Договориться с банком

• Автор теми Автор теми Luda31
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 12
  • Перегляди Перегляди 1K

Luda31

Форумчанин
Дописи
28
Реакції
1
Бали
848
Luda31 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрый вечер,подскажите кто знает.Я м.о и получаю м.з можно договориться с банкам чтобы высчитывали по 20% только с одной из выплат???

Невже із соцвиплат утримують борги банку? Мені здається що ні..
У Вас великий борг перед банком?

Выплаты мама одиночка и малоимущая и 860по. рождению.
Ну..если нечем платить, то и не платите))
Если банк подаст в суд или сделает инн тогда и будете думать как поступить))
Сейчас то, что дергаться?

Не хочу что бы счета заблокировали,соц.выплаты пока единственный доход
Невже із соцвиплат утримують борги банку? Мені здається що ні..
У Вас великий борг перед банком?
Около 18тыс.

Не хочу что бы счета заблокировали,соц.выплаты пока единственный доход

Около 18тыс.
попробуйте сходить в отделение банка, и там поговорить))
хотя, я не думаю, что они согласятся получать по 200 грн в месяц.
я так подозреваю, это даже проценты не перекроет

Tarass, і все таки, із соцвиплат проводять утримання?
Стаття 73. Кошти, на які не може бути звернено стягнення

1. Стягнення не може бути звернено на такі виплати:

1) вихідну допомогу, що виплачується в разі звільнення працівника;

2) компенсацію працівнику витрат у зв’язку з переведенням, направленням на роботу до іншої місцевості чи службовим відрядженням;

3) польове забезпечення, надбавки до заробітної плати, інші кошти, що виплачуються замість добових і квартирних;

4) матеріальну допомогу особам, які втратили право на допомогу по безробіттю;

5) допомогу у зв’язку з вагітністю та пологами;

6) одноразову допомогу у зв’язку з народженням дитини;

7) допомогу при усиновленні дитини;

8) допомогу на дітей, над якими встановлено опіку чи піклування;

9) допомогу на дітей одиноким матерям;

10) допомогу особам, зайнятим доглядом трьох і більше дітей віком до 16 років, по догляду за дитиною з інвалідністю, по тимчасовій непрацездатності у зв’язку з доглядом за хворою дитиною, а також на іншу допомогу на дітей, передбачену законом;

11) допомогу на лікування;

12) допомогу на поховання;

13) щомісячну грошову допомогу у зв’язку з обмеженням споживання продуктів харчування місцевого виробництва та особистого підсобного господарства громадян, які проживають на території, що зазнала радіоактивного забруднення;

14) дотації на обіди, придбання путівок до санаторіїв і будинків відпочинку за рахунок фонду споживання.

2. Стягнення не здійснюється також із сум:

1) неоподатковуваного розміру матеріальної допомоги;

2) грошової компенсації за видане обмундирування і натуральне постачання;

3) вихідної допомоги в разі звільнення (виходу у відставку) з військової служби, служби в поліції та Державної кримінально-виконавчої служби України, а також грошового забезпечення, що не має постійного характеру, та в інших випадках, передбачених законом;

4) одноразової грошової допомоги у разі загибелі (смерті), інвалідності або часткової втрати працездатності без встановлення інвалідності військовослужбовців, військовозобов’язаних та резервістів, які призвані на навчальні (або перевірочні) та спеціальні збори чи для проходження служби у військовому резерві;

5) грошової допомоги, пов’язаної з безоплатним забезпеченням протезування (ортезування) учасника антитерористичної операції, учасника здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях, які втратили функціональні можливості кінцівок, благодійної допомоги, отриманої зазначеними особами, незалежно від її розміру та джерела походження.

Добрый вечер,подскажите кто знает.Я м.о и получаю м.з можно договориться с банкам чтобы высчитывали по 20% только с одной из выплат???
Могут высчитывать м.з 50% ( по суду и вп ), м.о. и 860 нет , банк врятли согласится на половину м.з этого мало будет , почему не переведете выплату на почту .? Банк может просто списывать всё что приходит с выплат , вы не сможете вернуть м.о. и декрет. очень сложно, редко у кого получалось .

Юристи прокоментуйте плз.
Минулого року на мене подав банк в суд. Я почав потрохи гасити борг, і на кожну дату засідання я приносив квитанцію, що частина боргу сплачена, після чого засідання переносилось. Можливо ТС може піти аналогічним шляхом? Та й взагалі, ТС не написала, був вже суд, чи ні. Якби ТС більш детально все пояснила, думаю наше братство щось толкове б порадило.
Luda31, опишіть повну картину

Назад
Угорі