До кого можна звернутись крім Нацком?

• Автор теми Автор теми Monika...11
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 65
  • Перегляди Перегляди 3K

Monika...11

Форумчанин
Дописи
170
Реакції
28
Бали
2625
Monika...11 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Привіт усім. Маю 7 МФО, простроченої более 2 років. Час від час є дзвінкі мені і у сільраду. До кого можна звернутись крім Нацком щоб вирішити з ними питання, а то набридло постійно у напрузі жити...

Привіт усім. Маю 7 МФО, простроченої более 2 років. Час від час є дзвінкі мені і у сільраду. До кого можна звернутись крім Нацком щоб вирішити з ними питання, а то набридло постійно у напрузі жити...
???

Monika...11, и вы за два года ещё переживаете??? Расслабьтесь,и живите спокойно дальше!
А вообще то теперь не нацком,а НБУ занимается контролем МФО.

К киллерам

Нацком как бы усьо. Теперь НБУ для всех.

А что вы хотите от них?
Тела вам думаю предлагали не раз!
Долг вам никто не простит!
Какие ожидания мне интересно?

Вариантов два - оплатить и забить. Можно ещё по бабкам походить и понос на них наслать

Либерталия, такого количества кала не видела ещё ни одна каловская кантора)))

А ви хочете вже не платити ці 7 МФО взагалі?
Чи просто боретесь з дзвінками?
Так дзвінки можуть і далі бути) то в кого як) я зверталась і на урядову і в кіберполіцію і в звичайному відділку поліції по місцю проживання)) і в кіберполіцію зверталась в такому стані що мене чути швидка не забрала, бо довели на перших місяцях просрочки
А дзвонили далі..
Тому зараз на жаль дуже скептично відношусь до того що держава може допомогти в вирішенні цих проблем((
Система своїх не видає... В нашій країні так точно.

Ще є спілка прав захисту споживачів

Вкладення

• 123028064_2873431266214062_6045408181896058345_n.webp
    123028064_2873431266214062_6045408181896058345_n.webp
    10 Кб · Перегляди: 69
Почуття задоволення, що може мфо вздрючать. А ще відповідь звідти - хороший аргумент для подачі в суд без сплати судового збору
Можно поконкретнее по сути обращения и ответу?

Vikitos86, самый простой пример из моих - дебфорт и мистер мани. С 3000 насчитали 12000. Написал, мол дебфорты без факторинга наяривают и требуют вот так.
Ответ - они не правы. Так нельзя. Говорят, что это все не они.
Результат - списали до 4100. Исчезли. И одни и другие.

Назад
Угорі