Долги в мфо, чем мне грозят?

• Автор теми Автор теми Странник 35
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 79
  • Перегляди Перегляди 4K
Раніше так думала, коли пелена з очей впала. А тепер усе ОК, два роки пройшло, надписи зносяться, життя продовжується. Встигла через сімнадцять років, після народження сина, ще раз у декрет піти. Я щаслива мама та дружина, а кредити - то дрібниці.
Ви - молодець! Здоров'я і щастя вашій родині!

Нет, мне дали в России на паспорт Россиянина. Сдесь пишу потому что на не где больше не отвечают.
Так вы в России брали?)а сейчас вы где?не понимаю ,здесь все об украинских хренях мыо))
Ви - молодець! Здоров'я і щастя вашій родині!
Вы умничка,всем бы и мне так ещё суметь))

Так вы в России брали?)а сейчас вы где?не понимаю ,здесь все об украинских хренях мыо))

Я из России нахожусь в России брал в России, сдесь пишу потомушто на Российских форумах отвечают раз в день в лутшем случае. Так же интересно как обстаят дела у соседей.

Здравствуйте, взял более 10 микрозаймов и не одного платежа не сделал что мне грозит за это?
Юридично - Виконавчий надпис або суд по стягненню заборгованості, блокування рахунків, 20% утримання із зарплати (і то не факт).

Морально - купа дзвінків вам, оточенню, сусідам, на роботу (теж не факт, в мене ніхто туди не добрався),смішні смс-ки, можливі колажі. А взагалі добре, що пролонгацій не робили. Якщо збираєтесь закривати, то можливо вийде із найменшими затратами.

Юридично - Виконавчий надпис або суд по стягненню заборгованості, блокування рахунків, 20% утримання із зарплати (і то не факт).

Морально - купа дзвінків вам, оточенню, сусідам, на роботу (теж не факт, в мене ніхто туди не добрався),смішні смс-ки, можливі колажі. А взагалі добре, що пролонгацій не робили. Якщо збираєтесь закривати, то можливо вийде із найменшими затратами.
Тут російське законодавство більш доречнішим буде?

Ви дійсно так думаєте? Нас таких багато, а все починалося з дрібнички
Це точно... з 700 грн. А потім бац - і тільки 150к тіло.
Тут російське законодавство більш доречнішим буде?
Не читала середину, пропустила найважливіше))

А все боялися, щоб не дізналось оточення
Пройшло майже 2 роки - лишилось 4 мфо, але там суди і надписи. Все пішло тільки на краще. Оточення забуде, кредитами зараз нікого не здивуєш. Так що в кого зараз *опа, може це копняк долі в кращі зміни.

Пройшло майже 2 роки - лишилось 4 мфо, але там суди і надписи. Все пішло тільки на краще. Оточення забуде, кредитами зараз нікого не здивуєш. Так що в кого зараз *опа, може це копняк долі в кращі зміни.
Я дуже переживала а що скажуть. Але коли платити нічим, своєї зарплати не бачиш майже рік, голова стає на своє місце

Я дуже переживала а що скажуть. Але коли платити нічим, своєї зарплати не бачиш майже рік, голова стає на своє місце
Мені інколи здається, що це все - як одна з форм залежності...

Мені інколи здається, що це все - як одна з форм залежності...
Так і є. А потім, коли звільняєшся і не платиш ті бешені відсотки на пролонгування, аж відчуваєш себе людиною

Назад
Угорі