До Цивільного кодексу повернули обмежені строки для звернення до суду — прийнято закон

Ну,я думаю мені западлянку онлайн фінанс вліплять...Ці по судах таскаються.Прислали смс,що грозяться подати...тому тут я вже вчора перевірила електронний суд.Сьогодні набрала їх вобід,із 10 тіла хочуть 35...По акції.В разі суда,я оплачу 5 юристу,тим більша практика по них досить таки непогана.
Воно іноді ті що написують, ті й не лізуть, а ось мовчазні …

Ба
Ну,сподіваюся,що 1 вересня я відсвяткую,не тільки поведу дитину в перший клас,а й відмічатиму 5 років ,як я вийшла у прострочки по всім своїм 14 МФО.І поставлю всім амінь....
Звісно,ці 3 місяці буде просто завал.Тому моніторити суд треба обов'язково і щодня...

На мене це діє вже 5 років,майже....
І при цьому із чистим сумлінням....

А я у 23....
Багато за цей час в суд ходили ?

Чел похоже смотрит регулярно форум))))

А якщо кредити бралися в 2023 році ,то як порахувати термін позовної давності??

Чел похоже смотрит регулярно форум))))

Обов'язково зараз все відкладу і буду займатися тим,що зателефоную всім своїм колишнім кредиторам і запропоную знову зустрітися і погасити кредит на пільгових умовах.

Одно непонятно: почему он решил, что они уже массово подают в суд?)))

Новость сегодня появилась и уже "массово подают в суд"
:питання:
Бо надо напугать) их не волнует, что никто не знает наверняка, как эти месяца пойдут) к тому же, все и так массово в суд ходят)

Бо надо напугать) их не волнует, что никто не знает наверняка, как эти месяца пойдут) к тому же, все и так массово в суд ходят)
Поэтому я и не понимаю людей, которые пользуются услугами "адвокатов" из туктука🤦🤦🤦

Ну а чё, моя бабуля верит😂🐰
Эх... Старики...😔
Все они верят. Деверчивые.
Мама как-то долгое время смотрела один канал на Ютубе - Народна Думка

Ппппффф. У него что ни выпуск, так доплата 3000, 10000 да чуть ли не миллион для пенсионеров. А если его послушать - никакой конкретики. Вообще. Совершенно. Из пустого в порожнее.
А подписчиков - 1,2 млн. И кто это в основном - предположить не сложно.

Screenshot_2025-05-14-23-44-11-827_com.google.android.youtube-edit.webpScreenshot_2025-05-14-23-44-46-569_com.google.android.youtube-edit.webp

Он каждый день видео клепает)))

Ну и метаморфозы:
3 года назад:
Screenshot_2025-05-14-23-46-59-818_com.google.android.youtube-edit.webp

Сейчас:
Screenshot_2025-05-14-23-47-49-273_com.google.android.youtube-edit.webp

Результат на лицо))

Ппппффф. У него что ни выпуск, так доплата 3000, 10000 да чуть ли не миллион для пенсионеров. А если его послушать - никакой конкретики. Вообще. Совершенно. Из пустого в порожнее.
А подписчиков - 1,2 млн. И кто это в основном - предположить не сложно.
Кашперовский))))

Ні, цю норму повністю скасовують
Після публікації цього Закону надається 3-місячний термін, коли цей Закон набере законної чинності
Тобто, у позивачів буде 3 місяці для звернення до суду, поки ще діятиме положення про подовження строків позовної давності на період воєнного стану.

Якщо кредит брався у 2021 році, і не було ніяких оплат, то строк позовної давності умовно закінчується у 2024 році.
Якщо протягом 3-х місяців після опублікування вказаного Закону кредитор не звертається до суду, то вже можна рахувати, що по цьому кредиту пройшов строк позовної давності
Якщо кредитна карта від осені 2021 року, користуватись почала вже після початку війни, але платити почала лише зараз, то як тоді буде рахуватись термін позовної давності?

Якщо кредитна карта від осені 2021 року, користуватись почала вже після початку війни, але платити почала лише зараз, то як тоді буде рахуватись термін позовної давності?
Напевно,від останнього платежу.

То якщо термін позовної давності в мене рахується з 2026 року і якщо подають то треба писати відзив

Назад
Угорі