Bitcapital Доброе утро камрады, Нужна помощь с бит кепитал

• Автор теми Автор теми Zerro699
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 8
  • Перегляди Перегляди 202

Zerro699

Читач
Дописи
3
Реакції
1
Бали
3
Zerro699 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Дело таковое, ело кредита 400$ просрочки 22 дня, на данный момент накинули штрафы и должен на сегодняшний день 2000$, подскажите что делать в таком случае. Возможно ли адвокатская помощь с этой контор, или адвокаты только денег качнут

на данный момент накинули штрафы
На час війни на неустойку (штраф, пеня) у кредитних відносинах накладено мораторій. Нехай ці виродки йдуть або в суд, або за руським кораблем.

На час війни на неустойку (штраф, пеня) у кредитних відносинах накладено мораторій. Нехай ці виродки йдуть або в суд, або за руським кораблем.
Який час війни, яка неустойка та штрафи від контор,що не мають навіть реєстрації? Тут все просто... мається на увазі хто виявиться більш морально стійкішим.

Який час війни, яка неустойка та штрафи від контор,що не мають навіть реєстрації? Тут все просто... мається на увазі хто виявиться більш морально стійкішим.
Щойно телефонували, запропонували 1600 до закриття, тобто зараз внести 400, і потім в субботу ще 400, і на далі вони підключать реструктуризацію на 30 днів.. що робити навіть і не знаю

Ну а далі які вони умови запропонують, бо в телефонній розмові назвали імʼя батьків і сказали що будуть телефонувати
Будуть телефонувати обов'язково, можливо ще і фото з паспортом розішлють, щоб витрусити з вас по максимуму, як побачать що це не діє то будуть пропонувати умови можливо і за тіло кредиту, а платити їм чи ні це вже діло совісті) Ці контори не законні в суд не підуть, єдине що можуть це тільки дзонити і писати всякі гадості.

Щойно телефонували, запропонували 1600 до закриття, тобто зараз внести 400, і потім в субботу ще 400, і на далі вони підключать реструктуризацію на 30 днів.. що робити навіть і не знаю
Послати їх разом з їхньою реобдуризацією

Якщо не можете закрити за тіло - нічого не робіть. Не відповідайте їм.
У мене 7й місяць просрочки, з тіла 800 вже 12000$ хочуть, але йдуть вони, я взагалі не планую їм ніколи нічого платити після всього того через що я пройшов морально.
У них нема ліцензії, вони не можуть звернутися до суду, але морально пресувати будуть, родичів, знайомих... кого знайдуть. У всіх свої окремі історії щодо пресенгу, але з цим можна жити.
Я ось в своїй темі вчора буквально показав скрінами що біткепітал присалають

Ну а далі які вони умови запропонують, бо в телефонній розмові назвали імʼя батьків і сказали що будуть телефонувати
вони ще Коллажи нецензурного содержания за допомогою ШІ будуть робити, якщо у тебе є сестра або дружина, готуйся, і таке може бути. Все що завгодно, і поліцією можуть представлятись коли родичам будуть дзвонити

Назад
Угорі