Підійму тему.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Пишіть в телеграм, там буде предметніше.Доброго вечора. Чи можливо подати документи на повернення переплат - маю статус УБД, колись вдалось повернути переплати, але через дуже скрутні життєві обставини «вляпались » знову. Проблема у тому, що тоді це далось дуже важко, адже у командування своє бачення таких ситуацій, і власне за довідками про актуальне проходження служби сказали навіть не звертатись. Проблем на службі не прагну. Власне, на руках лише УБД. І старі довідки![]()
Мене в принципі цікавить, чи таке можливоПишіть в телеграм, там буде предметніше.
Залежить від мфо.Мене в принципі цікавить, чи таке можливо
Тобто, саме УБД не катить? У мене колись пройшло з деякими установами.Залежить від мфо.
Більшість питають актуальну ф5
А МФО - Топ1, Єгроші, Мілоан, Тенго, Євакеш, Мані4ю, КЛТ, КредитБокс, Технофінанс, Швидкогроші, АйКредит, КредосЗалежить від мфо.
Більшість питають актуальну ф5
Цікавий перелік)Тобто, саме УБД не катить? У мене колись пройшло з деякими установами.
А МФО - Топ1, Єгроші, Мілоан, Тенго, Євакеш, Мані4ю, КЛТ, КредитБокс, Технофінанс, Швидкогроші, АйКредит, Кредос
Чим цікавий? У мене раніше було кілька шараг, але були інші - манівео, мікрокеш, кредит7, сслоанЦікавий перелік)
З Мані4ю та останніми двома може прокатить.
Якщо у вас є форма 6, то теж може допомогти.
Тим, що всі досить противні.Чим цікавий? У мене раніше було кілька шараг, але були інші - манівео, мікрокеш, кредит7, сслоан
Буду пробувати ті, що можуть прокатити по УБД та заяві..Тим, що всі досить противні.
Ми б це набагато швидше вирішили в ТГ, а не форумі.Буду пробувати ті, що можуть прокатити по УБД та заяві..
Довідка 6, в принципі, є, ще лишилась з часів оформлення УБД. Підкажіть, а ви військовослужбовець, теж списували з подібних до мого списку контор?
Предполагаю, что так и естьзвучить як пропозиція платної послуги.
Погано ви думаєте.Предполагаю, что так и есть
random_nickname, может форум Вам в принципе лишний?
З цим розібрались в ТГ.Я питаю поради у таких же, як я, хто як робив і в кого який досвід. Форум же для цього? А вирішувати в телеграм мені звучить як пропозиція платної послуги.
Писав Вам в особисті декілька місяців тому, що відкрию подібну тему.random_nickname, а з ким Ви домовлялися про рекламу послуг?