Додаток Є-гроші. Доступ до контактів

• Автор теми Автор теми Oleg1715
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 64
  • Перегляди Перегляди 5K

Oleg1715

Форумчанин
Дописи
47
Реакції
24
Бали
133
Oleg1715 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вітаю! Є додаток від є-гроші на телефоні. Перевіряю налаштування, пише, що до контактів в них немає доступу. Як вважаєте, усе одно могли якось стягнути контакти, чи ні?
Дозволу немає, хоча у розділі, де Доступ заборонений цього додатку також немає...

Вітаю! Є додаток від є-гроші на телефоні. Перевіряю налаштування, пише, що до контактів в них немає доступу. Як вважаєте, усе одно могли якось стягнути контакти, чи ні?
А Ви давали додатку дозвіл на доступ до контактів? Якщо так, то стягнули!

Oleg1715, на сараї що написано? А там дрова
Вони і без додатка знайдуть і живих,і мертвих

Дозволу немає, хоча у розділі, де Доступ заборонений цього додатку також немає...
Да какая разница вообще, они и без приложения спокойно если захотят найдут всех кого можно. Это не проблема вообще.

дуже вони свого часу рекламували свій додаток, навіть присилали промо, які працюють тільки через нього.
мабуть хотіли отримати побільше телефонних книг.

Да какая разница вообще, они и без приложения спокойно если захотят найдут всех кого можно. Это не проблема вообще.
Ну чи є у них мої контакти, чи ні - різниця велика
одне питання
нафіга вам додаток єгроші?
Вони присилали промокоди з більшими знижками, які працювали лише у додатку

нафіга вам промокод, якщо ви все одно прострочите, а при прострочці промокод не працює?
При прочрочці промокод не працює. Раніше ж брав не раз у них за промокод ом та віддав

Oleg1715, на сараї що написано? А там дрова
Вони і без додатка знайдуть і живих,і мертвих
За більше як 8 місяців просрочок, не знайшли нікого, крім тих кого сам добавляв як контактних осіб. Додатки були є-гроші, манівео, кредит+, кредит касса, майкредит, та ще якісь не пам'ятаю вже, жодному дозволу не давав, у ФБ доступ до друзів зачинений.

За більше як 8 місяців просрочок, не знайшли нікого, крім тих кого сам добавляв як контактних осіб. Додатки були є-гроші, манівео, кредит+, кредит касса, майкредит, та ще якісь не пам'ятаю вже, жодному дозволу не давав, у ФБ доступ до друзів зачинений.
Можливо ті люди яких вони знайшли послали їх подалі, а вам нічого не говорили.

Доброго дня друзі, підкажіть як зараз ведуть себе ці виродки, так як до війни чи трохи м'якші стали?

В кожного по-різному. В мене вони наярювали всім по прописці, а коли продали КПІ - був повний треш. Дзвонили по телефонній книзі, чітко по назвах, перший день - близькі і робота(дзвонили до "Шефа", хоча він нірвзу не шеф),потім по всіх, де було типу ім'я-прізвище, при чому, щоразу були інші історії....

В кожного по-різному. В мене вони наярювали всім по прописці, а коли продали КПІ - був повний треш. Дзвонили по телефонній книзі, чітко по назвах, перший день - близькі і робота(дзвонили до "Шефа", хоча він нірвзу не шеф),потім по всіх, де було типу ім'я-прізвище, при чому, щоразу були інші історії....
Ви скачували додаток?

Запит був, дозволу не було, але я знаю(з досвіду), що злизати на відроїді ТК - не проблема, навіть без дозволу.
В мене так було з смартівей, але вони тільки пару номерів писали і то просто що в мене борг і все

Назад
Угорі