Щоденник Долги в 8 МФО.

• Автор теми Автор теми KATERYNA88
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 66
  • Перегляди Перегляди 2K
Вообще нет, а там как получится. Мне нечего там делать. Просто у меня сейчас очень тяжёлая ситуация, поэтому в ближайшие месяцы не смогу платить, даже если предложат закрыть тело. Если и смогу, то вообще копейки по гривен 500
Так чего вы тогда переживаете вообще? Забудьте про те МФО вообще навсегда. Если у вас в Украине нет ничего, они взыскать ничего не смогут все-равно.

Так чего вы тогда переживаете вообще? Забудьте про те МФО вообще навсегда. Если у вас в Украине нет ничего, они взыскать ничего не смогут все-равно.
Думаю, що це не надовго. Ми ж в Європу йдемо зі всіма наслідками

Ну как нет. Вспомнила что половина маминой квартиры на меня приватизирована. Ещё переживаю, чтобы перед соседями не позорили...

Ещё переживаю, чтобы перед соседями не позорили...
Повірте, в самих "пистлявих" сусідів купа своїх шкелетів в шафі.
А нормальні ніколи вам не притикнуть таким, хіба що спитають чи повідомлять.

Ну как нет. Вспомнила что половина маминой квартиры на меня приватизирована. Ещё переживаю, чтобы перед соседями не позорили...
Катя,сусіди то взагалі нічого не означає, може ж у Вас не дійде до судів,але ж,повірте,відстоювати своє набагато важливіше,ніж те,що скажуть сусіди.
Повірте, в самих "пистлявих" сусідів купа своїх шкелетів в шафі.
А нормальні ніколи вам не притикнуть таким, хіба що спитають чи повідомлять.
Мені одна сусідка говорила,що їм шлють за мене смс,але ж я не отримую за них,бо вони не прописані по місцю проживання,тобто на моїй вулиці

Останнє редагування:
Думаю, що це не надовго. Ми ж в Європу йдемо зі всіма наслідками
Скорее рак на горе свистнет, чем Украина куда-то придет с таким уровнем коррупции. По крайней мере в ближайшее десятилетие. Сейчас просто война и на всё
закрывают глаза в Европе, чтобы нам не вредить, но так не будет вечно.
Ну а суды к звонкам никакого отношения не имеют. Обзвонить соседей может любое МФО на просрочке, чтобы этого не было - только заплатить.
Скажите что мошенники звонят, Украина известна уже на весь ЕС своими колл-центрами.
И с вашей частью квартиры ничего не будет, никто не заберет.

Всем спасибо за помощь и поддержку. Первые на очереди Селфи, потом уже остальные подтянуться. Дальше будет видно. На душе не спокойно, но пока ничего не могу сделать....

Скорее рак на горе свистнет, чем Украина куда-то придет с таким уровнем коррупции. По крайней мере в ближайшее десятилетие. Сейчас просто война и на всё
закрывают глаза в Европе, чтобы нам не вредить, но так не будет вечно.
[POSTS=2000]У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart)

Що придумають далі ніхто не знає[/POSTS]

Гато, Это не касается долгов, а для налогов.
  • 30 вересня 2024 року – про нові рахунки, відкриті після 1 липня 2023 року, та рахунки фізичних осіб з високою вартістю (рахунки фізичних осіб із залишком або вартістю понад 1 млн доларів США станом на 30 червня 2023 року);
  • 30 вересня 2025 року – про рахунки фізичних осіб з низькою вартістю (менше 1 млн доларів США станом на 30 червня 2023 року) та рахунки організацій із залишком або вартістю, що перевищує 250 тис. доларів США станом на 30 червня 2023 року.
  • Отримана через систему CRS інформація може бути використана українськими податковими органами насамперед для таких цілей:
    • оподаткування доходів фізичних осіб, які отримувалися на іноземні рахунки, але не декларувалися в України, та
    • застосування правил контрольованих іноземних компаній (далі – КІК), оскільки через бенефіціарів рахунків податкові органи зможуть дізнаватися про контролерів КІК.

Более того, даже в ЕС нет никакой единой базы, которой нас пугают по "телемарафону".
      Там есть механизмы взыскания внутри ЕС, но все не так просто и быстро.
      Никакой исполнитель из Украины не сможет блокировать счета украинца в условном польском банке и тем более снимать оттуда деньги вот так по щелчку пальца, даже если в какой-то параллельной вселенной Украина станет членом Европейского Союза. Это лишь их влажные мечты.
      Так что по этому вообще переживать не стоит.

Мені одна сусідка говорила,що їм шлють за мене смс,але ж я не отримую за них,бо вони не прописані по місцю проживання,тобто на моїй вулиці
Господи, Вы за соседей переживаете. У меня любимый человек сказал, что из-за моих кредитов ему не дай бог коллектора дверь вынесут 😂

Гато, Это не касается долгов, а для налогов.
  • 30 вересня 2024 року – про нові рахунки, відкриті після 1 липня 2023 року, та рахунки фізичних осіб з високою вартістю (рахунки фізичних осіб із залишком або вартістю понад 1 млн доларів США станом на 30 червня 2023 року);
  • 30 вересня 2025 року – про рахунки фізичних осіб з низькою вартістю (менше 1 млн доларів США станом на 30 червня 2023 року) та рахунки організацій із залишком або вартістю, що перевищує 250 тис. доларів США станом на 30 червня 2023 року.
  • Отримана через систему CRS інформація може бути використана українськими податковими органами насамперед для таких цілей:
    • оподаткування доходів фізичних осіб, які отримувалися на іноземні рахунки, але не декларувалися в України, та
    • застосування правил контрольованих іноземних компаній (далі – КІК), оскільки через бенефіціарів рахунків податкові органи зможуть дізнаватися про контролерів КІК.

Более того, даже в ЕС нет никакой единой базы, которой нас пугают по "телемарафону".
      Там есть механизмы взыскания внутри ЕС, но все не так просто и быстро.
      Никакой исполнитель из Украины не сможет блокировать счета украинца в условном польском банке и тем более снимать оттуда деньги вот так по щелчку пальца, даже если в какой-то параллельной вселенной Украина станет членом Европейского Союза. Это лишь их влажные мечты.
      Так что по этому вообще переживать не стоит.
Чомусь я впевнений, що це не кінець

Господи, Вы за соседей переживаете. У меня любимый человек сказал, что из-за моих кредитов ему не дай бог коллектора дверь вынесут 😂
Я не переживаю за сусідів,я на стадії судів ,ВП та повернення коштів. Сусіди залишились у 2020 році

Я не переживаю за сусідів,я на стадії судів ,ВП та повернення коштів. Сусіди залишились у 2020 році
Извините, а у вас тоже микрозаймы
Форумні юристи працюють дистанційно. Від Вас знадобиться тільки позовна заява з додатками
Підкажіть, будь ласка, якщо я закордоном і мама теж, в квартирі нікого не має, то як я можу дізнатися що на мене подали до суду? І, якщо прийдуть колектора, чи не винесуть вони квартиру? Дякую

Останнє редагування:
Підкажіть, будь ласка, якщо я закордоном і мама теж, в квартирі нікого не має, то як я можу дізнатися що на мене подали до суду? І, якщо прийдуть колектора, чи не винесуть вони квартиру? Дякую
Колектори не прийдуть,не хвилюйтесь.
Періодично моніторте себе на Судова влада України. Де сторона по справі вводите свої данні і все. Думаю Вам ще рано заморочуватись з приводу судів

Назад
Угорі