До чого готуватись??!!!

• Автор теми Автор теми Rudenyka30
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 19
  • Перегляди Перегляди 672

Rudenyka30

Форумчанин
Дописи
59
Реакції
40
Бали
308
Rudenyka30 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Підкажіть будь ласка,що найгірше може бути якщо не платити мікрозайми!!???Взагалі не платити не збираюсь,але на даний момент під час карантину,не має ні можливості ні коштів....а їх відсотки після 30 квітня ростимуть як на дріждях....чого чекати з закінченням карантину????!!!

Підкажіть будь ласка,що найгірше може бути якщо не платити мікрозайми!!???Взагалі не платити не збираюсь,але на даний момент під час карантину,не має ні можливості ні коштів....а їх відсотки після 30 квітня ростимуть як на дріждях....чого чекати з закінченням карантину????!!!
Много звонков, смс, письма, в зависимости какие мфо, могут быть коллажи

Хто його знає, що буде після закінчення карантину.... але мусимо боротися.
Платити,особисто, буду через суд...

Много звонков, смс, письма, в зависимости какие мфо, могут быть коллажи
В принципі,до цього я готова...я думала,що там силою вимагатимуть...чи від беруть нерухомість....таке може бути??)

В принципі,до цього я готова...я думала,що там силою вимагатимуть...чи від беруть нерухомість....таке може бути??)
Силой требовать никто не будет, отобрать недвижимость это вряд ли, не было с мфо ище таких случаев, вы являетесь владельцем имущества?

Хто його знає, що буде після закінчення карантину.... але мусимо боротися.
Платити,особисто, буду через суд...
Зовсім не платити я не збираюсь...спочатку,коли почались дзвінки я намагалась їм пояснити хоча б щось,але згодом зрозуміла,що це марно...і тепер мабуть буду платити по черзі як з'являтимуться гроші...а там будь що буде...не вмирати ж через них??

То що ви таке кажете на себе? Ніхто вас бити не буде, просто це все психологічний пресинг і все. Якщо можете витримати, на деякі дзвінки відповідайте, якщо не зможете, то зовсім не відповідайте на дзвінки.
Зовсім не платити я не збираюсь...спочатку,коли почались дзвінки я намагалась їм пояснити хоча б щось,але згодом зрозуміла,що це марно...і тепер мабуть буду платити по черзі як з'являтимуться гроші...а там будь що буде...не вмирати ж через них??
Правильно,кажіть ставайте а чергу, перед вами ще таких багато в хай чекають

Вмирати ,звісно,ні....
Але оплачувати їхній терор я теж не збираюсь. Призначить суд суму, буду оплачувати ... Хватить,пролонгаціями я їх добре накормила.... За мої нерви треба платити..)))

Силою?? Ви фільмів передивились чи шо?)
мабуть?просто не було ніколи проблем з ними...не знала чого чекати...
Вмирати ,звісно,ні....
Але оплачувати їхній терор я теж не збираюсь. Призначить суд суму, буду оплачувати ... Хватить,пролонгаціями я їх добре накормила.... За мої нерви треба платити..)))
по суду краще??ви додаєте на них в суд чи вони вже на вас подали??

все мы через это проходили...всё будет good ??

‚всё бывает в первый раз, дело во времени..’, я теж справ з ними до недавнього часу не мала?, але шо ж зробиш
мабуть?просто не було ніколи проблем з ними...не знала чого чекати...

по суду краще??ви додаєте на них в суд чи вони вже на вас подали??

То що ви таке кажете на себе? Ніхто вас бити не буде, просто це все психологічний пресинг і все. Якщо можете витримати, на деякі дзвінки відповідайте, якщо не зможете, то зовсім не відповідайте на дзвінки.

Правильно,кажіть ставайте а чергу, перед вами ще таких багато в хай чекають
Ага,в очередь,прям как у Булгакова“В очередь, сукины дети, в очередь!“

Ага,в очередь,прям как у Булгакова“В очередь, сукины дети, в очередь!“
Ну майже...просто буду вирішувати проблеми коли будуть з'являтися гроші...Ну може не по черзі,а по можливості...?
[/OFFTOPIC]

Автор боится отвечать на ваш вопрос , а вдруг реально заберут))))
Взагалі,я відповіла що так....в мене є майно!!я є власником!!!
Ище раз спрошу, вы являетесь владельцем либо совладельцем какого либо имущества?
Так,я власник!!)

Назад
Угорі