UPDATE 4.04.25
Доброго вечора.
У мене екватор по МФО 
Ще в березні закрила:
Авіра тіло 4000 + 1000 зверху (по ним до цього нічого не платила), менше не йшли, дізналася що зазвичай продають факторингу, з яким буде тяжко домовитись.
Алекскредит тіло 10 000, внесла останні 2000 щоб закрити, борг розбивали на частини щомісячні платежі. Тіло+6000. Можна було тоді домовитись на кращі умови, але вже як є.
FirstCredit за тіло 5000, переплата пів року тому 3800 (пролоХації), на менше тіла не йшли, вже декілька місяців ця пропозиція висіла. В день коли внесла платіж по гарантійці, вони продали факторингу Фінфорс, вийшла дивна ситуація через тупого менеджера Фьорста. Дуже довго висилають мені довідку про закриття, бо одні одному мають перевести гроші

я так псіханула, пригрозила НБУ зі ці мутки, що до мене дзвонив керівник якийсь і вибачався. і переконував, що все добре, пару днів і довідка буде.
За березень закрила 5 мфо.
Ще у березні купила новий ноут за гроші, які відкладувала, бо мій почав розвалюватись. Але подушка якась трохи лишилась. На адвоката вистачить.
Що було: 318К МФО (40 шт), загальний борг в жовтні 550 К (мфо+банки+люди).
Зараз що є: 150К МФО (17 шт). Людям віддала за цей час майже половину, банкам з жовтня декілька тис тіла. Про ці платежі тут не пишу, просто плачу по графіку.
В цьому міс хочу більше віддати людям (віддаю по графіку, але хочу швидше закрити). У мене в списку є КредитКаса і ЄАПБ - були по ним листи, Каса хоче 38К з 20К, ЄАПБ - 2 тіла + 1500 по одному з кредитів, про який запитала у листі (у них 5 договорів). Спробую ще раз написати і попрошу в разі чого розбити на частини. Не люблю платити так, але виходу поки нема. В квітні хочу більше віддати людям.
Ще декілька кредитів не продали, або факторинги лояльні, може зможу закрити за тіло більшість, чи може і менше тіла, але не сильно готова розганятися в цьому місяці.
Морально стало ще легше від розуміння, що половину мфо віддала. Світло в кінці тунелю починаю потрохи бачити.