Добрый день. Кому такое пришло и что это вообще?

• Автор теми Автор теми LeilaLo
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 49
  • Перегляди Перегляди 5K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Мне вот интересно. А если это предприятие большая сеть которая раскиданна по всей Украине. В таком случае кому они будут звонить??

Мне вот интересно. А если это предприятие большая сеть которая раскиданна по всей Украине. В таком случае кому они будут звонить??
Да походу всем кого найдут, но скорее всего ограничатся только номерами что скажем так фигурируют в пределах города где собственно заёмщик проживает или прописан)

А в мене сьогодні взагалі бонус. . Якесь смс про мій борг прийшло деректору,зам деректору і двом чолрвікам з відділу кадрів..Завтра на 11 годин на коври,потрібно хоть вазеліну прихватити.щоб не в суху.

Хто прислав-не знаю.завтра в обід напишу.Номери звісно ж не давала, бо в мене іх і немає! Ойййй,що ж мені буде...

Офіціальн
Аив нацком писали

Screenshot_20190401-114708.webp вот мне смс ,с первим апреля.кто єто?

Screenshot_20190401-114708.webp вот мне смс ,с первим апреля.кто єто?
Ну ниxepа себе...ответьте им, "а вы кто? У меня вас много xD"
Хотя ясно что они не признаються так как это уже уголовка и прямая угроза жизни и здоровью человека, полиция уже тогда не отвертиться)

Ну взагалі,саме головне начальство в Києві,а знайшли те що в нас в селі напевно по селі шукали

Ну да,хто це??
это походу бесплатное интернет сообщение не узнаешь кто это в водафоне можно такие отправлять

Меня тоже поздравили)

Вкладення

• S90401-215123.webp
    S90401-215123.webp
    20.7 Кб · Перегляди: 86
А у мене взагалі бонус,в кантору 4 чоловікам прийшло якесь смс про мій борг,деректору,та 3 у відділ кадрів(на мобільний)іх номерів я взагалі не знаю.завтра під обід на коври...не знаю,вазилін брати чи ні..ж...па..! Хто прислав- дізнаюсь завтра,зараз взагалі хз...
Привіт. Ваше керівництво немає права викликати Вас на коврик. Те що якісь бомжі звонять і щось там фантазують, то є не ваша проблема. Керівник не є вашим рабовласником він лише особа яка зобов'язана вас забезпечити усіма умовами, що ви могли безперешкод здійснювати ту роботу за яку отримуєте винагороду (зарплату).
Я тут читав, що керівництво може звільнити, то є бред сивої кобили, на практиці дуже важко і не реально звільнити працівника, для цього потрібні ну дуже вагомі підстави.
Тому, якщо будуть проблеми звертайтесь, я в трудових спорах проф.

Azot, перепрошую, ви юрист?

Azot, перепрошую, ви юрист?
Я медпрацівник, якому набридло спостерігати "беспридел", куди не глянеш кругом рука руку миє, працював все життя в СЕС поки покидьки не вирішили її ліквідувати (реорганізувати по їхньому), під час ліквідації вище керівництво почало крисятнічати, писали в наказах що людей звільнено у зв'язку з переводом щоб не виплочувати компенсацію. Я втрутився, потім мене почали пресувати, тому я створив свою профспілку. Тепер керівницво радиться не з юристами, а зі мною.:smile60: Без мого дозволу працівника не тощо звільнити навіть попередження винести не можуть. Щодо банків, то один з їх працівників мав необережність сказати, що я для банку всього лиш листок формату а-4 не більше, це була його фатальна помилка, тепер я принципово небуду платити, відсудю все що можливо ще й зірками інтернету зроблю.

Azot, похвально.

• Подобається
Реакції: Azot
Я медпрацівник, якому набридло спостерігати "беспридел", куди не глянеш кругом рука руку миє, працював все життя в СЕС поки покидьки не вирішили її ліквідувати (реорганізувати по їхньому), під час ліквідації вище керівництво почало крисятнічати, писали в наказах що людей звільнено у зв'язку з переводом щоб не виплочувати компенсацію. Я втрутився, потім мене почали пресувати, тому я створив свою профспілку. Тепер керівницво радиться не з юристами, а зі мною.:smile60: Без мого дозволу працівника не тощо звільнити навіть попередження винести не можуть. Щодо банків, то один з їх працівників мав необережність сказати, що я для банку всього лиш листок формату а-4 не більше, це була його фатальна помилка, тепер я принципово небуду платити, відсудю все що можливо ще й зірками інтернету зроблю.
А де саме працюєте?

А де саме працюєте?

Я ще 100% не впевнений в цему сайті, щоб ось так все про себе писати, де гарантія, що це не колекторами його відкрито, така собі школа підвищення кваліфікації, тим більше, що при реєстрації питають точне місце розташування та звіряють його з IP адресом.

Я ще 100% не впевнений в цему сайті, щоб ось так все про себе писати, де гарантія, що це не колекторами його відкрито, така собі школа підвищення кваліфікації, тим більше, що при реєстрації питають точне місце розташування та звіряють його з IP адресом.
Я просто теж медпрацівник

зачем тогда вам этот форум. здесь люди которые доверяют.
а вы пришли высказать недоверие?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі