Допомога військовослужбовцям по поверненню переплат та списанню відсотків

• Автор теми Автор теми random_nickname
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 70
  • Перегляди Перегляди 6K
Попрацювали з одним військовим - вийшло доволі плідно:)
І ми не зупиняємось, а йдемо далі!

p.s. єгроші три таких повернення зробили, можете порахувати переплати

Ви також можете повернути переплати, якщо мали та маєте статус військовослужбовця та відповідні записи щодо прийняття участі в АТО\ООС.
Пишіть в телеграм.

Вкладення

• avans.webp
    avans.webp
    10.8 Кб · Перегляди: 172
  • creditkasa.webp
    creditkasa.webp
    12.8 Кб · Перегляди: 194
  • egroshi.webp
    egroshi.webp
    8.5 Кб · Перегляди: 170
Доброго вечора. Чи можливо подати документи на повернення переплат - маю статус УБД, колись вдалось повернути переплати, але через дуже скрутні життєві обставини «вляпались » знову. Проблема у тому, що тоді це далось дуже важко, адже у командування своє бачення таких ситуацій, і власне за довідками про актуальне проходження служби сказали навіть не звертатись. Проблем на службі не прагну. Власне, на руках лише УБД. І старі довідки 😃

Доброго вечора. Чи можливо подати документи на повернення переплат - маю статус УБД, колись вдалось повернути переплати, але через дуже скрутні життєві обставини «вляпались » знову. Проблема у тому, що тоді це далось дуже важко, адже у командування своє бачення таких ситуацій, і власне за довідками про актуальне проходження служби сказали навіть не звертатись. Проблем на службі не прагну. Власне, на руках лише УБД. І старі довідки 😃
Пишіть в телеграм, там буде предметніше.

Залежить від мфо.
Більшість питають актуальну ф5
Тобто, саме УБД не катить? У мене колись пройшло з деякими установами.
Залежить від мфо.
Більшість питають актуальну ф5
А МФО - Топ1, Єгроші, Мілоан, Тенго, Євакеш, Мані4ю, КЛТ, КредитБокс, Технофінанс, Швидкогроші, АйКредит, Кредос

Останнє редагування:
Тобто, саме УБД не катить? У мене колись пройшло з деякими установами.

А МФО - Топ1, Єгроші, Мілоан, Тенго, Євакеш, Мані4ю, КЛТ, КредитБокс, Технофінанс, Швидкогроші, АйКредит, Кредос
Цікавий перелік)

З Мані4ю та останніми двома може прокатить.
Якщо у вас є форма 6, то теж може допомогти.

Цікавий перелік)

З Мані4ю та останніми двома може прокатить.
Якщо у вас є форма 6, то теж може допомогти.
Чим цікавий? У мене раніше було кілька шараг, але були інші - манівео, мікрокеш, кредит7, сслоан

Тим, що всі досить противні.
Буду пробувати ті, що можуть прокатити по УБД та заяві..
Довідка 6, в принципі, є, ще лишилась з часів оформлення УБД. Підкажіть, а ви військовослужбовець, теж списували з подібних до мого списку контор?

Буду пробувати ті, що можуть прокатити по УБД та заяві..
Довідка 6, в принципі, є, ще лишилась з часів оформлення УБД. Підкажіть, а ви військовослужбовець, теж списували з подібних до мого списку контор?
Ми б це набагато швидше вирішили в ТГ, а не форумі.
Так, я колишній в/с, зараз допомагаю іншим військовим.

Я питаю поради у таких же, як я, хто як робив і в кого який досвід. Форум же для цього? А вирішувати в телеграм мені звучить як пропозиція платної послуги.

Останнє редагування:
Предполагаю, что так и есть
random_nickname, может форум Вам в принципе лишний?
Погано ви думаєте.
Форум не зайвий і відповісти на декілька питань не є критичним.
Але коли це переростає в діалог, то більш предметним рішенням є перехід в месенжер для швидкої комунікації.

І так, попередня консультація надається безкоштовно.
Якщо працюємо разом, то вже платно, звісно ж.
Я питаю поради у таких же, як я, хто як робив і в кого який досвід. Форум же для цього? А вирішувати в телеграм мені звучить як пропозиція платної послуги.
З цим розібрались в ТГ.

Ітак, шановні побратими і посестри! Почалось самостійне плавання в океані повернень переплат. Перші (поки єдині))) хто зреагував, були Технофінанс. Списали крайню позику до тіла (по ній пролонгацій не було), попросили реквізити, пообіцяли повернути переплати за попередньою позикою. Побачимо. Також листи направлені у Кредос, Маніфою, Кредитбокс (поки що). За Топ1 не знаю, як й братись, ті ушльопки вже хочуть з мене майже 70 к 😅😅😅 єгроші десь 40. Ну спробую лупати й сю скалу.

random_nickname, а з ким Ви домовлялися про рекламу послуг?

Назад
Угорі