Добрый день. Кому такое пришло и что это вообще?

• Автор теми Автор теми LeilaLo
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 49
  • Перегляди Перегляди 5K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Gursa0808, Мдаа!Коллектор,это не профессия,это диагноз!Причём по ходу-врожденный.Ну не зря народная мудрость мудрая.Лучше дочь пр...утка,чем сын-коллектор!

А в мене сьогодні взагалі бонус. . Якесь смс про мій борг прийшло деректору,зам деректору і двом чолрвікам з відділу кадрів..Завтра на 11 годин на коври,потрібно хоть вазеліну прихватити.щоб не в суху.

Хто прислав-не знаю.завтра в обід напишу.Номери звісно ж не давала, бо в мене іх і немає! Ойййй,що ж мені буде...

Офіціальн
а что будет?))) мало ли кому и что могут присылать, адекватный человек проигнорит или вообще поможет)

Screenshot_20190401-114708.webp вот мне смс ,с первим апреля.кто єто?
порменяйте симку и не реагируйте

Я ще 100% не впевнений в цему сайті, щоб ось так все про себе писати, де гарантія, що це не колекторами його відкрито, така собі школа підвищення кваліфікації, тим більше, що при реєстрації питають точне місце розташування та звіряють його з IP адресом.

Ага, будьте бдительны, после сверения IP выезжает группа из трёх африканцев на сером ланосе, им даже ваши паспортные не нужны, куда там СБУ браться! При себе иметь бандуру, они любят музыку ))

Аннушка, Ой насмешила!Первый раз за сегодня,но от души.За бандуру,так это вообще-песня!И африканцы в ланосе....! Таки да,я это запомню!Это перлы,прям,как у тети Сони с привоза.(в хорошем смысле)

Screenshot_20190404-043507.webp Screenshot_20190404-043507.webp

Цікаво,що за клоун,що мій борг йому спади не дає?)))Навідь о другій ночі не спиться,бідному.Ще й дзвінок пропущений.

Screenshot_20190404-043507.webp Screenshot_20190404-043507.webp

Цікаво,що за клоун,що мій борг йому спади не дає?)))Навідь о другій ночі не спиться,бідному.Ще й дзвінок пропущений.
Як справи на роботі? Як деректор відреагував на смс? І хто прислав

Ой,там аж 7 смс з погрозами!(прийшли смс зам дерект
Як справи на роботі? Як деректор відреагував на смс? І хто прислав
Іх було аж 7,з погрозами..Screenshot_20190401-114708.webpТакого типу,і з цього номера,спитала деректорка чи я іі поручителем записала,я сказала що звісно ні.Вона сказала напише заяву в міліцію за погрози.Ці клоуни шифрувались,шифрувались,смс,невідома від кого ,з погрозами,а потім скинули реквізити містера мані.!Нє,ну не ідіоти?

И чем все
А у мене взагалі бонус,в кантору 4 чоловікам прийшло якесь смс про мій борг,деректору,та 3 у відділ кадрів(на мобільний)іх номерів я взагалі не знаю.завтра під обід на коври...не знаю,вазилін брати чи ні..ж...па..! Хто прислав- дізнаюсь завтра,зараз взагалі хз...
И чем все кончилось?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі