам стане зрозумілим що не варто їм переплочувати космічні суми заради "щоб не осуджували".

Доброго дня. Останнє

Читайте форум. З вашим теперішнім фінансовим достатком ви легко їх закриєте.
Потрібен просто час. Щоб вони "зголодніли" і почали самі просити у вас адекватних умов закриття.
Все буде добре, якщо до цього віднестись з розумінням і витримкою.
Ще раз - читайте форум і вам стане зрозумілим що не варто їм переплочувати космічні суми заради "щоб не осуджували".
Та вже ітак переплатив за весь час більше пів мільйона гривень, ось ціна цього спокою.

Доброго дня, ну по-перше домовитися вам з самим МФО та й і банком впринципі адвокат не треба. По-друге, адвокат потрібен коли на вас подали в суд про стягнення заборгованості, що ще не скоро. Ви потрапила на шахрая який просто розвів вас зі своєї сторони на гроші.як показує практика що якщо у вас немає чим платити, то простіше йти в протермінування і ігнорити МФО. Вони все одно будуть намагатися з вами зв'язатися, і нажаль через рідних також. Тому йдіть в протермінування, попередити близьких що будуть дзвонити і чекайте пропозицій. Тільки не робіть пролонгації і реструктуризацію, це тільки викачка коштів в нікуди
Тобто надії на адекватне завершення навіть і очікувати не варто?
На таких як Ви тримаються всі МФО.

Це називається проЛОХація (пролонгація).
Я розумію це.

Припиніть платити.
На початку будуть дзвонити Вашому оточенню кого знайдуть. Потім можуть зробити виконавчий напис нотаріуса - арешт банківських рахунків, майна в Україні.

Я припинив сплачувати їм також, бо переплатив по 2-3 тіла. Просрочення вже 5 років, знесено в суді два виконавчих написа.

Я розумію це.
Осудити я себе і сам можу.
Припиніть платити.
На початку будуть дзвонити Вашому оточенню кого знайдуть. Потім можуть зробити виконавчий напис нотаріуса - арешт банківських рахунків, майна в Україні.

Я припинив сплачувати їм також, бо переплатив по 2-3 тіла. Просрочення вже 5 років, знесено в суді два виконавчих написа.
Якось без хепіенду у Вас.
Я готовий все закрити тільки на адекватних умовах і під адекватні проценти.
Тільки я так розумію важко знайти якусь компетентну в цій справі людину яка могла допомогти.

Ну поки не можуть. А як війна закінчиться.
Кажуть як Трамп стане президентом, то допомоги не буде і закінчиться все.
Ми розмофляєм по факту а не що може бути.
Може ракєта впасти на голову також, але...

людина пів ляма вже спустила і готова на адекватних процентах закрити
оце прікол
Всяке буває
Ти ж читав за бітков : взяла 100, віддала 500 і ще раз туди полізла... оце млять прикол.

Чому тягну стільки часу?
1 на реструктуризацію
2 на відкликання згоди
Мобилизированные могут закрыть за тело кредиты. Не рассматриваете этот вариант?

Назад
Угорі