Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
а что будет?))) мало ли кому и что могут присылать, адекватный человек проигнорит или вообще поможет)А в мене сьогодні взагалі бонус. . Якесь смс про мій борг прийшло деректору,зам деректору і двом чолрвікам з відділу кадрів..Завтра на 11 годин на коври,потрібно хоть вазеліну прихватити.щоб не в суху.
Хто прислав-не знаю.завтра в обід напишу.Номери звісно ж не давала, бо в мене іх і немає! Ойййй,що ж мені буде...
Офіціальн
порменяйте симку и не реагируйте
Яка мфо написалаGursa0808, Мдаа!Коллектор,это не профессия,это диагноз!Причём по ходу-врожденный.Ну не зря народная мудрость мудрая.Лучше дочь пр...утка,чем сын-коллектор!
Я ще 100% не впевнений в цему сайті, щоб ось так все про себе писати, де гарантія, що це не колекторами його відкрито, така собі школа підвищення кваліфікації, тим більше, що при реєстрації питають точне місце розташування та звіряють його з IP адресом.
Іх було аж 7,з погрозами..Як справи на роботі? Як деректор відреагував на смс? І хто прислав
Такого типу,і з цього номера,спитала деректорка чи я іі поручителем записала,я сказала що звісно ні.Вона сказала напише заяву в міліцію за погрози.Ці клоуни шифрувались,шифрувались,смс,невідома від кого ,з погрозами,а потім скинули реквізити містера мані.!Нє,ну не ідіоти?И чем все кончилось?А у мене взагалі бонус,в кантору 4 чоловікам прийшло якесь смс про мій борг,деректору,та 3 у відділ кадрів(на мобільний)іх номерів я взагалі не знаю.завтра під обід на коври...не знаю,вазилін брати чи ні..ж...па..! Хто прислав- дізнаюсь завтра,зараз взагалі хз...