Допомога військовослужбовцям по поверненню переплат та списанню відсотків

• Автор теми Автор теми random_nickname
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 70
  • Перегляди Перегляди 6K
Хлопці й дівчата, комусь вдавалось домовитись про повернення з Мілоан сотоваріщі, КЛТ та Євакеш? Буду вдячна , якщо поділитесь досвідом.

Невеличкий апдейт. Технофінанс вперлись у Форму 5. Маніфою обіцялись виплатити переплату. Кредос закрив переплатами позику і ще має повернути 300 грн переплати 🤪

Ще один апдейт. Цапалась з Топ1, відмовлялись виплатити переплату за попередні позики. За порадою random_nickname написала скаргу в НБУ. Магічним чином гроші у них одразу знайшлися.
Розбираюся з МФО власними зусиллями, але не без помилок, як бачу
А, і Маніфою повернули кошти без єдиного «піску»

Тема неактуальна на невизначений термін.
Закінчую з поточними клієнтами і до зустрічі після завершення воєнного стану в країні:)

У подібній темі військові можуть обмінюватись власним досвідом боротьби/повернення з МФО. Я, наприклад, радо почитаю , поділюсь власним досвідом (заяви складала сама, документи сама) і почитаю інших. Я лише ступила на цей шлях воїна. Чи варто створити окрему тему?
Кредос 300 гривень так і не повернув 😅 Єгроші мовчать. До тенго-мілоан і всяких швидко грошей я ще не дійшла. Ну а біткепітал я вчора тупо закрила, начитавшись, вирішила, ну нах*р з ними звʼязуватися і виходити на прострочку.

Доброго дня. Я військовослужбовець,проходжу службу за контрактом, УБД ще немаю. Є питання з Ідеябанком,а саме чи можуть вони повернути або зупинити нарахуваня відсотків по кредитній карті?

Доброго дня. Я військовослужбовець,проходжу службу за контрактом, УБД ще немаю. Є питання з Ідеябанком,а саме чи можуть вони повернути або зупинити нарахуваня відсотків по кредитній карті?
Доброго вечора.
Зупинити нарахування то точно.
На рахунок повернути особисто я не можу відповісти...
Почитайте ще в цій темі :

Доброго вечора.
Зупинити нарахування то точно.
На рахунок повернути особисто я не можу відповісти...
Почитайте ще в цій темі :

Дякую

Ітак, шановні побратими і посестри! Почалось самостійне плавання в океані повернень переплат. Перші (поки єдині))) хто зреагував, були Технофінанс. Списали крайню позику до тіла (по ній пролонгацій не було), попросили реквізити, пообіцяли повернути переплати за попередньою позикою. Побачимо. Також листи направлені у Кредос, Маніфою, Кредитбокс (поки що). За Топ1 не знаю, як й братись, ті ушльопки вже хочуть з мене майже 70 к 😅😅😅 єгроші десь 40. Ну спробую лупати й сю скалу.
walking_nightmare , имеете ли вы возможность показать пример заявки ?

Левел ап.
Звертатись можуть не тільки в\с, а й їх чоловік\дружина.
Наявність убд зараз не є обов'язковим.

Пишіть в месенжер, попрацюємо.

random_nickname,
І ще раз підніму тему.
Наразі вільний до обробки нових запитів:)
Вітаю. Якщо ще актуально, скажіть будь ласка, куди можна звернутись до вас за консультацією з приводу припинення нарахування відсотків за кредит (я дружина військового).

random_nickname,

Вітаю. Якщо ще актуально, скажіть будь ласка, куди можна звернутись до вас за консультацією з приводу припинення нарахування відсотків за кредит (я дружина військового).
Так, актуально.
Напишіть мені в телеграм, будь ласка
(кнопка є під профілем).

Вже детальніше розберемось)

Назад
Угорі