Щоденник Долги в 8 МФО.

• Автор теми Автор теми KATERYNA88
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 66
  • Перегляди Перегляди 2K
Всем здравствуйте. Уже пошли просрочки В Селфи, Кредит 7, Милоан, Фёрст и Смартивей. Всё бы ничего, НО! Кто-то из них обзванивает обсолютно посторонних мне людей, которые знают мою маму. Они ей пишут, у мамы паника. Теперь не знаю что делать. Пока возможности гасить нету. И как они их находят?

Всем здравствуйте. Уже пошли просрочки В Селфи, Кредит 7, Милоан, Фёрст и Смартивей. Всё бы ничего, НО! Кто-то из них обзванивает обсолютно посторонних мне людей, которые знают мою маму. Они ей пишут, у мамы паника. Теперь не знаю что делать. Пока возможности гасить нету. И как они их находят?
Мені кажется що це робить Смартівей, у мене в них прострочка сьогодні теж начали дзвонити тим людям які до мене ніякого відношення не мають, але номер телефону був в контактах

Майкредит лояльные , так же некого не беспокоят , спустя пару месяцев тело предложат .
Ну по майкредіт хз. Вони то лояльні і не дзвонять, але тихенько продають в єапб, а ті йдуть в суд (не завжди, але частенько буває). І тіло майкредіт мені ні разу на пропонував. Просто мовчали і згодом мовчки продали.

Мені кажется що це робить Смартівей, у мене в них прострочка сьогодні теж начали дзвонити тим людям які до мене ніякого відношення не мають, але номер телефону був в контактах
В мене вони тихі, за 2 місяці нікому не подзвонили, хоча вкрали телефонну книгу і присилали смс що будуть дзвонити оточенню

В мене вони тихі, за 2 місяці нікому не подзвонили, хоча вкрали телефонну книгу і присилали смс що будуть дзвонити оточенню
Добрый день. Насчёт телефонной книги. Я в Польше и есть контакты поляков, могут ли они им звонить? И как сделать так, чтобы они не залезли в телефонную книгу?

А в мене зовсім не зрозуміло , зайшла в договор передивитись контакти які підтягнулись, пару номерів які дійсно взяли з телефонної книги, а остальних я зовсім не знаю. Перевіряла на свому телефоні і в чоловіка таких номерів у нас немає. Аж цікаво кому вони збираються дзвонити

8 МФО то лайтово
Є 18, 28 і навіть 44))
це я кажу не з власного досвіду, а з досвіду прочитаної інформації з форуму
тому не переймайтесь, розберетесь по трохи з цими шахраями)
Согласна , у меня было 39 , осталось 18
( но это и банк и МФО вместе )
Так, что 8 это еще пыль …

Здравствуйте, что это за сообщение?

Повідомляємо про залучення кредитором ТОВ 1 Безпечне Агентство Необхідних Кредитів (MyCredit) колекторської компанії ТОВ КРЕДИТ БОРГ СОЛЮШЕНЗ (т.38(068)9236670, е-mail [email protected]), для врегулювання простроченої заборгованості за договором №73522677. Загальний розмір Вашої заборгованості складає 24105,5грн.

Здравствуйте, что это за сообщение?

Повідомляємо про залучення кредитором ТОВ 1 Безпечне Агентство Необхідних Кредитів (MyCredit) колекторської компанії ТОВ КРЕДИТ БОРГ СОЛЮШЕНЗ (т.38(068)9236670, е-mail [email protected]), для врегулювання простроченої заборгованості за договором №73522677. Загальний розмір Вашої заборгованості складає 24105,5грн.
Віддали на прозвон іншій конторі.

Доброго вечора.
Щоб примусити вас до сплати по кредитній заборгованості
Велике дякую)
Доброго вечора.
Щоб примусити вас до сплати по кредитній заборгованості
Вибачте, а що це за контора така? Я не можу іі тут знайти, щоб почитати про неї.

Назад
Угорі