Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Было бы хорошо полистать страницы форума. Здесь можно найти ответы на многие вопросы. А так, универсального ответа Вам никто не даст.Сьогодні дізналась що Сісілон продав мій кредит. Що робити? Трохи страшно тих колекторів. У мене 25 МФО. І по всіх уже прострочки.
Не переживайте,думаю вони не страшніші за мфошників.Мене сісілон ще в кінці грудня продали,так як у мене їх багато і я не розмовляю з ними,то незнаю,хто гірше себе поводить.Сьогодні дізналась що Сісілон продав мій кредит. Що робити? Трохи страшно тих колекторів. У мене 25 МФО. І по всіх уже прострочки.
не розмовляю. дзвінків з 50 на деньНе переживайте,думаю вони не страшніші за мфошників.Мене сісілон ще в кінці грудня продали,так як у мене їх багато і я не розмовляю з ними,то незнаю,хто гірше себе поводить.
В мене мабуть всі 300Я теж
не розмовляю. дзвінків з 50 на день
Почитайте форум, по Ваших мфо!Сьогодні дізналась що Сісілон продав мій кредит. Що робити? Трохи страшно тих колекторів. У мене 25 МФО. І по всіх уже прострочки.
Я то таке, а от сусідці одній звонять, ще і попали на таку, що може заплатити. Я їй сто раз вже казала не беріть трубку або поміняйте сімку, як об стіну горохомВ мене мабуть всі 300
Хто сусідка заплатити?Я то таке, а от сусідці одній звонять, ще і попали на таку, що може заплатити. Я їй сто раз вже казала не беріть трубку або поміняйте сімку, як об стіну горохом
В мене звонять навіть тим,кого я незнаюЯ то таке, а от сусідці одній звонять, ще і попали на таку, що може заплатити. Я їй сто раз вже казала не беріть трубку або поміняйте сімку, як об стіну горохом
Не поняла, извините, соседка готова оплатить Ваши долги???Я то таке, а от сусідці одній звонять, ще і попали на таку, що може заплатити. Я їй сто раз вже казала не беріть трубку або поміняйте сімку, як об стіну горохом
А как Вы узнаете, что звонят тем, кого Вы не знаете?? Вы потом общаетесь по тел с незнакомых номеров?? Если я вообще не отвечаю на незнакомые номера, то как я могу знать кому они звонят, конечно кроме родни. Или у Вас сети открыты?? и Вы общаетесь так??В мене звонять навіть тим,кого я незнаю
я їй так казалаКакая хорошая соседка)) может тогда она все 25 МФО Ваших оплатит?))) Ерундой пусть не занимается, а шлёт их насквозь)))
Чего вам переживать из за соседей, вы их номера нигде не указывали, то что мфо к ним звонит не ваша вина, если соседей так напрягает пусть сменят номерая їй так казала
у мене коли пішли прострочки перший раз, була велика паніка, я шукала кошти щоб хоч продовжити і продовжила, а зараз забила на все, як буде так і буде. Найшла цей форум, кожен день читала, а зараз зареєструвалась. Завдяки цьому форуму, людям які тут пишуть, морально стало легшеКакая хорошая соседка)) может тогда она все 25 МФО Ваших оплатит?))) Ерундой пусть не занимается, а шлёт их насквозь)))
ваша правдаЧего вам переживать из за соседей, вы их номера нигде не указывали, то что мфо к ним звонит не ваша вина, если соседей так напрягает пусть сменят номера
Это все в нашей голове))) и дело не в соседях, друзьях и т.д, а в том, что мы поддаемся стадному чувству и боимся огласки, дурных взглядов, осуждений)) легче становиться, когда осознаешь это и перестаешь бояться и стыдиться поступков, связанных с подобными траблами)) читайте форум, не давайте себя в обиду и все у Вас получиться) искренне этого Вам желаю)))у мене коли пішли прострочки перший раз, була велика паніка, я шукала кошти щоб хоч продовжити і продовжила, а зараз забила на все, як буде так і буде. Найшла цей форум, кожен день читала, а зараз зареєструвалась. Завдяки цьому форуму, людям які тут пишуть, морально стало легше
ваша правда
дякуюЭто все в нашей голове))) и дело не в соседях, друзьях и т.д, а в том, что мы поддаемся стадному чувству и боимся огласки, дурных взглядов, осуждений)) легче становиться, когда осознаешь это и перестаешь бояться и стыдиться поступков, связанных с подобными траблами)) читайте форум, не давайте себя в обиду и все у Вас получиться) искренне этого Вам желаю)))